- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
- Konu Sahibi karacabandirma
-
ben cocuklar kursa gitmesin demiyorumki.Bakin siz kendi cocugunuzu da hafta ici kursa yazdirmissiniz,eski esiniz evli mi bilmiyorum ama eninde sonunda evlenir. Yeni gelen es de derse ki “Amerikayi mi kesfedecek alt tarafi kurs,kocami evde istiyorum” diye o zaman ne yapacaksiniz?
Baskasinin cocuguna gitmeyiversin kursa kariyerini etkilemez demek kolaydir. O yuzden size dedik cocuklarin hepsi size ait olsaydi boyle dusunmezdiniz diye.
sizin olsaydi cocuk boyle dusunmezdiniz yazisindns ne cikarmaliyim ki siz soyleyinkonu hakkinda hakli ya da haksiz olabilirsiniz. her aile kendi icinde degerlendirilir. fakat genel olarak sizin soylenilenlere ve verdiginiz cevaplara bakarak agresif bir tutum icinde oldugunuzu soyleyebilirim. kimse sizi uvey annelikle suclamamis. o cocuklari kendi cocugun kadar sevdigini ispatla da dememis. buraya birsey yaziyorsaniz gelecek elestiriler her zaman olacaktir buna hazirlikli olmak gerekir. benim yorumlarinizdan anladigim genel olarak mutsuz ve sinirli bir yapiniz var. ben olsam once bunu halletmeye calisirdim.
Tamam işte bakın bunu konuşun kocanizla. Diyin ki 10 saat gitsin ya da 2.ders olmasın diyın. Çekinmeyin dediğim buydu.ben cocuklar kursa gitmesin demiyorumki.
kizim haftaici benle zateb diyemez babasinin esi boyle biseu ben getirio goturuyorum.
az oncede yazdim eski eism sehirdisindan iatanbula yeni yerlesti cumartesi pazarda ben yazdirbsilirdim kizimi kursa ama.haftaosnlsri esime ve diger ckcuklara ayirayim haksizlik ve ayip olmasin diye hafta icine yazdiridm kizimi oylede kaldi.
hic degismedm. demekki dusunulebilen biseumis.
evet ayni fikirdeyim haftada 4 gun 12 saat dans kursuna gidiyor az once saati yanlis hesapladim. soyledigimin arkasindayim amerikayi kesfetmiyorlar eveet 4 gun 12 saat dgilde 10 saat kursa gitse bir cumartesi yada pazar gunu 2. ders olmasa bir yarim gun hepimize yeter. evdeki diger cocugada yeter banada yeter.
sizin bakis aciniz tamamen cocuklarin bana ait olmamasindan
alakasi bile yok hanimefendi.
oyle biseyi kabul etmez esim ufaklikda kabul etmez programi bu seilde malesef.Tamam işte bakın bunu konuşun kocanizla. Diyin ki 10 saat gitsin ya da 2.ders olmasın diyın. Çekinmeyin dediğim buydu.
evet baba yardim ediyor 8 yasinda bu sirada digeri evde kaliyor iste
yani ben isin icinden cikamadim malesef.Tamam işte bakın bunu konuşun kocanizla. Diyin ki 10 saat gitsin ya da 2.ders olmasın diyın. Çekinmeyin dediğim buydu.
babasi yardim ediyor evet kendisi giyinmez yapisal olarak oyle bir cocuk o. dedigim gibi buyuk olanda evden cikmak istemiyor dolayisiyla biz evde kaliyoruz.8 yasinda cocuk bebek degil ki kendisi giyinmesi gerekir babasi yardim ediyosa sorun var
Hepiniz birlikte cikin
Esinizle konusun cuma ctesi alsin pazar gunu size kalsin
babasi yardim ediyor evet kendisi giyinmez yapisal olarak oyle bir cocuk o. dedigim gibi buyuk olanda evden cikmak istemiyor dolayisiyla biz evde kaliyoruz.
Yanlış anlamayın lütfen eşinizin çocuklarını sevmediğiniz anlamına gelmez ama kendi çocuğunuz olsa daha farklı bakardınız.13 yaşında kızım gittiği kurs sabah 9.30 dan 11.00 kadar eve gelmeleri 12 yi buluyor.Evden 8 de çıktıkları için kahvaltı yapmak istemiyolar.Düşünün 3 aydır böyle ve yıl sonuna kadar devam edicek.Bazen bende dertlenirim eşime “amannn bıktım bu kurslardan” diye.Ama asla kurstan almayı yada farklı bişey düşünmedim bile.Hanimlar selamlar.
Esimle ikinci evliliklerimizi yaptik.
ikimizinde cocugu var esimin 2 benim 1 .
esimin cocuklari annesinde kaliyor.
cocuklar haftasonlari bize geliyorlar.
cuma aksam gelip pazartesi sabah okula birakiyor babasi.
hersey yolunda bir sorunumuz yok fakat,
esimle birbirimize ait hic bir zamanimiz yok.
soyleki esim hafta ici sabah cikip aksam donen klasik ev babasi calisiyor.
cunartesi sabah esimin ufakliginin kursu var saat 10 da sabah 8 de evden cikiyorlar 12 de geliyorlar ben dayanabilirsem kahvalti icin bekliyorum dayanamazsam ediyorum.
sonra saat 14.30 da tekrar baska bir kursa gidiyorlar ve aksam 19 da donuyorlar yemek yeniyor tv yatis. cumartesi esim evde yok.
pazarda bunun aynisi.
cocuklari haftasonu gorecegi icin yapacak bisey yok. kursada goturme diyecek halim yok.
durum bu. Napim bilmiyorum. siz olsaniz napardiniz.
Bir onceki mesajda bir arkadasa demistiniz “kaldiki bahsettigim kurslada amerikayi kesfetmiyor dans kursuna gidiyor eminimki kariyerinde bir sekteye ugramaz.” diye. Buna siz karar veremezsiniz dedim sadece. Sizin cocugunuz da hafta ici kursa gitmese kariyerine zeval gelmez benceben cocuklar kursa gitmesin demiyorumki.
kizim haftaici benle zateb diyemez babasinin esi boyle biseu ben getirio goturuyorum.
az oncede yazdim eski eism sehirdisindan iatanbula yeni yerlesti cumartesi pazarda ben yazdirbsilirdim kizimi kursa ama.haftaosnlsri esime ve diger ckcuklara ayirayim haksizlik ve ayip olmasin diye hafta icine yazdiridm kizimi oylede kaldi.
hic degismedm. demekki dusunulebilen biseumis.
evet ayni fikirdeyim haftada 4 gun 12 saat dans kursuna gidiyor az once saati yanlis hesapladim. soyledigimin arkasindayim amerikayi kesfetmiyorlar eveet 4 gun 12 saat dgilde 10 saat kursa gitse bir cumartesi yada pazar gunu 2. ders olmasa bir yarim gun hepimize yeter. evdeki diger cocugada yeter banada yeter.
sizin bakis aciniz tamamen cocuklarin bana ait olmamasindan
alakasi bile yok hanimefendi.
evet keske oyle olsa haftaici komple bizde kalsalarda olur dediginiz gibi bunuda annesi kabul etmiyor. hersene artarak gidiyor yaz tatilini beklemek durumundayim anlasilan baskada yapacak bisey kalmiyor banaBabasi cocuklari aldigi gunleri degistiricek baska yolu yok
Cuma okul cikisi alsin cumarteside sizle kalsin tamamdir
Zaten birbirleriyle vakit gecirmiyolar Haftaici bile komple sizde kalsa olur
ben boyle birsey teklif edemem esime ama bizde cumartesi pazar sabah 8 12 14.30 19. seklinde haliyle ben daha cok bunaldimYanlış anlamayın lütfen eşinizin çocuklarını sevmediğiniz anlamına gelmez ama kendi çocuğunuz olsa daha farklı bakardınız.13 yaşında kızım gittiği kurs sabah 9.30 dan 11.00 kadar eve gelmeleri 12 yi buluyor.Evden 8 de çıktıkları için kahvaltı yapmak istemiyolar.Düşünün 3 aydır böyle ve yıl sonuna kadar devam edicek.Bazen bende dertlenirim eşime “amannn bıktım bu kurslardan” diye.Ama asla kurstan almayı yada farklı bişey düşünmedim bile.
bilmiyorum ben kendi kiizmi haftasonlarinj dusunerek hafta ici kursa yazdirdim ama herkezden ayni seyi bekleyemiyoruz malesef.ben boyle birsey teklif edemem esime ama bizde cumartesi pazar sabah 8 12 14.30 19. seklinde haliyle ben daha cok bunaldim
Sadece siz eşinizle vakit geçirmek istiyorsunuz anladigim kadariyla onun böyle bir isteği olsaydı o da sizin gibi bir plan yapıp boş vakit yaratabilirdi. Ya da öncelikler farklioyle biseyi kabul etmez esim ufaklikda kabul etmez programi bu seilde malesef.
tabikidr benim kizimds gitmese hic bir sorun olmaz ama ben aksam yemegine bile gecikmeyecek sekilde ayarladjm hafat ici olmasina ragmen hafta sonu olmasini dusunmedim bile. ki keza haftasonu olsa oyle vermis olsaydim daha iyi bir egitim alabilirdi oda baska bisey.Bir onceki mesajda bir arkadasa demistiniz “kaldiki bahsettigim kurslada amerikayi kesfetmiyor dans kursuna gidiyor eminimki kariyerinde bir sekteye ugramaz.” diye. Buna siz karar veremezsiniz dedim sadece. Sizin cocugunuz da hafta ici kursa gitmese kariyerine zeval gelmez bencedemem o ki asiri agresifsiniz. Ben size daha once de dedim bir sorun bakalim 3 cocuklu insanlar nasil yasiyor? Özler uveyler karisik bir evde buyudum ben. Annemle babam cok zor yan yana gelebilirdi. Hem mesleki faktorler hem de evdeki cocuklar buna engel olur ister istemez.
Sadece cocuklarin size ait olmamasindan kaynaklandigini dusunmedim,pek cok oneride bulundum size ayrica,okumamis olabilirsiniz. Siz Amerikayi kesfetmeyecek deyince sinir oldum ve ustteki yorumumu yaptim. Umarim anlatabilmisimdir. Esinizle zaman gecirmek istemeniz cok normal ama yasadiginiz hayat da anormal degil. Ya boyle devam edeceksiniz ya da caresini bulacaksiniz
E madem cocuklarla da olabilir diyorsun, diğer cocugu da al çıkın birlikte, hem cocuk evde tek kalmamis olur hem de beraberce dışarı çıkılmış olur..cocuklarin varligi yoklugu mesele degil bizim zaten sorunumuzda yok. sorun hafta ici goremedigim esimi hafta sonuda goremiyor olmam. ben disari cikip gezio tozalim istemiyorum. ama bir gun beraber kahvalti etmek istoyorum. bir oglen beraber evde film izleyelim istiyorum bu cocuklarlada olabilir.
esimi evde daha cok istiyor olmamin neresi sorun anlayamadim
Bir de su noktaya aciklik getirelim,sizin cocugunuz hep ayni duzende devam edemeyebilir, babada kaldigi donemde de babasi cocuguyla ilgilenecektir,es kisisi olaylarin disinda kalacak mecburen. Belki de diyecek ki esim cocuguyla zaman gecirmekten benle ilgilenmiyor diye. Cocuklu insanla evlenirken bunlari dusunmek gerekiyor. Bu durumda Siz duzgun bir planlama yaparak keyifli hafta sonlari gecirebilirsiniz.kizim haftaici benle zateb diyemez babasinin esi boyle biseu ben getirio goturuyorum.
oncelikler farkli olabilir.Sadece siz eşinizle vakit geçirmek istiyorsunuz anladigim kadariyla onun böyle bir isteği olsaydı o da sizin gibi bir plan yapıp boş vakit yaratabilirdi. Ya da öncelikler farkli
digeri evden cimmak istemiyor ergenlik doneminde fazla ustune gitmiyoruz bizdeE madem cocuklarla da olabilir diyorsun, diğer cocugu da al çıkın birlikte, hem cocuk evde tek kalmamis olur hem de beraberce dışarı çıkılmış olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?