Esimle bir gun istemek bencillikmi?

Ortada ortak veya değil hiç fark etmez 3 tane çocuk var. “Eşimi haftaiçi göremediğim gibi haftasonu da göremiyorum” dedikten sonra “çocuklarla bir derdim yok” demek pek örtüşmüyor. Eşinizle başbaşa yapmak istediğiniz kahvaltı için biraz daha beklemeniz lazım.

benim cocugum kendi babasiyla beraber oluyor bu sure zarfi icerisinde.
bir cozumum olsaydi burda baska fikir danismazdim zaten heralde.
cocuk kursunu evlenirken konudmaya gerek yoktur. ben bu kadar detay konusmadim aklima gelmedi ayrica sacmalik. cok meraj ediyirsaniz ozaman kursads gitmiyorlardi.
kursa basladilar elbette gidilecek ama cumartesi pazari tamamen zapdetmesi evde bi kahvalti istiyorum ya cokmu. cocuklari 2 haftads bir gormesi diye bisey siz konusu olamaz oyle birsey isteyen yok babasi istese ben istemem. cocuklari cok seviyorum bambaska biseyden bahsediyorsunuz suan.

buyuk 13 yasinda babasi evde kalmasini istemiyor kursa giden 8
hmm
benim de 13 yaşının içinde kızım var
şimdi başına bişey gelirse Allah korusun annesi suçlar senin yüzünden der diye çekiniyordu
bu arada bende büyük kızımı evde öyle uzun süreli yalnız bırakmam anca beraber kanca beraber

8 yas cocugu icin bu tempo agir degil mi ya?

onun disinda cocuklar haftaici babalarini gormedikleri icin haftasonu onlarin zamanindan calmak olmaz,
sizin cocugunuza haftaici bakacak biri varsa haftaici bir aksam ikiniz olacak sekilde plan yapabilirsiniz belki.
Bir akrabaniz gelip sizde kalabilir mi mesela haftada bir gun?

Çocuklara da üzüldüm, hafta sonu kurstan kursa koşuyorlar, hiç boş zamanları yok, tv izleyecek, bilgisayar oyunu oynayacak, sevdiği bir şeyi yapma gibi. Haklısınız, eşinizle hiç baş başa bir şey yapma imkanınız yok. Sizin çocuğunuz kaç yaşında, haftaiçi 1 gün onu ananeye, teyzeye fln bırakın bari 2 3 saatlik, siz eşinizle ya dışarda yemeğe gidin, ya sinemaya gidin, baş başa bir şey yapmış olursunuz.

esinizin tepkisi ne oldu peki ayda bir kursa gitmiyormu sinsi ufakliklar?
çocuklar 18 yaşına gelene kadar sabredecekmişim. onlar 18 yaşına gelene kadar yaşayacağımın garantisi var sanki. Karşındaki yapıcı olmayınca bi çözüm yok maalesef. İşte böyle böyle birbirimizden uzaklaşıyoruz. Bizde belki 52 hafta sonunda sadece 1 pazar birlikte zaman geçiriyoruz. Sizi çok iyi anlıyorum.

gelmez o bizimle zaten buyudu artik baska ugraslari arjadaslari var bizle takilmaz. evdende pek cikmaz. haliyle bende onu birakip gidemem esimle sohbete falan

Çocukları çok sevdiğiniz için mi sizi rahatsız ediyor babalarının tüm gününü almaları?? Siz kahvaltı istiyorsunuz diye çocuklar eğitimden olsunlar aa ne mantıklı dimi? Annesi ve babasıda bunu ister emin ol.

aynen 2 cocukla, ancak cocuklar uyuduktan sonra takiliyoruz.

ben biurada yazdim bir kac kez, bizde bakici yardimi da yok malum, bir de cocuklar zaten gunduz okulda olduklari icin,
haftasonumuz haftaicimiz tamamen onlara ayarli.
pazar, bayram, tatil falan ayirtetmeksizin 6.30 da kalkip erkenden kahvalti yapiyoruz, aksam da en gec 8 de evdeyiz her zaman.

Aslında istediğiniz çok masum bişey :)
Ve çok haklısınız da, sizi çok iyi anlıyorum.
Hafta içi eşiniz yok, çocuğunuzun koşuşturması, yorgunluğu, haftasonu tam eşiniz müsaitken onun çocuklarının koşuştırması vs.İnsan eşiyle arada da olsa bi kızartılmış ekmek kokulu kahvaltı yapmak ister, yatak keyfi yapıp belki öğlene kadar yuvarlanmak ister, dışarı çıkmasa da balkon da kahve keyfi yapmak ister.
Biraz dizinin dibinde olsun, biraz evde silüetini göreyim ister.
Yani ben böyle isterim eminim sizin de hayaliniz bu.
Çok insani.
Ama maalesef şartlarınız buna uygun değil, eşiniz eski eşiyle konuşup, kurslardan hafta sponu çocuklarımla zaman geçiremiyorum deyip en azından birini hafta içine aldırmaya çalışabilir.
Bunun dışında biraz büyümelerini beklemekten başka çareniz yok maalesef.
Zor.

kirici bir tavir olmus evet. cok agir bir tempoda kursu bizimkinin ods gelil gitmekten bikmis durumda. bana karsida biraz dusuncesiz bir adam degil aslinda bi yemek yiyemiyoruz bi kahvaltimiz yok deyip duruyor bende sorun degil diyorum ne diyim kendiside fatkinda ama degisen hicbisey yok

Herkesin kursu olmasa da farkli durumlar var. Yogun calisan esler var. Tayin durumlarindan ayri yasayanlar var,aksam olunca ayni yataga giremeyenler var. Yani turlu turlu hayat var. Kendinizi baskalariyla kiyaslarsaniz mutsuz olmaya devam edersiniz.

yok ben bu tempoyu agir buldum acikcasi,
8 yas cocugunun ne gibi bir egitim ihtiyaci varmis da aksam onda eve geliyormus.
ayrica 13 yasindaki cocuk bu durumda babasi ile cok az gorusuyor, bu da yanlis planlamanin sonucu.
bence kursun bir gununu iptal edip ailecek bir aktivite dusunmelisiniz.

Konu sahibinin eşide büyük çocuğun peşinde koşarken küçük çocuğun baba ile geçireceği zamanı çalıyor. Hadi eşi geçtim bile bile evlendi böyle olacağını bilmiyormuydu .... felan filan. Peki küçük çocuk konu sahibi ile hafta sonu altın günümü yapıyor. O çacukda göremiyor babayı. Buna babanın bir çözüm bulması gerekiyor. Ya kursa hep birlikte gidilecek yada kurslardan biri iptal olacak gibi mesela.
bilemedim evde kaan çocuk büyükmü küçükmü ama her hangisi ise o da babayı göremiyor

beraber gotursenız kursa mesela çocuk kurstayken sınemaya gıdesınız kahve içersiniz falan? sizin çocuk yanınızda ıse bır buyukten yardım ısteyın.

simdi gene derdiniz ne diye sorucam benim derdim yok alinganlik gosteriyorsunuz diyeceksiniz.
size sizin kaninizdna olmayan bir cocugu sevmek garip geliyir olabilir ama ben cok seviyorum. ve beni rahatsiz etmiyirlar.
kendi cocugumdsn daha ozverili davrsniyorum aman kirilirlar uzulurler bisey olur diye. hic bir sorunumuz yok. buds gsripgeliyir size heralde.
ben kahvalti istiyorum evet esim senede 1 gun evde olsun istiyorum. kaldiki bahsettigim kurslada amerikayi kesfetmiyor dans kursuna gidiyor eminimki kariyerinde bir sekteye ugramaz. yapici bir oneriniz yoksa tesekkurederim. saldirilariniza cevap vermekten sitkim siyrildi.

Bi arkadas yazmis zaten.
Sizde beraber cikin evden, cumartesi kahvaltinizi disarda edin cocuk kurstayken.

Kesinlikle. Daha bu civcivler kucuk. Buyuyunce tempo yukselecek. Birinin kursu otekinin etkinligi olacak. Erken kalkip gec yatilmazsa altindan kalkilamaz. Oyle bir dunya yok maalesef,3 cocukla ben evde de otursam cinnet geciririm ayol,neyse ki kurslar var

dans kursu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…