- 16 Ağustos 2017
- 57
- 23
- 38
- 31
- Konu Sahibi Hoppidihop
Eşim narsist ve bencil bir insan hep kendi istediği olsun kendi dediği doğru kabul edilsin asla itiraz edilmesin tarzında bir insan. En pis huyu da ben derim sen diyemezsin tavrı mesela o terbiyesiz der ben ondan sonra sen terbiyesizsin desem sen bana ne dedin ben derim ama sen diyemezsin der. Birde her söylediğime takılır her yaptığıma söylenir çok aşırı dırdırcı bir adam. Benim kötülüğümde sesimi yükseltmem zaten hep sesimi yükselttiğimden haklıyken haksız duruma düşüyorum. Eşim pek sesini yükseltmez. Bugün şöyle bir olay yaşadık bir kaç gün tatile gidelim demiştim bugün konuyu açtı araştırdım bir kaç yer falan diye. Son günlerde de sıkıntılar yaşamıştık tartıştık falan bu sebeple dediki gerçi tatili hakediyomusun acaba? Bende sinirlendim bağırdım tatili haketmek nedemek karın olmam yeter tatile gitmek istemek için ayrıca ne şükürsüzsün ne kadınlar var dedim diye çıldırdı kızdı bir sürü napıcağımı bilmiyorum sesimi yükseltmeden duramıyorum kontrol edemiyorum kendimi karşımdakinide insanlıktan çıkmış görünce gözüm dönüyor.