Eşimle bir türlü halledemediğim sorunum.

Senin kocanla benim kocam akraba yada kardeş kesin
Birisi hele birde yatıya misafir gelecekse adam anasına kaçıyor
Yok kaçmaz misafir gelirse
Kendi evi dışında bir yerde yatmayı sevmiyor çünkü

Bizde eskiden pek gezmezdik bende çok çikmazdım eşimde biz ayrı ayrı zaten pek birşey yapmayızda, ama şimdi sürekli kendim geziyorum gün içinde yani arkadaslarımla kahve içmeye falan cıkiyorum kendisinede alıstırdım bana ayak uydurmaya başladı baktım istemiyor çikmak aliyorum kankimi hop atıyorum kendimi dışarı keyfi bilir

Adam konfor alanından çıkmak istemiyor. Belli yaşa gelmiş birinin alışkanlıklarını pat siye değiştiremezsin. Yavaş yavaş olacak ama inan
Evet aynen öyle, değişeceğine inanıyorum aslında, inşallah boşa gitmez inancım

Ben de öyle yapıyorum, ama yeni evli sayılırız arada çıkmak güzel olur diye düşünüyorum

Evet aynen öyle, değişeceğine inanıyorum aslında, inşallah boşa gitmez inancım
Bence zamanla olacak. Bir de ailen, arkadaşlarınla gittiğin yerleri ballandıra ballandıra anlat, hayatım çok keyif aldım mutlaka beraber girmeliyiz, güzellikleri seninle paylaşmayı seviyorum daha güzel oluyor herşey gibi konuş güldüğüne bakma işe yarıyor

Zaten yanyanayiz ne gerek var düşüncesinde ise ya disari çıkıp para harcamaktan cekiniyordur ya da disari çıkmayı sadece sevgililik döneminde olan birsey gibi düşünüyor olabilir. Cok da sosyal biri değil anladığım kadarıyla, oyuzden biranda açılıp sürekli disari çıkmasını bekleyemezsiniz. Ancak sizin istediğinize de saygı göstermesi, arada sırada da olsa kendini zorlayıp size uyum sağlaması gerek. Ciddi bir şekilde bu konuyu konusun mutsuz olduğunuzu anlatin ve ondan adım atmasını beklediğinizi söyleyin

Ahahha evet çok haklısın, zaten yazdım ya bu aralar şey diyor çok çıkıyorsun ben teklif edene kadar başka planın oluyor

Teşekkür ederim yorumunuz için, deneyeceğim inşallah

Ahahha evet çok haklısın, zaten yazdım ya bu aralar şey diyor çok çıkıyorsun ben teklif edene kadar başka planın oluyor
Bence siz de çok çıkmayı azaltın bu ara. Sadece eşinizle çıkmayı deneyin. Ben de gezmeyi çok seven biriyim ama her zaman da gezmiyorum. Belki sizin gezme temponuz ona çok yorucu geliyordur. Mesela benim eşim haftasonu ve gündüzleri İstanbulda dışarıya çıkmayı sevmez, trafik ve kalabalıktan dolayı. Ben de gezmeleri hafta içi ve akşam saatlerine getiririm. Piknik gibi şeyleri de hafta içi gündüz yaparız ama genelde akşam çıkarız. Evde çayımızı demler, çerezimizi aburcuburumuzu, hasırımızı alır öyle gideriz. Eşimin de hoşuna gider. Bazen de almayız o ara durumumuz iyiyse dışarıdan yer içeriz. Eve misafir gelmesini sever, ama misafirliğe gitmeyi çok da sevmez. Gider ama pek sevmez.

Huy valla. Benim eşim de sevmez ama hadi diyince de gelir. Ona kalsa evde oturur hiç çıkmaz. Bazıları böyle sadece eringeç

Ya ben geçen hafta çok çıktım, su an evdeyim hep zaten. O da çalısıyor bu hafta baya yoğun o yüzden pek bir şey söylemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…