• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle birbirimize tahammülümüz kalmamış

Hoppidihop

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2017
57
23
38
31
Eşim narsist ve bencil bir insan hep kendi istediği olsun kendi dediği doğru kabul edilsin asla itiraz edilmesin tarzında bir insan. En pis huyu da ben derim sen diyemezsin tavrı mesela o terbiyesiz der ben ondan sonra sen terbiyesizsin desem sen bana ne dedin ben derim ama sen diyemezsin der. Birde her söylediğime takılır her yaptığıma söylenir çok aşırı dırdırcı bir adam. Benim kötülüğümde sesimi yükseltmem zaten hep sesimi yükselttiğimden haklıyken haksız duruma düşüyorum. Eşim pek sesini yükseltmez. Bugün şöyle bir olay yaşadık bir kaç gün tatile gidelim demiştim bugün konuyu açtı araştırdım bir kaç yer falan diye. Son günlerde de sıkıntılar yaşamıştık tartıştık falan bu sebeple dediki gerçi tatili hakediyomusun acaba? Bende sinirlendim bağırdım tatili haketmek nedemek karın olmam yeter tatile gitmek istemek için ayrıca ne şükürsüzsün ne kadınlar var dedim diye çıldırdı kızdı bir sürü napıcağımı bilmiyorum sesimi yükseltmeden duramıyorum kontrol edemiyorum kendimi karşımdakinide insanlıktan çıkmış görünce gözüm dönüyor.

İlişki kaç yıllık başından beri mi böyleydi bilmiyorum ama bi yuva kolay kurulmuyor bunu biliyorum. Biraz da he demeyi mi deneseniz. Bağırmak yerine mesela şakayla karışık laf söyleyin. Sürekli onun dediği olsun istiyor demek ki sürekli muhalefet ediyorsunuz. Yargılamak haddim değil yanlış anlamayın lütfen bende öyleyim ama iki dakika sonra yaptığıma pişman olmuşluğum çoktur. Gelin siz şeytanı dinlemeyin

İki yıllık evliyiz ilk 6 ay normaldi çünkü her şeye tamam diyordum. Eğer tamam dersem her seferinde abartarak takıntılı olmaya devam ediyor. Mesela tamam dedim diye bile takıldığı oluyo tamam aşkım diycekmişim ona tamam aşkım dediğimde neden tamam bitanem demedin diyo. Yani he demek çözüm gibi gelmiyo bana malesef hep daha fazlasını istiyor. Başka bir örnek önceden 3 çeşit yemeğe az derdi 5 çeşite çıkardım meze yap dedi bir iki çeşit meze yaptım tatlı yok mu dedi yani yetinmeyi bilmiyor bence şükürsüz

Bu ne be! Tam sende suç buluyordum beş çeşit yemeği okudum, daha az önce eşim bi makarna yaptı yedik, az yesin de uşak tutsun!

Çalışıyor musunuz yani bu söylediklerinizi yapan tanımıyorum 5 çeşit yemek iki çeşit meze. Makarna yiyen kahvaltılıkla akşam yemeğini geliştiren birsürü çift var. Evlilik terapistini denediniz mi çoğu şehirde devlete bağlı çalışan terapistler var. Belki eşinize hatasını onlar gösterebilir

Çalışıyor musunuz yani bu söylediklerinizi yapan tanımıyorum 5 çeşit yemek iki çeşit meze. Makarna yiyen kahvaltılıkla akşam yemeğini geliştiren birsürü çift var. Evlilik terapistini denediniz mi çoğu şehirde devlete bağlı çalışan terapistler var. Belki eşinize hatasını onlar gösterebilir
Şuanda çalışmıyorum ve yemek yapmayo sevdiğimden zor gelmiyor şuan için ileride ne olur bilemiyorum beni üzen yetinmemesi. Aile terapistini eşim kabul etmiyor malesef

bu gidişat hiç iyi yöne gitmiyor,bir ablan olarak söyleyeyim...her dediğini yaparsın mutlu olmaz ,sen yorum yapma sus falan....sevgi,saygı,aşk böylemi olur....insan evleniyorsa evlendiği insan bedeninin bir parçası gibi olmalı ,birbirlerinin kusurlarını örtmeli,onu kırmaktan korkmalı....anlattıklarına bakılırsa eşin evlenirken bir kadınla değilde sanki bir robotla evlenmiş gibi davranıyor, canım eğer düzelme yönünde bir çaba göstermiyorsa,kusura bakma ama odun gibi davranmaya devam ediyorsa...bence yaşın gençken fazla zorlama ilerde daha zor oluyor inanki ayrılması....

Kendi iç huzuru olmayan başkasını da huzursuz eder. Bana göre bu sonu gelmeyen isteklerinin nedeni kendisi tatmin olamıyor.Evlilikle ilgili bir sıkıntı değil. Eşin karakteriyle ilgili bir sıkıntı maalesef.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim bencede karakteri problemli eşimin ruh hastası bir babanın yanında büyümüş çünkü lütfen bana dua edin her şeyin en hayırlısı en güzeli olsun

Çok takıntılı ve tatminsiz gerçekten. Her gün 5 yemek ne. Açık büfe yap bari 10 çeşit.. Boşanmak zor ama insanı bunaltır böyle insan.

Seninle aynı durumdayım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ne yaparsam yapayım kötüyüm hatalıyım. Ben bağırmıyorum sadece susuyorum nadiren yeter artık diye bagirdığım oluyor ozamanda beni dovecek nerdeyse. Senin yaşadığına benzer bir olayı bu sabah yasadim. Benim 2 çocuğum var boşanmam çok zor ama şimdiki aklım olsaydi cocuk olmadan bosanirdim. Sana abla tavsiyesi çocuğun yoksa geç karşısına ya bir terapiste git yada senden ayrılmak istiyorum de. Benim eşiminde ailesi problemli bunlar hep büyürken yasadiklariyla ılgili. Bir psikolog yada psikiyatriste gitmeden çözülmez aranızdaki sorun.

Seninle aynı durumdayım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ne yaparsam yapayım kötüyüm hatalıyım. Ben bağırmıyorum sadece susuyorum nadiren yeter artık diye bagirdığım oluyor ozamanda beni dovecek nerdeyse. Senin yaşadığına benzer bir olayı bu sabah yasadim. Benim 2 çocuğum var boşanmam çok zor ama şimdiki aklım olsaydi cocuk olmadan bosanirdim. Sana abla tavsiyesi çocuğun yoksa geç karşısına ya bir terapiste git yada senden ayrılmak istiyorum de. Benim eşiminde ailesi problemli bunlar hep büyürken yasadiklariyla ılgili. Bir psikolog yada psikiyatriste gitmeden çözülmez aranızdaki sorun.
Yaa çok üzüldüm inşallah her şey gönlünüzce olur eşim sıkıntılı bi ortamda büyüdüğünü kabul etmediği için psikoloğu da kabul etmiyor bende hamileyim şuan dua ediyorum değişmesi için sizin içinde dua edicem

Back
X