Esimle birlikte olurken orgazm olamiyorum

Gidip de faydasini gördünüz mu acaba?

Ben gitmedim ama giden ve faydasını gören cok cift biliyorum. Kadinlarin cogu maalesef vajinal orgazmi yasayamiyor ama bu duzeltilemeyecek bir sey degil uzulmeyin lutfen:) Erkeklerde de erken bosalma problemi cinsel terapilerle duzeltilebiliyor :)

erken boşalma olmasa bile klitoral orgazmı ancak yasayabiliyorum... Eşim bu konuda gercekten elinden geleni yapıyor ama olmuyor maalesef

İkisi de olabilir tabi eşin boşalmayıp seni beklerse
Bazen bekleyebiliyor ama uzun surdugu zamanlar yoruldugunu ve devam etmekte zorlandığını fark ediyorum. Ve ben bitirmesini istiyorum. Sonuç mutsuz biten bir ilişki..... Vajinal orgazmda beni nelerin beklediğini çok merak ediyor ve arzuluyorum.... Ne olur yardim edin... Neler oneriröneri?

Ben de çoğu zaman klitoral oluyorum vajinal bazen ama ben klitoralden daha zevk alıyorum.

Ben de çoğu zaman klitoral oluyorum vajinal bazen ama ben klitoralden daha zevk alıyorum.

Valla ben hic vajinal orgazmi yasamamis olabilirim emin degilim klitoral orgazmi yasiyorum ben de ve cok seviyorum. Vajinal orgazm icin vajinanin yapisi da onemliymis, idrar yoluyla klitoris arasindaki mesafe 2.5 cmden az olursa iliski esnasinda penetrasyon klitorisi uyarabiliyormus aslinda sanirim isin ucu hep klitorise cikiyo

vajinal orgazmı hiç yaşamadığım için ayrımını yapamıyorum klitoral orgazm oldugumu düşündüğüm durumda da sadece kasılıyorum ve bu kasılma hali zevk veriyor. Şu hep bahsedilen orgazmda gelen sıvıyı goremedim bile

Sıvı olması şart değilki zaten kendiliğinden ıslanıyor. Titreme kasılma oluyorsa oluyorsunuzdur.

Merhabalar , kadınların çoğu orgazmı üstte olduğu pozisyonda yaşar. Bunu denedinmi? Ben genelde hep üstte orgazm olurum . Birde hersey beyinde! Nasil ki erkek erken boşaldığı zaman .. yinemi aynısı olucak düşüncesine girerse her seferinde erken boşalım Olur. Sende bunu beynin den sil olumlamala gönder beynine ve akışına bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…