• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle birbirimize girdik ?

Esin cevap yazmadi mi?
kocası ve ailesi mükemmelmiş bebeği 6 aylık olana kadar.

diğer konuda meğer tüm takılarına el koymuşlar vs vs.

kasım da bebeği 7 aylıkken ocak ta fazla büyüyüp 1 yaşa erişmiş.

Bulunduğum yerde felaket yağmur var .üstüne 10 aylik bebek, doktora anca yarın gidebilirim.acik açık yazıyorum.kusura bakmayin.dun gece lavaboya gittim popom yerinden çıkcak gibi çok açıyor.zorlanmadim gecede ama her zamankinden çoktu. NapabNapabilirim.

18 şubatta açtığın konu. bebek 10 aylık.

bir anne çocuğunun ayını gününü her zaman nasıl karıştırır?

ekim de 6 aylık, kasım da 7 aylık, ocak ta 1 yaşında, şubat ta 10 aylık.

Benmı karıstırıyorum sızın 3 tane cocugunuz var degıl mı? Yurt dısındaydınız hatta son gebelıgınızın agır gectıgı ıcın cocukları Turkıyeye gondermıstınız?
Iskurdan aldıgın ceza enıstenlemı ılgılı orayı baglayamadım yanı olay nasıl gecmıs konulara geldı?

Benmı karıstırıyorum sızın 3 tane cocugunuz var degıl mı? Yurt dısındaydınız hatta son gebelıgınızın agır gectıgı ıcın cocukları Turkıyeye gondermıstınız?
Iskurdan aldıgın ceza enıstenlemı ılgılı orayı baglayamadım yanı olay nasıl gecmıs konulara geldı?
o @haticeakan dı.
bir de işkur 2 yıl ne cezası veriyor anlamadım. genelde idari para cezası verirmiş o da kursu falan terkederse.

Maaş kartimi hemen alir
Suçun büyüğü sizde. Ne demek alır. Doğum paranızı Nasıl alıyor yahu??
Alamaz! Siz zamanında her şeyi teslime etmişsiniz zaten. Adam da sömürdükçe sömürmüş.
Ben olsam hayatta çalışmam. Ablasına verdiği paraları almak için kamçı olur belki.
Çok kızdım size de, eşinize de..

o @haticeakan dı.
bir de işkur 2 yıl ne cezası veriyor anlamadım. genelde idari para cezası verirmiş o da kursu falan terkederse.

2 yıl ceza varmış internette çıkıyor kursu yarım bırakırsan,iş teklifini kabul etmezsen sanırım belirli sınıırı var.

Canim bulamıyorum is dogum parami bile gorumcemin tatil borcuna gitti 4 binin üstünde para aldım sen olsan calisirmiydin
pardon da ne hakla
elinizden yola yola mı aldılar paranızı?
erçi bilemeyiz ne olduğunu biraz daha açar mısınız nasıl aldı

2 yıl ceza varmış internette çıkıyor kursu yarım bırakırsan,iş teklifini kabul etmezsen sanırım belirli sınıırı var.
ben de baktım sadece masrafı tahsil edilir diyor.

Ben anlatamıyorum yani bir erkek cimriyse misal ailesi dahil herkese cimri olmalı ki huyu bu deyip katlanabilesin. Tutumlu geçinemiyoruz para yok diyen biriyse bu kadar bol keseden dağıtmamalı ki yine çalışmıyorsun dediğinde belki haklı bulabilesin.
Ailelerine karşı çok daha farklı olan erkekler, evdeki karısı ve çocuğunu ailesi olarak görmüyor mu?
Kafamda deli sorular:işsiz:

Sen soylecegi soylememisin boyle insanlık mı olur canım sen yine çalış bebeğine bak sen kimseye muhtaç kalma bebegin icin.

Hayır var işkurdan 2 yıl ceza yazın çıkıyor ilk sırada buradan ekleyemiyorum.
evet gördüm 2013 yılı haberi.
yalnız konu sahibi bebekle nasıl kursa gitti acaba? eşten kv den aileden hayır yok.
kurs devam ederken iş bulursa ceza yok. ne yaptı da eniştesi ceza aldırdı?

ben bir mantığa oturtamadım yaşadıklarını..ne gerekçeyle tatil parasını ödediniz yani muhakkak bir gerekçe göstermişlerdir borcunuz mu vardı onlara..insan zor durumdayken başkasının tatil borcunu nasıl öder sebep nedir sebep

bir de ilk konusunda eşi müdür, diğerinde kasap. başka konusunda sermayesi olsa ya kasap olacak ya kafe.

Back
X