Esimle bir gun istemek bencillikmi?

Siz cocugunuza gore degil kendinize gore planlama yapmissiniz,bu da sizin seciminiz,kimse sizi bu konuda elestiremez. Esiniz de eski esiyle bu sekilde plan yapmis demek ki. Buna da diyebilecegim bir sey yok. Cocuklu aileler cocuk odakli dusunmek zorunda ve aktivitelerini ona gore duzenlemek zorunda.

Bence siz yine dedigimi bir deneyin. Sabah erken uyanin,esinizi de uyandirin. Beraber kahvalti hazirlayin yiyin icin. Saat 10da cikiyorlarmis 8de kalksaniz tamamdir. Aksam da cocuklar uyuyunca beraber film izleyin, sohbet edin. Onumuz kis. Mis gibi ev aktiviteleri yapabilirsiniz.

Bir hafta sonunu kendinize ayırabilirsiniz. Hafta içi görsün yavrularını , bit hafta sonunu kendinize ayırın.

Arada değişiklik iyi gelir .

o cok baska bir mevzu cocuguyla ilgilenmekten benle zaman gecirmiyor dilerse oarin sorunu benle paylasirsa boyle birsey ona gore davranirim. benim sorunum bu degil. cocuklar hep var olsun. ama evde olalim bir yarim gun sadece.cumartesi full kursa gitsin mesela pazarda sbaha gitisn ogleden sonrasi bizim olsun gibi anlatabiliykrmuyum

Tamam iste madem esiniz de eski esiyle paylassin,esimle ilgilenemiyorum bir cozum bulur musun diye bakalim ne cozum bulacaklar ebeveyn olarak.

ya yom iste cozum o yuzdne yazdim buraya napim. oturup dusunuyorum bende enine boyuna.
Bir de su var,bir seferligine cocuklari siz goturun kursa. Bir bakin bakalim esinizden kaynaklanan bir zamani yanlis planlama durumu var mu diye. Belki esiniz sagda solda oyalaniyordur,ayni surelerde mi tamamlanacak gorevler bir deneyin derim bunu neden diyorum,kadinlarin eli cabuktur,erkekler hep sallana sallana is gorurler cogunlukla siz erken hallederseniz belki ikinize de zaman kalir

evet keske oyle olsa haftaici komple bizde kalsalarda olur dediginiz gibi bunuda annesi kabul etmiyor. hersene artarak gidiyor yaz tatilini beklemek durumundayim anlasilan baskada yapacak bisey kalmiyor bana

Dedigim gibi cumadan almayi ctesi aksami birakmayi esinize teklif edin
Yada komple bizde kalsinlar haftasonu annede velayet degisikligi icin dava acalim diyin
Esiniz birini secsin kesinlikle kotu biri cocuklari istemiyo degilsiniz burdan ben anladim esinizde acaba cocuklarimi istemiyo mu diye dusunmez

e bırlıkte cıkın cocuklar kurstayken bırlıkte vakıt gecırın ıste
daha nolsun adamın kendıne vaktı yok kı ? gayet normal bır hayat

Size ayrı, çocuklara ayrı üzüldüm. Elbette eşinizle vakit geçirmeyi istemek hakkınız. Üstelik çocuklarda olsun istiyorsunuz. Bu kadar küçük yaşta ne kursu? Çocuklar hiç soluk almıyor mu? Maratona koşar gibi hayat yaşıyorlar sanki. İçinden nasıl çıkılır bilmiyorum.

ben de bunu anlatmak istedim

yani, semtleri de yazmış ben İstanbul bilmem ama Tuzla Ataşehir arasını neden 2 saatte gitsinler ki

hele de pazar sabahı

bir de giydirmek vs dans kursuymuş bu,

ne giyilebilir ki dans pantolunu ve üstü bir de ayakkabısı olsa 5 dk sürmez giyinmek

oğlum eskrim yapıyor kocaman çantası var kat kat giysileri var, maskesi eldiveni kılıcı vs toplanacak bir çok şey

özellikle antreman bitiminde kiloduna çorabına kadar değiştiriyor 10 dk sürüyor

bence sabah çıkıyorlar yolda kahvaltı vs ediyorlar zaten çocuk 12 ye kadar aç duramaz ki

o kahvaltıyı eve ya da birlikte dışarıya ayarlarsanız belki bir nebze rahatlarsınız

geçen sene oğlumun kursu 9 da başlıyordu

haftasonu kahvaltı için hafta içinden erken kalkması gerekiyordu uyuyamıyordu bile

bazen akşamdan kek börek vs yapar yolda arabada yerdik 10-15 dakika fazla uyusun şeklinde

ben zaman ayarlamasında sıkıntı olduğunu düşünüyorum öğleden sonra da aynı kursa mı gidiyor

eğer öyle ise neden git gel yapıyorlar onu da çözemedim

bir de yarım saat giydiriyor vs yazmışsınız nedir bu giydirilenler yarım saat

yarım saatte çocuk yıkanır saçı başı kurutulur giydirilir üstüne de bir tost yer

Çocuklar hafta içi 2 gün sizde kalsin haftasonu anneleri ilgilensin. Her zaman mümkün degilse arada bir yapilabilir. Cok bunaldiginiz zamanlar esinize söyleyin gtsin alsin carsamba günü cocuklari 2 gun kalsin cuma gunu de annelerine biraksin.

Neden bu kadar konu sahibine yüklenilmiş anlamıyorum. Bence konu sahibi bu isteğinde gayet haklı. Ayrıca kadıncağız da baş başa olalım demiyor ki, hep birlikte olalım diyor ki evde kalan çocuk da babasından mahrum kalıyor bu şekilde. Bu sene bu şekilde geçebilir ama bir sonra ki yıl kesinlikle kurs saatlerini hep birlikte konuşun. Sonuçta sizin hayatınızı da etkileyen bir durum. Bence çocukların annesi de düşüncesizlik etmiş bu konuda. Bu şekildeki bir programda diğer evladı da babasına hasret kalıyor.

Size verebileceğim tek tavsiye pazar sabahı sabah kurslarına birlikte çıkıp, kurs yakınlarında bir yerde hep beraber kahvaltı etmeniz. Dışarıda bir kahvaltı yapmaya da diğer ergenus da katılır sanırım :) Siz kahvaltının üstüne kahvenizi içerken küçük çocuk kursta olur, sonra hep birlikte eve dönersiniz. Ama en azından hep beraber bir pazar kahvaltısı yapmış olursunuz...

Ya da evdeki çocuğun da ilgisini çekecek bir kursa yollayıp, kurs maratonuna hep birlikte katılmanız :) Mesela gitar kursu dikkatini çekebilir. O yaşlarda kız olsun erkek olsun gençlerin %90ında bir gitar çalma isteği olur...

Sizin cocugunuz surekli sizinle yasiyor ama esinizinkiler haftada sadece 2 gun geliyorlar o yuzden yapilacak hic birsey yok. Siz onun cocuklarina olumsuz bir yorum yaparsaniz o da sizin cocugunuza olumsuz konusur bu da olmaz. Evlenirke bastan bunların planini yapmaliydiniz.sindi yapacak hic birsey yok.

Birlikte gidin. Kursta beklerken gezersiniz.

Ee sende git onlarla çocuk kurstayken eşinle takıl sonra çocuğu alin eve dönün.

Durum cok karışık evet çocukları bilerek evlendiniz ama bu kadar üstünüze yüklemek dogru degil benim 13 yaşındaki kizım hasta amcama bakıyo biz evde yokken bırakın yanlz kalsn 1 pazar günü ne olacak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…