• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın başka kadın yanında olduğunu nasıl ispat ederim?

Sanki bana polis asker de bu adam, çalışanınız böyle haltlar yedi üstelik amiriyle diye söyleyince yaptırıma uğrayacak. Dümdüz özel sektör. Kimin ne umrunda orda. Bi de adamı çok çalıştırdınız o da evden soğudu aldattı yazmış. Şöyle bir mektup adliyeye gelse 1 ay kesintisiz gülerdik, yerleri paspaslar buzdolabı sırtlanırdık.
Valla katip patron hem kadinin kocasi ile hem de baska bir firma sahibiyle bunun geyigini cevirdi.
Baska kimlerle cevirmistir bilmem sahit oldugum bu ikisiydi bana da bazen sinirlendigimde aman simdi kocan bize mail yazar der yani kisacasi alay ediyorlar bu durumlar icin.
Kimse kadin hakli demiyor zaten ofiste bu durumu duyan konusu acilsa guluyordu ve adama hak veriyordu.

Kararımla gurur duyuyorum. Kimse benim hayatımı b.k edip sonra usulca gidemez, gitmek isteyen biri varsa ortalığı yıkmadan göndermem. Ha ben de yıkıldım, çocuklar da etkilendi ama toplarım. Bomba patlatıp çocukları kanatlarım altında koruduğumu varsayın hepimiz yaralandık ama ölmedik. İşyerine de yazmıştım davadan önce sizin yüzünüzden Boşanıyoruz bu adamı köpek gibi çalıştırdınız evli çocuklu demediniz bekar gibi her yere bunu gönderdiniz adam da aldattı dedim. İşine tapıyordu yıllar içinde seyahatlerini azalt dedim azaltmadı, çocuğunu hastaneye götürmek için izin almadı ama arkadaşıyla buluşmak için izin aldı, ben onu iş yemeğine eşim olarak götürürken o beni asla iş yemeğine götürmedi, ofisine gelmemi istemedi ne zaman ziyaret etmek istesem gelme dedi. boşanmış kadın müdürüyle yurtdışında başbaşa yemeğe çıkıp kadının neden boşandığını dinledi gözyaşlarını omzunda dindirdi. Ayrıca sgksını da eksik yatırıyorlar. Boşanma dilekçesine işyerime mail atarak benim onurumu kırdı tazminat talep ediyorum yazmış😂 Üç kuruş tazminatını veririm ama görsün daha neler yapacağım.
Gerçekten işyerine böyle bir yazı gönderdiniz mi? İnanamıyorum konu sahibi yapmayın, öfkeyle hareket edip ne var ne yok eziyor yok ediyor dağıtıyorsunuz.O bombanın pimini siz çektiniz ve şu an kanatlarının altındaki çocukların önünde patlattınız bu korkunç patlama sonrası nasıl ruhen hepiniz sakat kalacaksınız bir düşünün lütfen uzatmadan ayrılın bakın hepimiz az çok bu inadın sonunu görüyoruz.....

Aksine siz herkesi kaybetmek için elinizden geleni yapıyorsunuz ama farkında değilsiniz.
Hırsınız ve öfkeniz gözünüzü karartınca çok fena oluyorsunuz. Adamın sevgisini bitiren de sizin nu tarafınızmış belli ki. Öfkeye bu kadar yenilmek sağlıklı değil.
Sırada çocuklar var. Siz böyle devam edin kimse böyle öfkeli, öfkelenince deli gibi davranan anne de eş de istemez. Onlar da kaçacak sizden.
Ne yapayım sizce? Eleştirmek kolay canım çok yanıyor. Bu işyerine mail atma olayım 1,5 ay önceydi ve açıkçası gülmeleri dalga geçmeleri hiç önemli değil. Şu an ben de avukatımın aklıyla ilerliyorum. Ben ne kadar soğukkanlı da davransam; ne yaparsam yapayım arka sokakta ev tutup çocukları rahat ettirip alacak zaten yapabileceğim bişey yok ki? Onun parası çok çocuklara herşeyi yapacak; gözleri boyanacak tabii ki babayı isteyecekler. Ne yapabilirim. Hiçbirşey. Varsa yapabileceğim bişey yazın lütfen göremiyorum.

Bir mesajinda gecimsiz birisi oldugunu yazmis zaten benim konusuna dair bir mesajim yoktu, okudum genel olarak ama kendisi hakkinda dusundugum seyi kendisi yazinca sasirmadim da cunku cok belli.
Esinin uzaklasma sebebi tamaniyle dominat karakterli ve dusunmeden durtusel hareketleri sebebiyle olmustur.
Surekli bir savas halinde
Haksiz olmayi asla kabullenmiyor.
Esinin gitmesine de izin vermemis tum sorunlarin uzerini ortmus sadece tek uysal oldugu zamanlar kavga sonrasi esinin evi terketme korkusu ile susup oturdugu belki o 3-5 saat onun disinda kaldigi yerden devam etmis.
Simdi de sonuca geldigi asamada kendisinde bulamadigi ilgiyi baska kadindan bulmasina odaklanmis durumda.
Ondan bu kadar dusunmeden hareket edip rezillik cikardigini sanarak odesiyor kendince.
Mesele koca degil aslinda zaten onu ezik buluyordu.
Ezik buldugu adamin baskasina gitmesinin sokunu yasiyor.
Canım yanıyor anlayamıyor musunuz? Onun beni bırakmış olması, ilgilenmemesi, başkasına gidişi vb canım çok acıyor sakinleşemiyorum!

Kararımla gurur duyuyorum. Kimse benim hayatımı b.k edip sonra usulca gidemez, gitmek isteyen biri varsa ortalığı yıkmadan göndermem. Ha ben de yıkıldım, çocuklar da etkilendi ama toplarım. Bomba patlatıp çocukları kanatlarım altında koruduğumu varsayın hepimiz yaralandık ama ölmedik. İşyerine de yazmıştım davadan önce sizin yüzünüzden Boşanıyoruz bu adamı köpek gibi çalıştırdınız evli çocuklu demediniz bekar gibi her yere bunu gönderdiniz adam da aldattı dedim. İşine tapıyordu yıllar içinde seyahatlerini azalt dedim azaltmadı, çocuğunu hastaneye götürmek için izin almadı ama arkadaşıyla buluşmak için izin aldı, ben onu iş yemeğine eşim olarak götürürken o beni asla iş yemeğine götürmedi, ofisine gelmemi istemedi ne zaman ziyaret etmek istesem gelme dedi. boşanmış kadın müdürüyle yurtdışında başbaşa yemeğe çıkıp kadının neden boşandığını dinledi gözyaşlarını omzunda dindirdi. Ayrıca sgksını da eksik yatırıyorlar. Boşanma dilekçesine işyerime mail atarak benim onurumu kırdı tazminat talep ediyorum yazmış😂 Üç kuruş tazminatını veririm ama görsün daha neler yapacağım.

Sayisizzz isyeri gordum. Eger surekli is seyahati yapiyosa %50si kendi istegiyledir. Beni gonderin oraya diyodur.
Esiniz kotu bir adam buda isyerinin sucu degil ve ozel sektorde cogunlukla performansa bakarlar. Maili okuyup gecmislerdir.
Size bir ornek vereyim: adam karisini isyerindeki diger kadinla aldatiyor. Kadin isten cikip baska isyerine geciyor. Karisi diger kadinin fotografini whatsappta paylasip altina bu o.... kocamla yatti yazdi. Yeni isveren bu fotografi gormesine ragmen onemsemedi.

Esiniz ahlaksiz kotu bir adam. Ancak esini aldatan insanların toplum tarafindan cezalandirildigini (sosyal uzaklasma, dışlama, isten cikarma, görüşmemek gibi) henuz gormedim. Heleki erkekler birbirlerinin sirtini sivazlar(cogunlukla), adam evde bunalmistir yapmistir der.

Yani ozetle bu sekilde ugrasmayi birakin, sadece siz zarar gorursunuz bu isten

Ne yapayım sizce? Eleştirmek kolay canım çok yanıyor. Bu işyerine mail atma olayım 1,5 ay önceydi ve açıkçası gülmeleri dalga geçmeleri hiç önemli değil. Şu an ben de avukatımın aklıyla ilerliyorum. Ben ne kadar soğukkanlı da davransam; ne yaparsam yapayım arka sokakta ev tutup çocukları rahat ettirip alacak zaten yapabileceğim bişey yok ki? Onun parası çok çocuklara herşeyi yapacak; gözleri boyanacak tabii ki babayı isteyecekler. Ne yapabilirim. Hiçbirşey. Varsa yapabileceğim bişey yazın lütfen göremiyorum.
Bak biz de kadiniz sana diyorlar ki yapma.
Fevri hareket edip eline daha fazla koz verme.
Fazla anlik hareket ediyor, ofkene yeniliyorsun yapma.
Evlilik yapilan hatalari karsilikli tolore etme ve gormezden gelme kurumu degil, hatalari kabullenmen ve evliligin devami icin gosterdigin kendine gore gayretinin bir manasi sana gore var ama esine gore oyle olmamis.
Bak asiri fevri ve dik bir karakter olusun sadece kendine zarar.
Cocuklarin konusunda da boylesin.
Giden gitsin kalan saglar benimdir kafasi simdi seni tatmin edebilir ama sonrasi koca bir bosluk yapma.

Son düzenleme:
Gerçekten işyerine böyle bir yazı gönderdiniz mi? İnanamıyorum konu sahibi yapmayın, öfkeyle hareket edip ne var ne yok eziyor yok ediyor dağıtıyorsunuz.O bombanın pimini siz çektiniz ve şu an kanatlarının altındaki çocukların önünde patlattınız bu korkunç patlama sonrası nasıl ruhen hepiniz sakat kalacaksınız bir düşünün lütfen uzatmadan ayrılın bakın hepimiz az çok bu inadın sonunu görüyoruz.....
İlk gittiğinde boşanıyorum ben avukat tuttum dediğinde gönderdim. Hemen arka sokağımda olmasını kaldıramıyorum markette yolda vb karşılaşacak olmak, öfkeme hakim olamayacak olmam, onu sevgilisiyle vb görecek olmak, gidip evini basma olay çıkarma potansiyelim derken bu kadar yakında olmasını istemiyorum. Yani bunca şey yaşamışız canım çok yanıyor hemen dibimde olması iyi birşey mi? Olmaz, mantıken de uygun değil, beni kışkırtmak ve çocukları almak için yapıyor bunu.

Canım yanıyor anlayamıyor musunuz? Onun beni bırakmış olması, ilgilenmemesi, başkasına gidişi vb canım çok acıyor sakinleşemiyorum!
Bir kadini en iyi bir kadin anlar bunu anlamiyorsun.
Bir senin canin yanmiyor bu dunyada.
Tek aldatilan kadin da sen degilsin.
20 yili askindir evliyim aldatilsam evet ofkelenirim, uzulurum ama bu isin sonucunda bosanmanin da insani bir durum oldugunu bilir kendime odaklanirim.
Az zaman verin kendinize.
Bu kadar ofke bunyeye zarar.
Su dunyadan ölürken mali mulku goturemedigimiz gibi dertlerimizi de sirtlanip goturemiyoruz yapmayin.

İlk gittiğinde boşanıyorum ben avukat tuttum dediğinde gönderdim. Hemen arka sokağımda olmasını kaldıramıyorum markette yolda vb karşılaşacak olmak, öfkeme hakim olamayacak olmam, onu sevgilisiyle vb görecek olmak, gidip evini basma olay çıkarma potansiyelim derken bu kadar yakında olmasını istemiyorum. Yani bunca şey yaşamışız canım çok yanıyor hemen dibimde olması iyi birşey mi? Olmaz, mantıken de uygun değil, beni kışkırtmak ve çocukları almak için yapıyor bunu.
Gidin terapi alın,siz iyice olayı kan davasına çevirdiniz.Süreci uzatmanın zararını sadece siz göreceksiniz.İstediğiniz kadar oturun kendinizi doldurun "yok öyle boşanmak kolay değil,bana yaşattıklarını ödeyecek" Siz böyle diye diye en çok kendinizi parçalayıp yok edeceksiniz bu yolda hem kendinizi hem çocuklarınızı kaybedeceksiniz Sakinleşin artık.....

Bak biz de kadiniz sana diyorlar ki yapma.
Fevri hareket edip eline kiz verme.
Fazla anlik hareket ediyor, ofkene yeniliyorsun yapma.
Evlilik yapilan hatalari karsilikli tolore etme ve gormezden gelme kurumu degil, hatalari kabullenmen ve evliligin devami icin gosterdigin kendine gore gayretinin bir manasi sana gore var ama esine gore oyle olmamis.
Bak asiri fevri ve dik bir karakter olusun sadece kendine zarar.
Cocuklarin konusunda da boylesin.
Giden gitsin kalan saglar benimdir kafasi simdi seni tatmin edebilir ama sonrasi koca bir bosluk yapma.
Tamam bunu önceden yaptım zaten karşı taraf davayı açtı biz de karşı dava açıyoruz bu zamana kadar bana yaşattıklarını yazarak. Şu an ne yapabilirim? Çekişmeli devam etsin.

Siz öyle dişli, tuttuğunu koparan, kolay kolay bişeyden etkilenmeyen, demir yumruk, taş göğüslü bir kadın değilsiniz. Öfkenin getirdiği bu enerji sizi yarı yolda bırakacak, duvara toslatacak, bariyerlere çarptıracak. Bunu gördüğümüzden söylüyoruz, kimse kocasını boşasın da bana kalsın diye bekleyen metres değil burda.

Siz öyle dişli, tuttuğunu koparan, kolay kolay bişeyden etkilenmeyen, demir yumruk, taş göğüslü bir kadın değilsiniz. Öfkenin getirdiği bu enerji sizi yarı yolda bırakacak, duvara toslatacak, bariyerlere çarptıracak. Bunu gördüğümüzden söylüyoruz, kimse kocasını boşasın da bana kalsın diye bekleyen metres değil burda.
Dişliyim tuttuğumu koparırım, bu yazarak eziklemenizin manası ne? Evliliğimde böyle davranamadım diye diğer alanları görmeden yorum yapıyorsunuz . Ne yapayım sizce? Eleştiriyorsunuz sadece, kolay olan, herkes eleştiriyor aaa şöyle deli böyle deli şöyle ezik böyle saçmalıyor. Ee napsın bu kadın ölsün mü?

Çocuklar anneleriyle para arasında kalınca annesini satmaz. Elbette babasına da gitmek isterler ama anne yeri, şefkati ayrıdır.
Siz aslında böyle yaparak çocuklarınızın annesinden de uzaklaştırıyorsunuz.
Herkes huzur bulduğu, sakin, şefkatli bir anne kucağını tercih eder. Ama anne öfkeli, sinirliyken yakan yıkan biriyse hayır.
Baba evden gittiği için değil kavgalar azaldığı için çocuklar daha iyi mesela.
Ben de 10 senelik evliyim sizin gibi, bir kere polislerin geldiği kavga yaşamadık. Sizin yaşadığınız şey zaten normal değilmiş. Böyle bir evliliği devam ettirmek dördünüz için de olacak iş değilmiş.

Dişliyim tuttuğumu koparırım, bu yazarak eziklemenizin manası ne? Evliliğimde böyle davranamadım diye diğer alanları görmeden yorum yapıyorsunuz . Ne yapayım sizce? Eleştiriyorsunuz sadece, kolay olan, herkes eleştiriyor aaa şöyle deli böyle deli şöyle ezik böyle saçmalıyor. Ee napsın bu kadın ölsün mü?
Sakinleşsin.
Evliliğiniz öfkenizin de etkisiyle bitmiş. Bu öfkeden fayda görmemişsiniz. Hala aynı hatayı devam ettirmeyin.

Tamam bunu önceden yaptım zaten karşı taraf davayı açtı biz de karşı dava açıyoruz bu zamana kadar bana yaşattıklarını yazarak. Şu an ne yapabilirim? Çekişmeli devam etsin.
Tamam cekismeli devam etsin.
Suan ofkenden burnunun ucunu goremiyorsun ama zamanla yorulacaksin.
Bak bu evlilikte okuduklarimdan yola cikarak tek suclu kocani gormuyorum.
Objektif olarak bakiyorum adamin aldatma disinda siz nasil davranmissaniz o da ayni o sekilde size iade etmis.
Sizin evliliginiz birbirinizde arinma, dinmeden ziyade birbirinizle kavganiz olmus.
Carpisip carpisip konfor alaninizdan cikmadikca her evlilik boyle degil mi zaten yanilgisiyla devam etmis ama adam ilgi alakayi baskasinda gorunce bosanma diye bir durumun varligini kabullenmis.
Surekli bu zamana kadar bana/bize yasattiklari diye yaziyorsun ama ben bu durumu muallak buluyorum.
Acikcasi bu evlilik suresince asiri gecimsiz, dominant ve fevri karakterli olusunuz esiniz tarafindan tolore edildikce siz kendi baskinliginizdan dolayi devam etti sanmissiniz ama oyle degil bu adam baska bir dali tutmadan bu evliligin ne denli sorunlu ve bitmesi gerektigi uzerinde dusunmemis sadece ve yillardir siz de bunun sagladigi konforla ara ara ipten dondurmus durmussunuz.
Uzgunum ama bu sefer olmamis iste adam da dis dunyayi farketmis.
Sen cocuklarim icin diyerek kendini kandirdigin evlilikten uyandirilmissin ve maalesef fazlaca ego sahibi olusun daha da fazla hatalar silsilesine yol aciyor.
Hadi adam suclu da sizin de bu evlilikte magdur taraf oldugunuz pek soylenemez.
Birbirinizin altini oyup suruncemede biraktiginiz evliliginiz aslinda karsilikli hatalar yuzunden biterken esiniz cogu erkek gibi araya bir de baska bir kadin serpistirmis.
Aslinda bitmis bir evlilik tek kusuru baska bir kadin.
Bunu kabullenmekle ise baslasan daha da rahat edeceksin.

Bir mesajinda gecimsiz birisi oldugunu yazmis zaten benim konusuna dair bir mesajim yoktu, okudum genel olarak ama kendisi hakkinda dusundugum seyi kendisi yazinca sasirmadim da cunku cok belli.
Esinin uzaklasma sebebi tamaniyle dominat karakterli ve dusunmeden durtusel hareketleri sebebiyle olmustur.
Surekli bir savas halinde
Haksiz olmayi asla kabullenmiyor.
Esinin gitmesine de izin vermemis tum sorunlarin uzerini ortmus sadece tek uysal oldugu zamanlar kavga sonrasi esinin evi terketme korkusu ile susup oturdugu belki o 3-5 saat onun disinda kaldigi yerden devam etmis.
Simdi de sonuca geldigi asamada kendisinde bulamadigi ilgiyi baska kadindan bulmasina odaklanmis durumda.
Ondan bu kadar dusunmeden hareket edip rezillik cikardigini sanarak odesiyor kendince.
Mesele koca degil aslinda zaten onu ezik buluyordu.
Ezik buldugu adamin baskasina gitmesinin sokunu yasiyor.
Şok oldum led ya, bir insan bu kadar öfkenin esiri olmamalı. Gözü dönüyor resmen. Belli ki evliyken de böyle yapmış adamı soğutmuş. Herkes evde huzur ister kim böyle kavgacı, öfkelenince yakıp yıkan birini ister ki?

Şok oldum led ya, bir insan bu kadar öfkenin esiri olmamalı. Gözü dönüyor resmen. Belli ki evliyken de böyle yapmış adamı soğutmuş. Herkes evde huzur ister kim böyle kavgacı, öfkelenince yakıp yıkan birini ister ki?
Bizimle de kavga ediyor.
Goremiyor suan kendine ve cocuklarina ettigi kotulugu.
42 yasindayim babamin evde estirdigi teroru hala unutamam mesela.

Eziklemiyorum olanı söylüyorum. Hakkınızda fikir edinmek için ne zamandır yazdıklarınız fazla bile, farkında olmayabilirsiniz ama hayatınız hakkında çok detay verdiniz. Ailenizin içinde bekar, ekonomik özgürlüğü olmayan genç kız halinizden bile daha alt bir rütbedesiniz şu an, dişlilik böyle bir şey değil.

Ben kocasina asla hakli diyemem ama gercekten gecimsiz insanla evlilik cok zor.
O da bosanmamis birbirlerini kandirmislar yillar icinde.
Nasil ki baska bir kadin devreye girmis maymun gozunu acmis.

Ben kocasina asla hakli diyemem ama gercekten gecimsiz insanla evlilik cok zor.
O da bosanmamis birbirlerini kandirmislar yillar icinde.
Nasil ki baska bir kadin devreye girmis maymun gozunu acmis.
Erkekler zaten böyle, başka kapıyı garantilemeden asla tam olarak bitirmezler, boşansa bile.

Back
X