- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.409
- 798
- Konu Sahibi karacabandirma
-
Ayni seyi dusunmusuz,erkeklerin elleri yavas,pratik de degiller. Konu sahibi bir iki defa cocuklarla gitse belki isi halleder.ben de bunu anlatmak istedim
yani, semtleri de yazmış ben İstanbul bilmem ama Tuzla Ataşehir arasını neden 2 saatte gitsinler ki
hele de pazar sabahı
bir de giydirmek vs dans kursuymuş bu,
ne giyilebilir ki dans pantolunu ve üstü bir de ayakkabısı olsa 5 dk sürmez giyinmek
oğlum eskrim yapıyor kocaman çantası var kat kat giysileri var, maskesi eldiveni kılıcı vs toplanacak bir çok şey
özellikle antreman bitiminde kiloduna çorabına kadar değiştiriyor 10 dk sürüyor
bence sabah çıkıyorlar yolda kahvaltı vs ediyorlar zaten çocuk 12 ye kadar aç duramaz ki
o kahvaltıyı eve ya da birlikte dışarıya ayarlarsanız belki bir nebze rahatlarsınız
geçen sene oğlumun kursu 9 da başlıyordu
haftasonu kahvaltı için hafta içinden erken kalkması gerekiyordu uyuyamıyordu bile
bazen akşamdan kek börek vs yapar yolda arabada yerdik 10-15 dakika fazla uyusun şeklinde
ben zaman ayarlamasında sıkıntı olduğunu düşünüyorum öğleden sonra da aynı kursa mı gidiyor
eğer öyle ise neden git gel yapıyorlar onu da çözemedim
bir de yarım saat giydiriyor vs yazmışsınız nedir bu giydirilenler yarım saat
yarım saatte çocuk yıkanır saçı başı kurutulur giydirilir üstüne de bir tost yer
Zaten 5 gun anneyleKendi cocugunuzu babasina verip eşinizin cocuguna mi bakiyorsunuz? Neden onceliginiz kendi evladiniz degil? Ben cocugunuzun yerinde olsam icime islerdi adeta bu durum.
Kendi cocugu babasiyla kaliyormus ona nazaran soyledim. Hafta ici kendisinde,haftasonu mu babada kaliyor bilmiyorum kiZaten 5 gun anneyle
E baba acisindan hic bakmiyorsunuz
Babasi da var cocugun onu ne zaman gorecek
Bunaydi cevabimbilmiyorum ben kendi kiizmi haftasonlarinj dusunerek hafta ici kursa yazdirdim ama herkezden ayni seyi bekleyemiyoruz malesef.
Evet evet hafta ici annede hafta sonu babadaKendi cocugu babasiyla kaliyormus ona nazaran soyledim. Hafta ici kendisinde,haftasonu mu babada kaliyor bilmiyorum ki
7 gununuzun 7sinin de dolu olmasindan inanilmaz keyif alir misiniz?Çocuklara acıyoruz diyoruz da çocuklar o kurslardan inanılmaz keyif alıyorlar, sevmese zorla nasıl götürülür her hafta ikna edilir?
Hani böyle bakınca yarış atı gibi her gün bişeyleri var çocukların diyoruz da durum öyle çokta vahim değil bence.
Sanırım hafta içi eşinizle bir gün ayarlayabilseniz çokta sıkıntı olmayacak size aslında, aklıma bir iki çözüm geliyorda o çözümle hayatı çocuğunuz için bile baştan aşağı değiştirmek gerekir, o da uygun olmaz sanırım. Eldeki mevcut duruma göre ayarlamak lazım maalesef ki.
7 gununuzun 7sinin de dolu olmasindan inanilmaz keyif alir misiniz?
O yasta hicbi cocugun bundan inanilmaz keyif alacagini dusunmuyorum
Elbet sevdigi etkinliklere de katilanlar vardir ama cogu cocuk zorla aktif olmasi gerekiyormus gibi yaris ati misali ordan oraya surukleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?