Eşimle boşanma aşamasındayız ...

Dstn45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2016
10
0
1
32
Yaklaşık 1 yıllık evliyim eşimle sürekli saçma şeylerden dolayı tartışıyoruz ve sürekli boşanma lafı geçiyor.En sonunda bir kavga da bende sinirlenince boşanma davası açıldı.Ayrı evlerde kalıyoruz.Henüz yeni açıldı bekliyoruz ama eşim evi dağıtıyor.evdeki tüm eşyaları pazartesi götürecek köylerine çok zoruma gidiyor ben zaten almak istemiyodum ama o kadar emeğimin boşa gitmesi beni üzüyor .ve çok güçsüzüm dayanamıyorum antidepresanları çifter çifter yutuyorum.bi akıl verir misiniz? Nasıl acı çekmesini sağlayabilirim yada pişman olmasını?

Bir şey yapamazsın. Dua et. Adam zaten kafaya koymuş gibi. Hemen evi dağıtması onu gösteriyor. Bunlar da geçer inşallah.

Yaklaşık 1 yıllık evliyim eşimle sürekli saçma şeylerden dolayı tartışıyoruz ve sürekli boşanma lafı geçiyor.En sonunda bir kavga da bende sinirlenince boşanma davası açıldı.Ayrı evlerde kalıyoruz.Henüz yeni açıldı bekliyoruz ama eşim evi dağıtıyor.evdeki tüm eşyaları pazartesi götürecek köylerine çok zoruma gidiyor ben zaten almak istemiyodum ama o kadar emeğimin boşa gitmesi beni üzüyor .ve çok güçsüzüm dayanamıyorum antidepresanları çifter çifter yutuyorum.bi akıl verir misiniz? Nasıl acı çekmesini sağlayabilirim yada pişman olmasını?
Allahım içime ferahlık ver diye bol bol dua edin
Benim de eski evimi bosaltırken cok canım yanmıstı ama gecti gtti

Zor ama geçecektir.
Senin yerinde olsam gidip evdeki eşyaları videoya falan çekerdim. O eşyalarda senin de hakkın var. Senden habersiz evi boşaltması suç( tabi kendinin önceki eşyaları falan değilse) Yuvası yıkılıyor adam esya derdine düşmüşse, mahkemeye art niyetli davranışlarını herşeyini belgeler burnundan getirirdim.

Malesef hiçbişeyle uğraşacak bi gücüm olmadığı için bununla da uğraşamıyorum beynim uyuşuyo düşündükçe

Senin ki resmen bahane aramış boşanmak için. Sen öyle bir adamı bırak kendi hayatına bak

ben bugun bosansam zamaninda ceyizime aldiklarimi ve ev esyalarinin yarisini alirim cunku bende emek sarfettim hakkinda var..tabi insan yuvasi dagiliyor esya dusuncek durumda olmaz insan ama..
her yeni evli cift kavgalar yapabilir birbirine alisma anlasma uyum saglama sureci cok sancili bir surectir bana gore..1 yillik evlilik daha erken bunun icin..hemen niye vazgectinizki bi mucadele cabaniz yok..esin anlasilsn inat yapmis oturip tekrar konussaniz..

ben bugun bosansam zamaninda ceyizime aldiklarimi ve ev esyalarinin yarisini alirim cunku bende emek sarfettim hakkinda var..tabi insan yuvasi dagiliyor esya dusuncek durumda olmaz insan ama..
her yeni evli cift kavgalar yapabilir birbirine alisma anlasma uyum saglama sureci cok sancili bir surectir bana gore..1 yillik evlilik daha erken bunun icin..hemen niye vazgectinizki bi mucadele cabaniz yok..esin anlasilsn inat yapmis oturip tekrar konussaniz..
Malesef benim her konuşma talebimi reddediyor ben konuşmak istedikçe kıymete biniyor.muhatap olmuyor

Eşyaların yarısı sşzin hanımefendi dağıttırmayın.

Ya videoya çekin ya da hemen bir avukat tutun dalın.

Evlilik bitmiş gitmiş yuva dagılmış yemişim eşyasını

Back
X