keşke aç kapat düğmeleri olsa... tam istenilen kıvama gelemese de daha iyi günleriniz olabilir. bunu anlaması için minnoş minnoş değil daha net konuşmak gerek sanırım.Bence kırıldığımı görmüyor, bir de fazla ev kuşu. Düzelir mi acaba
Ay aynı işte böyle düşünüyorAma onlarla görüşmesinin yolu dışarı çıkmak. Arkadaşını görmek istiyorsa ki istiyordur insan özler, dışarı çıkmak zorunda.
Ama seni görmek için dışarı çıkmasına gerek yok. Yani dışarısı amaç değil araç. Anam enişteye benziyorum diye ne de akladım adamı.Utanmasam plaket verecem dışarı çıkmıyor diye.
Evet o da böyleBazi insanlar dogmaya bile usenmis ama zorla dogurtmuslar denecek cinsten. Mesela benim kocam. Haftanin 7 gunu pazar olsa 7 gun miskin miskin yatmayi tercih eder. Cocukken de boyleymis sevgiliyken de boyleydi. Arkadaslariyla arada bulusunca 3 gun soylenir cok yoruldum diye. Yoruldugu da bi yerde oturup cay kahve sohbet. Ben genelde sosyal aktivite planlarimi onunla yapmiyorum zaten cok calisiyo. O kendi sosyal alaninda asosyal asosyal takiliyo ben onun aksine cok bicir bicirim. Nasi benim karakterim boyleyse onunki de oyle dedm kabullendim. Tabi biz evleneli 10 yil bitti onu da hesaba katmak gerek
eşim boğa ,geçen üst üste açılan burç konularında yazmıştım ,ağır kanlı üşengeç eşim hepsi öyle mi bilememJane eşinin burcu ne boğa mı ?
Hazır mısın?Jane eşinin burcu ne boğa mı ?
Beden yorgunlugunun gectigini ama zihninin bi turlu dinlenemedigini soylerdi esim ben boyle bi saldiri yapinca. Gercekten de gece ruyasinda bile hesap kitap odeme isleriyle ugrasir done done cabalar. Zihni dinlenmeyen insanin da kolu kalkmiyo. Kabullenmezsen bi sure catisir bi orta yol bulursunuz bi sureligine. Ama miskin insana naparsan yap istedgin kivama gelmez. Ben kabullendim genclestimEvet o da böyle
Yorgunum diyip duruyor, ya hu bazen 10 gün evdesin evde oturmakla mı yoruluyorsun diyorum
Katılıyorum henüz çocuk yok, bol bol vaktimiz var, söylüyorum da bazen, bilmiyorum yakeşke aç kapat düğmeleri olsa... tam istenilen kıvama gelemese de daha iyi günleriniz olabilir. bunu anlaması için minnoş minnoş değil daha net konuşmak gerek sanırım.
Evet öyle oluyor boğalar , ben de boğayım.eşim boğa ,geçen üst üste açılan burç konularında yazmıştım ,ağır kanlı üşengeç eşim hepsi öyle mi bilemem
Jane eşinin burcu ne boğa mı ?
Ben de boğayım ama hem evde hem dışarıda yuvarlanıyorum.Evet öyle oluyor boğalar , ben de boğayım.
Neredeyse tüm gün evde yuvarlanıyorum
Ah işte ben vakit geçirmek, anı biriktirmek isteyen, duygusal romantik bir insanım. O tam tersiBeraber vakit geçirmek, anılar biriktirmek çok değerli. Evet zor zamanlar olabilir, pek çok insan ekonomik olarak dar boğazda; ama çay dolu termosla ve iki bardakla bir parka gidip serilip vakit geçirmek zor olmasa gerek.Karakter özelliği olarak ağırkanlı üşengeç biri mi?
Canım anemi falan olabilir mi eşinde?Evet o da böyle
Yorgunum diyip duruyor, ya hu bazen 10 gün evdesin evde oturmakla mı yoruluyorsun diyorum
Al işte aynısı, dışarı çıkınca illa para saçılmalı sanki. Ya hu evde yaptığımız sohbeti gidip dışarıda yapalım mis gibi piknik yaparız ne güzel diyorum, hosuna gitmiyor, sevmiyor. Ay napsam acabaJane 10 yılı çoktan geçmiş bir evliliğim var bizde böyleyiz.
şimdi sana sus,bekle desem yine değişmiyor ben yaşadım.
Sürekli söyle,ısrar et desem tartışma olacak zorla götüreceksin.
Hadi bir zorla gider,iki zorla gider.
Maddi kısmını es geçiyorum biz alırız kahvemizi parkta saatlerce otururuz,sohbet ederiz,hava alırız ama bazı erkekler dışarıyı para harcama yeri olarak görüyor galiba.
Ben inan kaç senedir adamı balkona çıkartıp beraber çay,kahve içelime ikna edemedim
Sinemaya gideriz,kahvaltıya,yemeğe okey ama yürüyüş yapmaz,pikniğe zorla belki 1 kez gider.
Bu mevzu daha böyle uzar boşuna canımız sıkılıyor gibi geliyor bana.
Yok ya ben de var oCanım anemi falan olabilir mi eşinde?
benim eşim de yoğun çalışır ama maddi kaygısı yok. fakat nerdeyse silah zoruyla çıkarıyorum dışarı. bazısı sevmiyor maalesefSelamlar. Uzatmadan anlatmaya çalışacağım.
Eylül ayında 3.yılımıza gireceğiz evliliğimizde, ama eşimle bir türlü halledemediğim bir sorunum var. Ben gezmeyi seven bir insanım, arkadaşlarımla, akrabalarımla çıkar gezerim. Ama eşimle taş çatlasın 3 5 çıkıp gezmişizdir. Bu durum artık benim canımı çok sıkmaya başladı, teklif ediyorum maddi sorunları bahane ediyor bazen de yorgunum falan diyor. 3 yıldır yorgun olamazsın ya.
Maddi durumumuz pek iyi değil ama, atıyorum en yakın parka gidip oturmayı teklif ediyorum bu bile zorumla oluyor veya bazen olmuyor da.
Ben çok sıkıldım artık bu durumdan, anlatıyorum, oturup konusuyorum olmuyor. Aynı evin içinde zaten birlikteyiz kafasında, yanyanayız ne gerek var diyor bazen de.
Yani benim gezip tozmama karışan biri değil ama ben onunla gezmek istiyorum ama o bunu anlamıyor, ihtiyaç olarak görmüyor bile. Ben de artık susmayı tercih ediyorum hiç konusunu bile açmıyorm bu şekilde daha kötü oldu, sanki rahatlamış gibi yani bilmiyorum bu adam niye benimle çıkıp gezmek istemiyor ki? Bu çok rahatsız edici. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda, düşüncelerinizi merak ediyorum. Teşekkür ederim simdiden
O zaman karşına alıp,sağlam bir konuşma yapmalısın.Hatta bir tatil planı yap,illa çok para harcamanıza gerek yok,ucuz yollu da oluyorYok ya ben de var oçok çabuk yorulurum iki yürüsem öldüm bittim derim o gideceği yere bile yürüyerek gider, bahane bence
Sormayın ya kendimi kötü hissediyorum sonra böyle zorla çıkıncabenim eşim de yoğun çalışır ama maddi kaygısı yok. fakat nerdeyse silah zoruyla çıkarıyorum dışarı. bazısı sevmiyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?