Eşimle bu günün tartışma konusu

Eşiniz hep mi böyleydi? Belli ki zihniyeti bozuk.

Aslında çoğu kadın biraz daha az detaycı olsa bu gibi sorunlar yaşanmayacak. Nasıl olsa bu olaydan dolayı ayrılmayacağınıza göre diyorum bunu.
Mesela bir erkek yaşasa bu durumu en fazla vereceği detay “karıcım çiçek aldım toprak lazım” derdi. Çiçek nereden geldi, kimden geldi detayları olmazdı konuda. Boşuna da kimsenin başı ağrımazdı.

Sizde bir hata yok, nasıl iletişim kurmadan durabilirsiniz işyerinde?

İçimi rahatlattınız valla. arkadaş ortamında da görseniz bir elit takılır şaşarsınız. Ama içini ben biliyorum işte

Çok anlatma her birşeyi biz kadınlar onu öyle güzel anlatıyoruz ki adamın kafasında binbir türlü senaryo oluşuyor.Senni kahkahalarla bahçede sohbet ettiğini hayal edince gözü görmeyince tepkisi büyüyor . Aman ya bahçıvan abi çiçek dikiyordu olay gelsin neymiş bunun adı bende eve alayım dedim o da bana iki tane getirivermis (yüz ifaden ve ses tonun dünyanın en önemsiz şeysinden bahsediyor gibi olmalı) deseydin bu kadar yukselmezdi. Tabi bu benim kendi tezim sizde tutar tutmaz bilmem

Kesinlikle. Bakımlı bir kadınım her gün işe giderken bin bir laf görsen. Hiçbirini umursamam kendimden taviz vermem ama artık bana kendimi sorgulatıyor.
Eşiniz biraz da özgüven sorunu ortaya çıkmış olabilir. Yani özgüven neticede bir mizaç özelliği değil yani sürekli beslenmesi gereken bir özellik ve beslenmeyince zayıflıyor. Belki esinize biraz daha ilgilenebilirsiniz komik gelebilir ama iltifat falan bile olur. Böylece kendini daha iyi hissedebilir

Bende 24 adamla tek calisiyorum nisanlimla tanışmadan önce de orda çalışıyordum. Önce sizin gibi yaptı sonra geldi bikac kerr gördü oradakileri sesi cikmadi alıştı. Ama kesinlikle siz haklisiniz

doğru diyorsunuz sanırım herşeyi de anlatmanın bir manası yok. Halbuki ben hevesle mutlulukla anlatmıştım çünkü mutlu olmuştum ama kırdı sevincimi..

Kesinlikle bi hatanız yok o zaman çalışan kadınla evlenmicekti çalıştığınız ortamı kabul etmek zorunda

kendi zihniyeti diline vurmus.
ben bu tür sohbetleri anlamiyorum- yani esin seni nasil görüyor?
gercekdende senin birimdeki erkeklerle, bahcivanla - söför vs. ile flört etdiginimi saniyor? eger saniyorsa hangi mideyle ayni yataga giriyor?
bu yaptiginin bi tik ilerisi bosanma sebebi oldugunun farkindami acaba?

Evet bu aralar ihmal ettim belki de ondandır tepkisi

Siz de herşeyi ayrıntılı ayrıntılı anlatmayın. Eşiniz belli ki kıskanıyor. Sizde biraz bu durumdan hoşnut gibisiniz.

Eşinizin nasıl bir zihniyete sahip olduğunu bugün mu anladiniz?Yani bilmez gibi ona anlatıp bildiğiniz tepkiyi alınca hala kim haklı diye sorabiliyorsunuz ya ben buna şaşırdım..

Siz de herşeyi ayrıntılı ayrıntılı anlatmayın. Eşiniz belli ki kıskanıyor. Sizde biraz bu durumdan hoşnut gibisiniz.

Yoo kesinlikle hoşnut değilim olsam derdim vara konu açacak kadar büyütmem kendi içimde egomu tatmin ederim. Ama ben aldım gibi bir yalan söylemek istememiştim daha ayrıntısız da nasıl anlatılırdı bilemiyorum.

olmaz mı onun da iş arkadaşlarının çoğu kadın. ben hep mesafeliyim diyor bende öyleyim deyince o zaman çiçek neden getiriyor diyor.
Ulaaa dikmek için. Sanki bana kırmızı güller aldı cay kahve teklif etti. Deseydiniz. Tovbe ya. Ama kıskanc bir eş.

Anlatmayıp ne yapacaktım ki? Görünce evde soracaktı. Yalan söylemek istemedim. Anlatırken de üstün körü anlattım zaten.
Hayır anlatmayın demedim,eşinizin verdiği tepkiyi beklemiyor oluşunuza ve kim haklı diye sormaniza şaşırdım diyorum..yani ben eşimin neye nasıl tepkiler vereceğini adım gibi bilirim mesela.Hatta nasıl bir cümle kuracağını bile tahmin ederim genelde.

olmaz mı onun da iş arkadaşlarının çoğu kadın. ben hep mesafeliyim diyor bende öyleyim deyince o zaman çiçek neden getiriyor diyor.
Eşim de birlikteliğimizin ilk dönemlerinde bu tür davranış ve sözlerle tüm erkek iş arkadaşlarımdan soyutlanmama ,sürekli temkinli olmama yol açtı.Kendisi erkek egemen bir işte çalışıyor ....ama geçtiğimiz yıl bir yemekte bayan amirleri ile arasında ki diyaloğu görünce "vay benim asosyal geçen yillarim" dedim.

Valla ne derlerse desinler, günün çoğunu iş yerlerimiz de geçiriyoruz.
Huzurlu, rahat kafa bir ortam için konuşuyoruz da, bir şeylerde paylaşıyoruz, tatlı dilde gösteriyoruz.
Yapacak bir şey yok yani. Mesafeyi bildikten sonra sıkıntı yok. İş yerlerimiz deki insanlarla iyi geçinmek zorundayız :)
Boş yapmayın erkeklerrr

Eşin çok, bahçıvan, uşak. şoför içeren hikaye okumuş galiba

Adam çiçek getiriyor demiş duyan da 101 tane gül aldı sanacak

lakin bana da bu muhabbeti çok uzatmışsınız gibi geldi

toprak lazımsa akşama toprak al kızımla çiçek dikeceğiz derim en fazla

çiçeğin fotosunu atmak birimdekilerle bahçeye indik de bahçıvan dikiyordu beğendim de otama getirdi de diye neden anlatılır ki

yani yüz yüze sohbet esnasında tamam da iş saatinde bunu anlatınca adam da çok önemsediğiniz hissi oluşmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…