- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizinki hayrolsun bize sıra gelir elbet. büyükler önden buyursunKafan hayrolsun bacım![]()
Bu ikinci eşiymiş geçenlerde de konu açmıştı 'kuzenim eski eşimi faceden ekledi' diyeolabilir. ilk konuda mükemmel aile, şimdi yiyici oldular.
evet. ilk eşi de akrabasıymış ailesi aklına girmiş evlendirmiş. ikinci evliliği de babası dul diye baskı yaptığı için evlenmiş falan.Bu ikinci eşiymiş geçenlerde de konu açmıştı 'kuzenim eski eşimi faceden ekledi' diye
Saka misiniz Turkceyi yeni mi ogreniyisunuz?
Nerde yazmis kocam 10 ben 4 kazaniyorum diye ?
Gorumceniz sizdenniye para aliyo dendiginde demis onun 10 yani girumce 10 kazaniyo yada evine giren toplam 10
Bizimde toplam 4 diyo iste
cok mu zor bu
pardon da konuyu hızlı okumus olabilirim kafamda tilkiler dolanıyor olabilir. hanimefendi gibi yanlış anlamıssınız diyip uyarmak varken böyle laf ebeliği tebrik ediyorm. nezaketinize de masallah diyeyim de eksilmesin. malum böyle kibar burhan altıntoplar kolay yetişmiyorSaka misiniz Turkceyi yeni mi ogreniyisunuz?
Gorumceniz sizdenniye para aliyo dendiginde demis onun 10 yani girumce 10 kazaniyo yada evine giren toplam 10
cok mu zor bu
Saka misiniz Turkceyi yeni mi ogreniyisunuz?
cok mu zor bu[/QUOTE vb tar mesajlara yöneliktir.... bir hayır işleyeyim de buradaki bazı uyelere faydam dokunsun. kamu spotu amme hizmeti niyetine inş dinimiz amin. bayanlar kaba nezaketsiz yorum yaptıgında ay ne kadar karizmatiğim görüyon mu kız kafası yasayanlar, normal hayatında kaba olası olup cesaret edemeyen ya da cesaret edip de yetinemeyenler, kibarlığı zafiyet eksiklik görenler bu lafım sizlere bakın coğul konusuyorum bir kişiye değil sizlere. KİBARLIK SİZİ ÖLDÜRMEZ, TANİMADIĞINIZ SAMİMİYETİNİZ OLMAYAN İNSANLARA YAPILAN KABA YORUMLAR BEĞENİ ALIR BELKİ AMA SİZİ YÜCELTMEZ. İNSAN HATA YAPTIĞINDA GÜZEL BİR USLUPLA UYARMAK ASALETTENDİR. HANİMEFENDİLİK BİR BAYANIN EN DEĞERLİ ÖZELLİKLERİNDENDİR. AYRICA COK YAKISIR, İÇİNİN GÜZELLİĞİNDENDİR. SEVGİLER SAYGILAR...........HAYATTA BASARILAR
Ne kadar vicdansızlar, nasıl yapılır böyle bişey, eşin de bostan korkuluğu muDogum parami bile elimden aldılar 1 tişört alamadan kendime
neden boşanmıyorsun en azından çocuğuna ailen bakar kazandığın para ile gül gibi yaşarsınız.bu adamı ve ailesini sırtında neden kambur gibi taşıyorsun ki gereksizler nefes israfları varlıkları problemliCanim bana dediler ki düğün borcun var bizim bir tanıdık kredi çekti ona ödeceksiniz tamam dedik 12 bini 15 olarak ödedik bitti.meger eşimin arsası varmış ı satılmış düğün o paradan yapılmış borc gorumcemin tatil borclarıymış bunu öğreneli çok olmadı.o kredi çeken adam dedi senin gibi gelin olmaz gorumcemin tüm borcunu ödedin diye ben 37 haftaya kadar aman borc bitsin diye çalıştım.tarla parasından 6 bin tl artmış oda gitmiş şöyle şimdi ben mükemmel evliliğim var derken bu durumdayım.telefondan giriyorum.ins anlatabilmisimdir
Neden 2 yıl ceza aldınız kursa mı gitmediniz yoksa iş bulunupta ona mı gitmediniz enişteniz ben size iş bulurum mu dedi ceza alma nedenleri bunlar olunuyormuş genelde,cezanız ne zaman bitecek.Canim bana dediler ki düğün borcun var bizim bir tanıdık kredi çekti ona ödeceksiniz tamam dedik 12 bini 15 olarak ödedik bitti.meger eşimin arsası varmış ı satılmış düğün o paradan yapılmış borc gorumcemin tatil borclarıymış bunu öğreneli çok olmadı.o kredi çeken adam dedi senin gibi gelin olmaz gorumcemin tüm borcunu ödedin diye ben 37 haftaya kadar aman borc bitsin diye çalıştım.tarla parasından 6 bin tl artmış oda gitmiş şöyle şimdi ben mükemmel evliliğim var derken bu durumdayım.telefondan giriyorum.ins anlatabilmisimdir
siz neden hep açık arama peşindesiniz kaç tane konuda denk geldiysem hep böylesiniz sizin hiç işiniz gücünüz yok mu bence çok açık arayan ve insanlara güvenmeyen bir yapınız var hesabınız kapatılmalı konulara yorum değil açık aramak için bakıyorsunuzben şunu merak ediyorum Ekim 2016'da açtığın konuda eşini ve ailesini öve öve bitirememişsin.
Kasım 2016'da yedi aylık olan çocuk, Ocak 2017 de nasıl bir yaşında oluyor?
Bir de ne hikmetse hep arkadaşların için konular açıyorsunschtzi
açık arama değil.siz neden hep açık arama peşindesiniz kaç tane konuda denk geldiysem hep böylesiniz sizin hiç işiniz gücünüz yok mu bence çok açık arayan ve insanlara güvenmeyen bir yapınız var hesabınız kapatılmalı konulara yorum değil açık aramak için bakıyorsunuz
senin de açığın varsa bulurum. acımam :)siz neden hep açık arama peşindesiniz kaç tane konuda denk geldiysem hep böylesiniz sizin hiç işiniz gücünüz yok mu bence çok açık arayan ve insanlara güvenmeyen bir yapınız var hesabınız kapatılmalı konulara yorum değil açık aramak için bakıyorsunuz