Eşimle bayramda kavga ettik .. çok kötüyüm

Ah bu erkekler nasıl zorla kaşınıyorlar, gece 3 te geri gelip sırnaştığında basıp tokadı anasının yanına yollayacaktın

Tavrını sıkı koy, şiddet kolay bir iş değil, gerisi gelir, laçkaya döner sonradan önünü almak çok zor.

Eşin artık evli olduğunu, karısının da bir insan olduğunu, dinlenmeye ihtiyaç duyabileceğini anlamalı ve saygı duymayı öğrenmeli

beraber yada altlı üstlü oturanlardan huzuru bulan hiç duymadım zaten, anlayışlı ve melek gibi görgülü aileye düşersen tmm ama oda kv kp yada görümcelerde olmuyor , her hakkı kendilerinde bulduğunu zannettikleri için burnunu sokmadıkları delik kalmıyor , bu yüzden en ufak şeyin bile lafını yapıp çiftleri birbirlerine düşürmekte birinciler.

eşinle güzelce konuş taşınmak için, ama her zaman herşeye evet deme, oda haddini bilsin ne demek gelip boynuna sarılıyor felan, gelin demek kukla demek , olduğunu sanan zihniyetten nefret ediyorum, herkes ayrı bir birey !

daha büyük şok şuan bide yemeğemi gitti üsütüne yazıklar olsun ya ne diim ben sanki sarılınca bitiyor herseş sen ne yaptın peki nasıl davrandın sonraında hiçsir açıklama yapmadımı peki sana hay anasınada danasına da ya çoks inir oldum valla ....boğazında kalsaymış o yemek...

tabiki hatasını anlasın diye konuşmadım onunla 4 gün ama bu bin pişman anladı benm ciddi olduğumu çok özür diledi.ben dedimki olmuyor aynı binada altlı üstlü yapamıyorum dedim buda artık bu konula alakalı kızmıyor hiç birşey demiyor bana tepki vermiyor önceden çok aşırı tepki verr konuşmazdı. şimdi hiç tepki vermiyor . anladı benm altlı üstlü yapamıyacağımı şimdi durmadan ev alalım diyorum yani şuan imkanımız yok ama ilerde en azından ...

cnm yapacağın tek şey eşine bunu ödetmek. nasılmı? sakin mutlu bir zamanında artık hiçbirşeyin eskisi gibi olmayacağını ailesini gerekçe göstererek boğazını sıkmasını kabul edemeyeceğini tekrarında geri dönüşü olmayan yollara gireceğini söyle. gözlerinde o ışığı görsün (takrarında beni kaybedersin ışını )

sözlerine şöyle devam et; artık ailenle arama mesafe koyacağım, her istediklerinde değil kendim istediğimde gideceğim ve benim böyle davranmama sebep olan sensin. ben sadece dinlenmek istedim ama bayramda boğazım sıkıldı, hemde çok sevdiğim eşimin ailesinde gece 11 den sonra oturamadığım için. birde benim açımdan düşünmelisin.Artık bu konuyu kapatalımmı cnm konuştukça daha kötü hissetmeme sebep oluyor...

ben olsam böle yapardım ve aile ile arama gerçekten de mesafe koyar hepsini (eşimi,kayınvalidemi) cezalandırırdım

mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…