Eşimle bir türlü halledemediğim sorunum.

Bence kırıldığımı görmüyor, bir de fazla ev kuşu. Düzelir mi acaba
keşke aç kapat düğmeleri olsa... tam istenilen kıvama gelemese de daha iyi günleriniz olabilir. bunu anlaması için minnoş minnoş değil daha net konuşmak gerek sanırım.

Ay aynı işte böyle düşünüyor

Evet o da böyle
Yorgunum diyip duruyor, ya hu bazen 10 gün evdesin evde oturmakla mı yoruluyorsun diyorum

Jane eşinin burcu ne boğa mı ?
Hazır mısın?

İKİZLER
gerçi belki babam yanlış yazdı kimliğe hemen ikizler diyorsun falan diyor ama, tam bi ikizler burcu. O yüzden eminim ikizler. Bir de 5 dk öncesi ile sonrası da bir olmuyor bazen, boğa olss yanmıştım. Sabit fikir, ikna da edemezdim

Evet o da böyle
Yorgunum diyip duruyor, ya hu bazen 10 gün evdesin evde oturmakla mı yoruluyorsun diyorum
Beden yorgunlugunun gectigini ama zihninin bi turlu dinlenemedigini soylerdi esim ben boyle bi saldiri yapinca. Gercekten de gece ruyasinda bile hesap kitap odeme isleriyle ugrasir done done cabalar. Zihni dinlenmeyen insanin da kolu kalkmiyo. Kabullenmezsen bi sure catisir bi orta yol bulursunuz bi sureligine. Ama miskin insana naparsan yap istedgin kivama gelmez. Ben kabullendim genclestim

Bence senle cikmayi sevmiyor gibi
Arkadaslariyla ok sana ne gerek var..

Bazen disarda icilen kahve bile baska tat veriyor.. yani hava almak ortam degisikligi.. tebdil-i mekanda ferahlik vardir.

keşke aç kapat düğmeleri olsa... tam istenilen kıvama gelemese de daha iyi günleriniz olabilir. bunu anlaması için minnoş minnoş değil daha net konuşmak gerek sanırım.
Katılıyorum henüz çocuk yok, bol bol vaktimiz var, söylüyorum da bazen, bilmiyorum ya

Beraber vakit geçirmek, anılar biriktirmek çok değerli. Evet zor zamanlar olabilir, pek çok insan ekonomik olarak dar boğazda; ama çay dolu termosla ve iki bardakla bir parka gidip serilip vakit geçirmek zor olmasa gerek. Karakter özelliği olarak ağırkanlı üşengeç biri mi?

Jane 10 yılı çoktan geçmiş bir evliliğim var bizde böyleyiz.
şimdi sana sus,bekle desem yine değişmiyor ben yaşadım.
Sürekli söyle,ısrar et desem tartışma olacak zorla götüreceksin.

Hadi bir zorla gider,iki zorla gider.
Maddi kısmını es geçiyorum biz alırız kahvemizi parkta saatlerce otururuz,sohbet ederiz,hava alırız ama bazı erkekler dışarıyı para harcama yeri olarak görüyor galiba.
Ben inan kaç senedir adamı balkona çıkartıp beraber çay,kahve içelime ikna edemedim
Sinemaya gideriz,kahvaltıya,yemeğe okey ama yürüyüş yapmaz,pikniğe zorla belki 1 kez gider.
Bu mevzu daha böyle uzar boşuna canımız sıkılıyor gibi geliyor bana.

Ah işte ben vakit geçirmek, anı biriktirmek isteyen, duygusal romantik bir insanım. O tam tersi
O çayı evde içeriz işte, oh mis gibi rahat rahat otururuz diyor
Yani ben daha üşengeçim açıkçası, ağırkanlı biraz ama.

Al işte aynısı, dışarı çıkınca illa para saçılmalı sanki. Ya hu evde yaptığımız sohbeti gidip dışarıda yapalım mis gibi piknik yaparız ne güzel diyorum, hosuna gitmiyor, sevmiyor. Ay napsam acaba

benim eşim de yoğun çalışır ama maddi kaygısı yok. fakat nerdeyse silah zoruyla çıkarıyorum dışarı. bazısı sevmiyor maalesef

benim eşim de yoğun çalışır ama maddi kaygısı yok. fakat nerdeyse silah zoruyla çıkarıyorum dışarı. bazısı sevmiyor maalesef
Sormayın ya kendimi kötü hissediyorum sonra böyle zorla çıkınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…