aileniz bekle ani karar verme mi dedi üstüme iyilik sağlık,
Ailem defalarca olmaz demesine rağmen gittiğim için dur diyolar bana çünkü herzmaan bitti bu son diyip ailemi dinlemeyip geri döndüm yoksa onlara göre özür dilerse bile o adamdan olmaz diyolar.Ne demek doğru olan nedir? Ya ağzımı bozmak istemiyorum ne ailen aile, ne o adam insan, afedersin ama evime halı diye koymam o adamı. Bu ne rezillik ne saçmalık. Acele karar verme diyorlarmış ne acelesi bacım ailecek aklınızı peynir ekmekle mi yediniz? Boşayacaksın bitecek, yok bir daha yaşamıcam, yok bir daha aldatmıcan. Hee senin tek lafınla da adam karakterini düzeltecek, ümit dünyasına bak.
Gözünü aç hayatı gör ailen hangi kafayla acele karar verme diyor bilmiyorum ama acilen bu adamı boşa, nafakanı al, mahkemelerde süründür, çocukları ailene bırak, işe gir, ayaklarının üstünde dur. Özür dilerim sözlerim seni üzdüyse ama durum konuştuğumdan bile daha ağır.
bacım iyi misin sen yaaaaaa iyi misinnn? ailen de arkanda ne işin var bu adamla bu adam çer çöp, tiktokta kadın kovalıyor bu ne leşlik? sen sanıyorsun ki ben de ipini salarsam direkt koşacak başkasıyla mutlu olacak, hayır olmayacak, emin ol o kadınlar seninkinin cebinde beş kuruş olmadığını, tipte veya vizyonda hayır olmadığını, hayırsızın önde gideni olduğunu analiz ettiği anda tekmeyle yanından yollayacak. dünya üzerinde bir sen çekermişsin bu adamı, onu da neden yapıyosun belli değil. ailene, kendine, çocuğuna yazık etme. engelle her yerden yarın git boşanma davanı direkt aç. bu adamdan bırak kocayı çöp olmaz.Ailem defalarca olmaz demesine rağmen gittiğim için dur diyolar bana çünkü herzmaan bitti bu son diyip ailemi dinlemeyip geri döndüm yoksa onlara göre özür dilerse bile o adamdan olmaz diyolar.
Ailemin bekle deme sebebi bana güvenmemeleri ayrıldıktan sonra 2 gün sonra acaba herşey değişirmiydi demem yoksa ailem bunca yıl geçmesine rağmen herzaman bana bu adamdan olmaz vaktini öldürme değişmicrk daha beter olucak diyorlaraileniz bekle ani karar verme mi dedi üstüme iyilik sağlık,
ihanet desen var, şiddet desen var ,tehtit var... var oğlu var...
zaten en başından beri böyleymiş, doğru olanın ne olduğunu gerçekten bilmiyor musunuz ? adım atan o olsa ne değişir ?özür dilese ne değişir? kimin adım attığının önemi kalmamış ki ,ortada hiçbirşey kalmamış. siz yaşadığınız şeylerin farkında değilsini,z yaşaya yaşaya normalleşmiş açık söyleyeyim.
ilk şiddetde bitmesi gerekti
ilk ihanetde bitmesi gerekti
ilk iftirada bitmesi gerekti
ilk tehtitde bitmesi gerekti
hiçbirinde bitirmemiş devam etmişsiniz adım atan ben olmak istemiyorum diyorsunuz... takıldığınız nokta bu mu gerçekten
Kendime düzelmiceğini gittiğimde daha beter olucağını söylüyorum sonuda böyle bunuda biliyorum verdiğim bu karar mantıklı sağlıklı değil bunuda biliyorum. Sanırım biraz cesarete ihtiyacım var.Ya nasıl hayatlar var burda hayretler içinde kalıyorum.
Kocanız ruh hastası bir manyak. Dengesiz bir aptalın teki. Kv deseniz ayrı bir alem. O erkektir yapar diyen kadının oğlu işte. şaşırmamak icap eder
Dayak var. Iftira var. Tehdit var. Aldatma var. Dengesizlik var. Boşanmanız için , görmeniz gereken 100 felaket listesinde sirada ne var acaba. Hayret ya
Sevgi değil sanırım saçmasapan bi saplantılı haldeyim sağlıklı düşünemiyorum karar verme cesaretinde bulunamıyorumBugün annem bana esi yüzünden gec yasta hayatini kaybeden bir arkadasini anlatmisti. Annemin anlattigina göre sizi yasadiklarinizin da hepsi o evlilikte vardi, ama arkadasi ölene kadar cekip durdu. Siz niye cekmek istiyorsunuz?
Ailemin bekle deme sebebi bana güvenmemeleri ayrıldıktan sonra 2 gün sonra acaba herşey değişirmiydi demem yoksa ailem bunca yıl geçmesine rağmen herzaman bana bu adamdan olmaz vaktini öldürme değişmicrk daha beter olucak diyorlar
Haklısınız hiçbirşey olmaz.engelli zaten. Davamı açmak istiyorum cesaret istiyorum.bacım iyi misin sen yaaaaaa iyi misinnn? ailen de arkanda ne işin var bu adamla bu adam çer çöp, tiktokta kadın kovalıyor bu ne leşlik? sen sanıyorsun ki ben de ipini salarsam direkt koşacak başkasıyla mutlu olacak, hayır olmayacak, emin ol o kadınlar seninkinin cebinde beş kuruş olmadığını, tipte veya vizyonda hayır olmadığını, hayırsızın önde gideni olduğunu analiz ettiği anda tekmeyle yanından yollayacak. dünya üzerinde bir sen çekermişsin bu adamı, onu da neden yapıyosun belli değil. ailene, kendine, çocuğuna yazık etme. engelle her yerden yarın git boşanma davanı direkt aç. bu adamdan bırak kocayı çöp olmaz.
siz bilirsiniz hayat sizin ... kararlarınızın bedelini yaşıyorsunuz, herşeyi affetmek ne demek biliyor musunuz ? ne yapsan razıyım kabul ediyorum demek, e bunu diyen varken adam neden bunları yapmasın ki ?Ailemin bekle deme sebebi bana güvenmemeleri ayrıldıktan sonra 2 gün sonra acaba herşey değişirmiydi demem yoksa ailem bunca yıl geçmesine rağmen herzaman bana bu adamdan olmaz vaktini öldürme değişmicrk daha beter olucak diyorlar
Sert çıkış yapmanıza gerek yok zaten iyi durumda değilim olsaydım buraya gelip bunları yazmazdım. Bu şekilde konuşma tarzı doğru değil.söylğcepinizi kırmadan söyleyebilirsinizNiye ailenizi di lemiyorsunuz? Evlendiginiz günden bu yana siddet aldatma gibi olaylar var birde bu adamdan cocuk yapmissiniz. Hala gelip özür dilesin kafasindasiniz! Hangisi icin özpr dilesin? Yoksa toptan yeter mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?