1 yıllık evliyiz ve şuan 26 haftalık hamileyim. Falat eşimle o kadar cok tartışıyoruz ki bazen yorulduğumu hissediyorum ve sürekli kendimi sorgularken buluyorum. Acaba evlenmek için, çocuk için acele mi ettim diye. Ben 24 yaşındayım eşim 29. Aslında onu çok seviyorum ve onunda beni sevdiğinden eminim. Fakat sevmek tek başına yetmiyor sanırım bazı şeyler için. Çok kinci biri o. Bense sinirlenince ağzımdan çıkanlara dikkat etmeyen benim canım yandıysa onunkini de yakmak için olmadık şeyler söyleyen biriyim malesef. Bu huyumdan nefret ediyorum fakat değiştiremiyorum. Şöyle de bir durum varki onun canını acıttıktan sonra hemen pişman oluyorum ve cok üzülüyorum. Asla kin tutamam küs kalamam. Fakat bu durum eşimde tam tersi. Yine büyük bi tartışma yaşadık o haksızdı aslında fakat yine söylediklerimle ben haksız duruma düştüm. Ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum. Hamilelik hormonlarıda malum sürekli ağlıyorum. Bu durumu biraz da manevi eksikliğimize yoruyorum. Ne yapmalıyım gerçekten şuan çaresizim ve çok mutsuz hissediyorum