Tamam bunu önceden yaptım zaten karşı taraf davayı açtı biz de karşı dava açıyoruz bu zamana kadar bana yaşattıklarını yazarak. Şu an ne yapabilirim? Çekişmeli devam etsin.
Tamam cekismeli devam etsin.
Suan ofkenden burnunun ucunu goremiyorsun ama zamanla yorulacaksin.
Bak bu evlilikte okuduklarimdan yola cikarak tek suclu kocani gormuyorum.
Objektif olarak bakiyorum adamin aldatma disinda siz nasil davranmissaniz o da ayni o sekilde size iade etmis.
Sizin evliliginiz birbirinizde arinma, dinmeden ziyade birbirinizle kavganiz olmus.
Carpisip carpisip konfor alaninizdan cikmadikca her evlilik boyle degil mi zaten yanilgisiyla devam etmis ama adam ilgi alakayi baskasinda gorunce bosanma diye bir durumun varligini kabullenmis.
Surekli bu zamana kadar bana/bize yasattiklari diye yaziyorsun ama ben bu durumu muallak buluyorum.
Acikcasi bu evlilik suresince asiri gecimsiz, dominant ve fevri karakterli olusunuz esiniz tarafindan tolore edildikce siz kendi baskinliginizdan dolayi devam etti sanmissiniz ama oyle degil bu adam baska bir dali tutmadan bu evliligin ne denli sorunlu ve bitmesi gerektigi uzerinde dusunmemis sadece ve yillardir siz de bunun sagladigi konforla ara ara ipten dondurmus durmussunuz.
Uzgunum ama bu sefer olmamis iste adam da dis dunyayi farketmis.
Sen cocuklarim icin diyerek kendini kandirdigin evlilikten uyandirilmissin ve maalesef fazlaca ego sahibi olusun daha da fazla hatalar silsilesine yol aciyor.
Hadi adam suclu da sizin de bu evlilikte magdur taraf oldugunuz pek soylenemez.
Birbirinizin altini oyup suruncemede biraktiginiz evliliginiz aslinda karsilikli hatalar yuzunden biterken esiniz cogu erkek gibi araya bir de baska bir kadin serpistirmis.
Aslinda bitmis bir evlilik tek kusuru baska bir kadin.
Bunu kabullenmekle ise baslasan daha da rahat edeceksin.