Eşimle bir türlü halledemediğim sorunum.

Katılıyorum. O da çok şey beklemez benden ama, sonuçta bir şey isterse kırmak istemem onu. Ama onun da aynı hassasiyette olması gerekiyor

Tembel mi değil mi bir türlü çözemedim inan ki. Bu kadar olsa belki tembel veya çıkamıyor falan derim ama bilmiyorum, bence benimle çıkmak istemiyor
Çok kırıcı bir şey bu

Ya cidden isteklerim çok makul istekler, büyük büyük şeyler teklif etmiyorum. Birazdan konuşayım mı acaba, yorgunsa ertelerim bir kaç gün
Aylik elbette büyük harcamalarimizi oldugu gezmelerimiz olur ama ben hesabimi bilmek adina ufak bi sey hazirlayip parka sahile gidelim derim eşime hiç gık demez. Yorgun olsa bile işten gelse bile hayir demez, yine ben düşünürüm, yok ya gitmeyelim yorgunsun diye. Benjm eşimde eşlik etmese patlardim heralde. Evlendiğim sehirde pek arkadaş dost edinmed, hiç degilse seni arkadasin filan varmis, ama eşinin yerini tutmaz tabi..

Bir ilişkiyi güzelleştiren birlikte biriktirilen güzel anılar. Hatta birlikte ne kadar farklı mekanlarda vakit geçirirsek birbirimize olan aşk, muhabbet o kadar artacak. Ama gel de bunu erkeklere anlat.
Eşimin de kafası rahatsa, maddi manevi hiç bir sorunu ödemesi, yoğunluğu yoksa o zaman gezmeye çıkar. Asla yürüyüş yapmayı bir parkta oturmayı sevmez. Olursa para harcamaya çıkar.
Zamanla bu biraz daha değişti artık doğada olmayı da seviyor ama yine de şartlı gibi. Hayatında yoluna koymak istediği şeyler var bunlar olursa o zaman seninle şuraya gideriz her hafta sonu şunu yaparız diye planlar kurar. Niye mutluluğu erteliyoruz ki şuraya kadar yürüyüş yapıp gelelim bana yeter diyorum amaan yürüyüş yapmayı sevmiyorum der hemen.

Ona, birlikte anı biriktirirsek sana olan aşkım artacak ama bu şekilde çok bunaliyorum sana da yansitiyorum demistim ondan sonra biraz daha benim kafama uydu, pikniğe filan öylece çıkmaya başladık.
Ben ilişkide bazen içime kapanan, ben bu adamı seviyor muyum, tutkulu değilim, sevmiyor muyum diye düşünen biriyim. Bunu da yansıtıyorum üzülüyor ama çare olarak da bunu bunu yapalım bana iyi gelecek diyorum. (Bencillikse bencillik sürekli evde oturalım diye mi evlendim.)
Yapı olarak daha farklı olmasına rağmen bu şekilde uyum sağlıyor. Ve evden çıktığımızda gerçekten daha güzel anlaşıyoruz, hani bazı çiftler olur dışarıda birbirine girer uyumsuz olur, o şekilde olmuyoruz, ilişkimize iyi geliyor.

İnanın aynısını düşünüyorum bazen ama haksızlık ds etmek istemiyorum. Sevmiyor diye düşünüyorum sevmiyorum diyor çünkü. Ama sonuçta benim de dil döktüğümü görüyor.
siz onun icin sevmediginiz cok seyi yapiyosunuzdur eminim en azindan ayda bir 2 ayda bir cikar insan esiyle sirf sevmedigi icin cikmamasi gercekten bencilce haksizlik falan yapmiyorsunuz emin olun

Yorumları okudukça kendimden tiksindim

Tembel mi değil mi bir türlü çözemedim inan ki. Bu kadar olsa belki tembel veya çıkamıyor falan derim ama bilmiyorum, bence benimle çıkmak istemiyor
Çok kırıcı bir şey bu
Arkadaşlarıyla çok sık mı çıkıyor? Onlarla ne gibi aktiviteler yapıyor mesela, ne biliyim kendi hemcinsleriyle daha ilgisini çeken aktiviteler yapıyor olabilir. Okey, halısaha falan.

Peki birkaç çıktığında para harcamadigini görürse yani çaylar termostan, atıştırmalıklar evden poğaça falan. Yine bu bahaneyle gelebilir mi?
Bir de insanin arasıra ailesi için para harcamasi kötü bir şey mi? Bugün akşam gezmesinde cebinden çıkacak paraya üzülen adam yarın çocuğu olduğunda ne yapacak? Çocuk mısır ister oyuncağa binmek ister diye onu da mı evde tutacak? Ya da yorgunum yorgunum dediği için bekar anne gibi her yere tek mi goruseceksin çocuğunu?
Çok sinir bozucu ya, gencecik insanlarsiniz, neden hayatınızı ellilerini süren çok çocuklu dar gelirli insanlar gibi yasayasiniz ki? Bu gençlik bir daha gelmeyecek...
Ben yerinde olsam ve adamın en buyuk kozu para ise en azından dokuz ay , bir dahaki yaza kadar girer bir işe calisir , paramı da önemli harcamalarının dışında döviz yapar köşeye atarım. Çıkıp gezmeler benden olur. Böylece 'para gider' falan deme hakkını elinden almış olurum.
Ben de cimri bir insanim, elimde değil çok para harcayamiyorum. Bu huyundan nefret ettiğim için çalışırken sırf seyehatlerde harcamak için beş dolar on dolar , minik minik paralarımi dovizcide cevirirdim Ki seyehatte kur farkını düşünmeyeyim, çok cimrilik etmeden elindekini harcayayim diye. Bende işleyen bir sistem, sizde de isleyebilir. O birikimin yüzde yirmisi,otuzu 'keyif alem' parası olsun. Birikim de değil, anı birikimi olabilir:) o parayla lunaparka gidin,o parayla mangallik et alın, o parayla meyhanede şişe açın...
Eğer eşiniz çocuk isteyen biriyse evliliginizin cicim ayını yaşamadan çocuk yapmamakla tehdit de edebilirsiniz..yine görev gibi olur ama en azından olur

Ailem arkadaşlarım akrabalarım falan hep burda ama eşimle birlikte çıkmak istiyorum, hayat arkadaşım sonuçta

3 yıl boyunca doğru düzgün çıkıp gezmemeniz normal değil ve sayıca çok az. Balayına gittiniz mi?

Bazı erkekler evde oturmayı gezmekten daha çok sever. Evimde oturayım rahatımı bozmayayım derdindeler. Bazıları da maddi olarak yetemeyeceğim duygusuyla gitmek istemezler. Siz sık sık değil ama zorlamadan onunda sevdiği evli arkadaşları ve eşleri ile birlikte dışarıda bir plan yapsanız sonra yavaş yavaş tek kişilik planlar yapmayı deneseniz nasıl olur? Birde öyle deneyin.
Yinede eşinizin tavrı çok bencilce geliyor ama altında bir sebep olmalı.

Benim eşim evde oturmayı çok seviyor, ama maddi olarak çok kaygılı ve takıntılı biri. Yani eli açıktır ama herşey çok pahalı, eksiye düşeceğim eşimi rahat ettiremeyeceğim, dışarıda birşeyler yapsak evde maddi sıkıntı çekeceğiz düşüncesiyle hareket ediyor hatta param olsa bende gezerim ama ben keseme göre hareket ederiö demişti. Yine de bazen plan yapar benimle, arkadaşları ile çok nadir gider görüşür mesela, benimle arkadaşlarından daha fazla dışarı çıkmış ve gezmiştir.

Kesinlikle bizi anlatmışsınız, umarım biz de hallederiz. Ben de birlikte vakit geçirince daha iyi oluyorum, sevgimiz daha diri oluyor

Arkadaşlarıyla çok sık mı çıkıyor? Onlarla ne gibi aktiviteler yapıyor mesela, ne biliyim kendi hemcinsleriyle daha ilgisini çeken aktiviteler yapıyor olabilir. Okey, halısaha falan.
Okey, halısaha gibi şeyleri sevmiyor zaten. Maç sevmeyen nadir erkeklerden
Arkadaşlarıyla oturup bi çay içiyordur en fazla pek farklı aktiviteler yaptığını düşünmüyorum

Arkadaşlarıyla oturup bi çay içiyordur en fazla pek farklı aktiviteler yaptığını düşünmüyorum
Misafirliğe gitmeyi yada misafiri seviyor mu

Ailem arkadaşlarım akrabalarım falan hep burda ama eşimle birlikte çıkmak istiyorum, hayat arkadaşım sonuçta
Haklısın, her zaman ailen ve arkadaşlarınla olmuyor. Dediğim gibi emrivaki yapacaksın. Surat yapcak (belki de sürat yapmıyor adamlar da biz o konuda hassa olduğumuz için mikroskopla minniklerini inceliyoruz) eninde sonunda pes edecek. İlkinde emrivaki yap, ters tavırları olursa görmemezlikten gel, gayet normal konuş, olumsuz hiçbişey yok herşey yolunda gibi davran. İkincisinde hazırlan, hayatım ne kadar güzel vakit geçirmiştik o gün, değişik bir ortamda olmak havamızı değiştirdi, çok mutlu oldum deyip sürükleyerek götür.

Cimri değil aslında maddi konularda ona hak veriyorum. Zor bir dönemdeyiz, mesleğim yok ama bir is bulup çalışmak istiyorum yine de. Ama basit parasız şeyleri bilr yapmıyor, yani dışarı çıkınca çok para gitmeli kafasında, anlamıyorum ki. Dediğini yapacam ama paraysa para çalışıp al benden hesaplar dicem bakalım ne olacak

Param olsa gezerim diyor benim eşim de

Çok sağ ol deneyecem inşallah hallederiz ya

Şuan evli değilim biliyorsun, ama bende sevgilimle vakit geçirmektense arkadaşlarımla vakit geçirmeyi daha çok seviyorum. Erkek arkadaşımı sevmediğim için değil ama hemcinslerimle paylaşacak daha çok şeyim oluyor. Ama evlilikte durum daha farklı tabi haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…