- 9 Mart 2018
- 23
- 5
- 36
- 29
- Konu Sahibi Yarencik04
-
Gidip de faydasini gördünüz mu acaba?Esinle konus ve cinsel terapiste gidin derim. Cinsellik onemli. :)
ben de Yarencik04 gibi bu konudan muzadaribim. Ne kadar uzun tutsak da olmuyorÖn hazırlık kısmını uzun tutun.
Olan var mı ne demek yaOlan varmi
Olan var mı ne demek yaolanın sana faydası ne onu anlamadim
ben de Yarencik04 gibi bu konudan muzadaribim. Ne kadar uzun tutsak da olmuyor
Gidip de faydasini gördünüz mu acaba?
vajinal orgazm için yeterli olmuyor maalesef. ne zaman yaşayacağım vajinal orgazmııııİlişkideyken eşin klitorisi okşasın
erken boşalma olmasa bile klitoral orgazmı ancak yasayabiliyorum... Eşim bu konuda gercekten elinden geleni yapıyor ama olmuyor maalesefBen gitmedim ama giden ve faydasını gören cok cift biliyorum. Kadinlarin cogu maalesef vajinal orgazmi yasayamiyor ama bu duzeltilemeyecek bir sey degil uzulmeyin lutfen:) Erkeklerde de erken bosalma problemi cinsel terapilerle duzeltilebiliyor :)
İkisi de olabilir tabi eşin boşalmayıp seni beklersevajinal orgazm için yeterli olmuyor maalesef. ne zaman yaşayacağım vajinal orgazmıııı
Bazen bekleyebiliyor ama uzun surdugu zamanlar yoruldugunu ve devam etmekte zorlandığını fark ediyorum. Ve ben bitirmesini istiyorum. Sonuç mutsuz biten bir ilişki..... Vajinal orgazmda beni nelerin beklediğini çok merak ediyor ve arzuluyorum.... Ne olur yardim edin... Neler oneriröneri?İkisi de olabilir tabi eşin boşalmayıp seni beklerse
Ben de çoğu zaman klitoral oluyorum vajinal bazen ama ben klitoralden daha zevk alıyorum.Bazen bekleyebiliyor ama uzun surdugu zamanlar yoruldugunu ve devam etmekte zorlandığını fark ediyorum. Ve ben bitirmesini istiyorum. Sonuç mutsuz biten bir ilişki..... Vajinal orgazmda beni nelerin beklediğini çok merak ediyor ve arzuluyorum.... Ne olur yardim edin... Neler oneriröneri?
Ben de çoğu zaman klitoral oluyorum vajinal bazen ama ben klitoralden daha zevk alıyorum.
Ben de çoğu zaman klitoral oluyorum vajinal bazen ama ben klitoralden daha zevk alıyorum.
vajinal orgazmı hiç yaşamadığım için ayrımını yapamıyorumValla ben hic vajinal orgazmi yasamamis olabilirim emin degilim klitoral orgazmi yasiyorum ben de ve cok seviyorum. Vajinal orgazm icin vajinanin yapisi da onemliymis, idrar yoluyla klitoris arasindaki mesafe 2.5 cmden az olursa iliski esnasinda penetrasyon klitorisi uyarabiliyormus aslinda sanirim isin ucu hep klitorise cikiyo
Sıvı olması şart değilki zaten kendiliğinden ıslanıyor. Titreme kasılma oluyorsa oluyorsunuzdur.vajinal orgazmı hiç yaşamadığım için ayrımını yapamıyorumklitoral orgazm oldugumu düşündüğüm durumda da sadece kasılıyorum ve bu kasılma hali zevk veriyor. Şu hep bahsedilen orgazmda gelen sıvıyı goremedim bile
Bazen bekleyebiliyor ama uzun surdugu zamanlar yoruldugunu ve devam etmekte zorlandığını fark ediyorum. Ve ben bitirmesini istiyorum. Sonuç mutsuz biten bir ilişki..... Vajinal orgazmda beni nelerin beklediğini çok merak ediyor ve arzuluyorum.... Ne olur yardim edin... Neler oneriröneri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?