- 21 Ocak 2012
- 291
- 3
- 118
- Konu Sahibi my_angel_87
-
evet severk evlendikSeverek mi evlendiniz ?
bağırarak hiç birşey olmuyor ama güzellikle söylediğimdede hiç birşey olmuyor.her türlü denedim sakin söyledim üzüldüğümü söyledim bağırdım ağladım herşeyi denedim ama beni takmıyor benim söylediklerim bir kulağından çııkıyor zataen işim stresli hesap kitap işi akşam eve geliyorum çocuğum zaten yoruyor birde eşimle uğraşamıyorum 32 yaşında çocuk gibi bunaldım artık bir çok şeyi normal olan şeyide önemli olan şeyide anlamıyorBağırarak ne oluyor, ben anlamış değilim..belki bağırdıgın , onurunu rencide ettiğin için seni dinlemıyordur..keşke biraz onu anlamya çalışsaydın, ya da kendini daha güzel anlatma yolu bulsaydın..benim eşimde hep bana bağırır ve ben bana söylediklerine değil bana bğırmasına odaklandıgımdan dediğini yapmak yerine bana bağırmamasının yollarını düşünürüm..
ve birgün gitmeyeceğini düşünürsünüz,karşınızdakinin size kayıtsız davrndıgını ama öyle değil işte...o kişi aslında sizi umursar, ama siz farkedemezsiniz, sadece bağırarak sindirirsiniz.
denedim mutlu oldum yeri geldi ağladım ama takmıyor günlerce küs kalıyoruz sürekli kendini haklı görüyorBiraz sabredin bakalım .Çocuk küçük daha sizi anlıyorum .Yapabildiğinizi yapın yada bi yardımcı tutsanız olmazmı.Ondan bişey beklemeyin.Bağırınca herşey hallolsa hepimiz bağıralım.bunu değiştirin.
Hiç onu aramayın o ararsa çok yoğunum deyin.Ama terslemeden.Sonra niye beni aramıyosun diyen o olacak.Birden değişin hep mutlu gülümseyin .Bu yıllar geçince ben neleri dert etmişim diyeceksiniz.
bağırmazsam anlamıyor hiç ben birşey istemiyecek miyim eşimden.o niye bana değer vermiyor ne güzel bir söz söylüyor ne gün içinde arıyor ne dediklerimi dikkate alıyor.ben ne yapabilirim.sürekli ben birşey yapmadım diyor bana paranoyak muamelesi yapıyor tartışalım hiç umrunda olmuyor dışarıya çıkıp dinlenip geliyor günlerce konuşmuyoruz ben ne yapayım benim suçum neEşim karşımda bağırıp çağırdığında asla onu dinlemiyorum.
Hiç sevmediğim bi davranış şu bağırarak tartışmak. Bağırmazsan anlamıyor mu karşındaki? Ya da anlamıyorsa neden ısrar ediyorsun anlasın diye?
Çok mu önemli şeyler yüzünden tartışıyorsunuz? Yapmasını istemediğin şeyler ne? Çok mu müdahalecisin?
çok öenmli olan şeyler değil yani gün içinde yapma dediğim şeyler oluyor tabiki ama hiç anlamıyor bağırana kadar uğraşıyor hiç birşeyi kafasına takmıyor bende bağırmak istemiyorum ama son zamanlarda kendimi tanıyamıyorum evliliğimiz iyice kötüleşti saygı kalmadı bana salak deyince dahada kötü oldumSokakta insanları kendinize baktıracak kadar neden bağırdınız? Sizi bu kadar celallendiren ne oluyor genelde?
O zaman sen eşini olduğu gibi kabullenemiyorsun ve sevdiğinden emin de değilsin. Benim eşim 2 buçuk senelik evliliğimizde 2 kere seni seviyorum demiştir dememiştir, ama ben bilirim ki o beni seviyor. Söylemesine, dile getirmesine gerek yok.Sende bu eminlik yok. Neden ki? Güvenini sarsacak bişeyler mi oldu? Neden hep ilgi ve sevgi bekliyorsun?bağırmazsam anlamıyor hiç ben birşey istemiyecek miyim eşimden.o niye bana değer vermiyor ne güzel bir söz söylüyor ne gün içinde arıyor ne dediklerimi dikkate alıyor.ben ne yapabilirim.sürekli ben birşey yapmadım diyor bana paranoyak muamelesi yapıyor tartışalım hiç umrunda olmuyor dışarıya çıkıp dinlenip geliyor günlerce konuşmuyoruz ben ne yapayım benim suçum ne
zamanında beklentim oldu evet ama şu ana onların yerini hayat mücadelesi aldı.eşimin iş stresi,benim iş stresim,geçim süreci,çocuk bakımı...bunların içinde eşimden birazda olsa saygı ve sevgi bekleyemz miyim?ben her akşam 9 da uyuyorum ban bir kerede bu akşam uyuma canım çok sıkılıyor demedi yani bana çok düşkün değil ben olsamda olur olmasam da bir değer yokO zaman sen eşini olduğu gibi kabullenemiyorsun ve sevdiğinden emin de değilsin. Benim eşim 2 buçuk senelik evliliğimizde 2 kere seni seviyorum demiştir belki, ama ben bilirim ki o beni seviyor. Sende bu eminlik yok. Neden ki? Güvenini sarsacak bişeyler mi oldu? Neden hep ilgi ve sevgi bekliyorsun?
Yanlış da anlamış olabilirim ama bana olayları çok büyütüyorsun gibi geliyor. Sürekli beklenti içinde olduğun için ruhun yorulmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?