- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.409
- 798
- Konu Sahibi karacabandirma
-
Siz cocugunuza gore degil kendinize gore planlama yapmissiniz,bu da sizin seciminiz,kimse sizi bu konuda elestiremez. Esiniz de eski esiyle bu sekilde plan yapmis demek ki. Buna da diyebilecegim bir sey yok. Cocuklu aileler cocuk odakli dusunmek zorunda ve aktivitelerini ona gore duzenlemek zorunda.tabikidr benim kizimds gitmese hic bir sorun olmaz ama ben aksam yemegine bile gecikmeyecek sekilde ayarladjm hafat ici olmasina ragmen hafta sonu olmasini dusunmedim bile. ki keza haftasonu olsa oyle vermis olsaydim daha iyi bir egitim alabilirdi oda baska bisey.
o cok baska bir mevzu cocuguyla ilgilenmekten benle zaman gecirmiyor dilerse oarin sorunu benle paylasirsa boyle birsey ona gore davranirim. benim sorunum bu degil. cocuklar hep var olsun. ama evde olalim bir yarim gun sadece.cumartesi full kursa gitsin mesela pazarda sbaha gitisn ogleden sonrasi bizim olsun gibi anlatabiliykrmuyumBir de su noktaya aciklik getirelim,sizin cocugunuz hep ayni duzende devam edemeyebilir, babada kaldigi donemde de babasi cocuguyla ilgilenecektir,es kisisi olaylarin disinda kalacak mecburen. Belki de diyecek ki esim cocuguyla zaman gecirmekten benle ilgilenmiyor diye. Cocuklu insanla evlenirken bunlari dusunmek gerekiyor. Bu durumda Siz duzgun bir planlama yaparak keyifli hafta sonlari gecirebilirsiniz.
Ne söylense kabul etmiyorsun, öyle olmaz çünkü şöyle diyorsun, ne diyelim ki baskadigeri evden cimmak istemiyor ergenlik doneminde fazla ustune gitmiyoruz bizde
ya yom iste cozum o yuzdne yazdim buraya napim. oturup dusunuyorum bende enine boyuna.Ne söylense kabul etmiyorsun, öyle olmaz çünkü şöyle diyorsun, ne diyelim ki baskaÇözüm yok o zaman, kabulleneceksin mecbur..
Tamam iste madem esiniz de eski esiyle paylassin,esimle ilgilenemiyorum bir cozum bulur musun diyeo cok baska bir mevzu cocuguyla ilgilenmekten benle zaman gecirmiyor dilerse oarin sorunu benle paylasirsa boyle birsey ona gore davranirim. benim sorunum bu degil. cocuklar hep var olsun. ama evde olalim bir yarim gun sadece.cumartesi full kursa gitsin mesela pazarda sbaha gitisn ogleden sonrasi bizim olsun gibi anlatabiliykrmuyum
Bir de su var,bir seferligine cocuklari siz goturun kursa. Bir bakin bakalim esinizden kaynaklanan bir zamani yanlis planlama durumu var mu diye. Belki esiniz sagda solda oyalaniyordur,ayni surelerde mi tamamlanacak gorevler bir deneyin derimya yom iste cozum o yuzdne yazdim buraya napim. oturup dusunuyorum bende enine boyuna.
O zaman once cocugunuzun egitimini dusunun.tabikidr benim kizimds gitmese hic bir sorun olmaz ama ben aksam yemegine bile gecikmeyecek sekilde ayarladjm hafat ici olmasina ragmen hafta sonu olmasini dusunmedim bile. ki keza haftasonu olsa oyle vermis olsaydim daha iyi bir egitim alabilirdi oda baska bisey.
evet keske oyle olsa haftaici komple bizde kalsalarda olur dediginiz gibi bunuda annesi kabul etmiyor. hersene artarak gidiyor yaz tatilini beklemek durumundayim anlasilan baskada yapacak bisey kalmiyor bana
Bir de su var,bir seferligine cocuklari siz goturun kursa. Bir bakin bakalim esinizden kaynaklanan bir zamani yanlis planlama durumu var mu diye. Belki esiniz sagda solda oyalaniyordur,ayni surelerde mi tamamlanacak gorevler bir deneyin derimbunu neden diyorum,kadinlarin eli cabuktur,erkekler hep sallana sallana is gorurler cogunlukla siz erken hallederseniz belki ikinize de zaman kalir
Birlikte gidin. Kursta beklerken gezersiniz.Hanimlar selamlar.
Esimle ikinci evliliklerimizi yaptik.
ikimizinde cocugu var esimin 2 benim 1 .
esimin cocuklari annesinde kaliyor.
cocuklar haftasonlari bize geliyorlar.
cuma aksam gelip pazartesi sabah okula birakiyor babasi.
hersey yolunda bir sorunumuz yok fakat,
esimle birbirimize ait hic bir zamanimiz yok.
soyleki esim hafta ici sabah cikip aksam donen klasik ev babasi calisiyor.
cunartesi sabah esimin ufakliginin kursu var saat 10 da sabah 8 de evden cikiyorlar 12 de geliyorlar ben dayanabilirsem kahvalti icin bekliyorum dayanamazsam ediyorum.
sonra saat 14.30 da tekrar baska bir kursa gidiyorlar ve aksam 19 da donuyorlar yemek yeniyor tv yatis. cumartesi esim evde yok.
pazarda bunun aynisi.
cocuklari haftasonu gorecegi icin yapacak bisey yok. kursada goturme diyecek halim yok.
durum bu. Napim bilmiyorum. siz olsaniz napardiniz.
Hanimlar selamlar.
Esimle ikinci evliliklerimizi yaptik.
ikimizinde cocugu var esimin 2 benim 1 .
esimin cocuklari annesinde kaliyor.
cocuklar haftasonlari bize geliyorlar.
cuma aksam gelip pazartesi sabah okula birakiyor babasi.
hersey yolunda bir sorunumuz yok fakat,
esimle birbirimize ait hic bir zamanimiz yok.
soyleki esim hafta ici sabah cikip aksam donen klasik ev babasi calisiyor.
cunartesi sabah esimin ufakliginin kursu var saat 10 da sabah 8 de evden cikiyorlar 12 de geliyorlar ben dayanabilirsem kahvalti icin bekliyorum dayanamazsam ediyorum.
sonra saat 14.30 da tekrar baska bir kursa gidiyorlar ve aksam 19 da donuyorlar yemek yeniyor tv yatis. cumartesi esim evde yok.
pazarda bunun aynisi.
cocuklari haftasonu gorecegi icin yapacak bisey yok. kursada goturme diyecek halim yok.
durum bu. Napim bilmiyorum. siz olsaniz napardiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?