Esimle bir gun istemek bencillikmi?

Ayni seyi dusunmusuz,erkeklerin elleri yavas,pratik de degiller. Konu sahibi bir iki defa cocuklarla gitse belki isi halleder.

Ben de kahvalti saatine takildim,hangi insan evladi 12ye kadar bekler yani,ne anlamsiz. Coluk cocuk erkenden kalkin yiyin icin iste ne guzel. Benim oglan 3 yasinda,asla saatlerce beklemez,eline catal tabak veriyorum hadi sofra kur bana diyorum. Bit kadar oglan bunu yaparsa konu sahibininkiler kocaman,patates bile kizartabilirler

Kendi cocugunuzu babasina verip eşinizin cocuguna mi bakiyorsunuz? Neden onceliginiz kendi evladiniz degil? Ben cocugunuzun yerinde olsam icime islerdi adeta bu durum.

Allah yardimciniz olsun diyecek bi sey bulamadim zor gercekten
Ama Allah 8 yasindaki bebenin de yardimcisi olsun
Yahu yazik gunah su cocuklara daha 8 yasinda kucucuk bir cocuk hafta ici okul hafta sonu 2 gun aksama kadar kurs
Gercekten bu cocuklara yazik oluyor bence

Kendi cocugunuzu babasina verip eşinizin cocuguna mi bakiyorsunuz? Neden onceliginiz kendi evladiniz degil? Ben cocugunuzun yerinde olsam icime islerdi adeta bu durum.
Zaten 5 gun anneyle
E baba acisindan hic bakmiyorsunuz
Babasi da var cocugun onu ne zaman gorecek

bana cocuklarin annesinin cumadan pazartesiye kadar cocuklari babalarina birakmalari cok ilginc geldi, hafta ici zaten aksama kadar cocuklar okulda hafta sonu vakit gecirebiliyoruz cocuklarla, ben olsam cocuklarimin butun hafta sonlarini babalarinda gecirmelerini istemem.
siz de ya onlarla cikacaksiniz beraber, ya da cocuklarin en azindan pazar oglen gibi annelerine gitmelerini konussun esiniz, pazar gunu banyo yapilir okul hazirligi odevler yapilir normalde, siz mi yaptiriyorsunuz cocuklari.

Gereksiz duyar kasmaya gerek yok. Anladım ve hak verdim. Çocuklardan değil aslında hayatın yoğunluğundan şikayetçisin. şimdiki çocuklara acıyorum. Çalışanların bile hafta sonu izNi varken çocuklar o kurs senin bu kurs benim dinlenemiyor. Yapılacak çok fazla bir şey yok. Kursu hafta içine alabilirsiniz alabiliyorsanız. Babasıyla değil de servisle gidebilir. Yada imkan varsa bi bakıcı abla ayarlarsınız bazı işleri o hallederken kendnize vakit ayırırsınız.

Çocuklara acıyoruz diyoruz da çocuklar o kurslardan inanılmaz keyif alıyorlar, sevmese zorla nasıl götürülür her hafta ikna edilir?

Hani böyle bakınca yarış atı gibi her gün bişeyleri var çocukların diyoruz da durum öyle çokta vahim değil bence.

Sanırım hafta içi eşinizle bir gün ayarlayabilseniz çokta sıkıntı olmayacak size aslında, aklıma bir iki çözüm geliyorda o çözümle hayatı çocuğunuz için bile baştan aşağı değiştirmek gerekir, o da uygun olmaz sanırım. Eldeki mevcut duruma göre ayarlamak lazım maalesef ki.

Akşamları zaman ayırın evde bir şeyler yapın birlikte çay içşn zaman geçirin

Birde sen cslisiyo musun? Aksam 7 de gelse bile cok istiyosaniz o kocayla cok sey yapilabilir.

Icimden gecen cevabi ariyordum yazmissiniz :)
Aslinda sizin gördüğünüz sorun ve istediginiz cozum bu . Siz hafta icine planlamissiniz diye diger kiside ayni sekilde planlamak zorunda degil. Herkes ayni dusunmez.demissiniz evet bende cocugumun okuldan sonra yorgun kursa gitmektense hafta sonu gitmesini tercih ederdim mesela.

Cok guzel cozume yonelik fikirler verilmis
Ancak daha cok elestirileri algılıyorsunuz diger mesajlari gormezden geliyorsunuz.

7 gununuzun 7sinin de dolu olmasindan inanilmaz keyif alir misiniz?
O yasta hicbi cocugun bundan inanilmaz keyif alacagini dusunmuyorum
Elbet sevdigi etkinliklere de katilanlar vardir ama cogu cocuk zorla aktif olmasi gerekiyormus gibi yaris ati misali ordan oraya surukleniyor

Açıkcası genelleme yapmak istemem ama çevremde hiç bir çocuk zorla kursa gitmiyor, aksine kendileri talep ediyorlar. Bu yarış atı durumu fazla abartılmış gibi geldi o yüzden yazmak istedim, günümüz şartları malum çocuklar da çocukluklarını pek yaşayamıyorlar maalesef ki.

8 yaşındaki çocuğa haftasonu 2 gün kurs?
Ve bunu normal gören bir çoğunluk?
Çocuk da anne babasıyla vakit geçiremiyor bu durumda, onu ne yapacağız?

Konu sahibi çok haklısınız, herkesin öyle olduğuna asla katılmıyorum, benim tanıdığım çoğu çocuklu ailenin en azından pazar günleri boş.
Yaya yaya kahvaltı da yaparsın, çocukları alıp gezmeye de gidersin.
Bu tempoda bir gariplik var.

Siz çalışıyor musunuz? Acaba anne ile konuşsaniz yılın bazı aylarında haftaici sizde haftasonu onda kalsa. Hem sizin çocukla da ortak anlariniz olur. Hem de haftasonu çocuksuz başbaşa vaktiniz olur.

Cok zor bi durum gercekten ya
Kendi cocugun olsa bi gun kursunu iptal edersin zaman yaratirsin
Ama simdi burda bile gayet dogal bi istek diger uvey anne cigirtkanligina yol acmisken bunu esine ya da cocuklarin annesine fikir olarak bile sunmaya korkar insan
Ne desem bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…