Eşimle bu günün tartışma konusu

Mune Hanım bir konuyu kötü sözler edildi die kapatırken kendiniz herkese yardırmışsınız (bu kelime de orda herkese söylediğiniz kelime ) bu tabirleri kullanarak siz de seviyenizi bilmemiş ağzınıza geldiği gibi konuşmuş olmuyor musunuz???? Yoksa sizin adminsiniz diye hakkınız mı doğuyor?? Hadi beni de banlayın

Bu zihniyette insan çalışmanıza nasıl izin verdi
Gerçi izin alınacak bi durum tabi yok ama iş hayatı bu elbette muhattab olunacak

Ama sende hata sen eşini taniyosun maden takan biri ha bana gore gereksiz kıskançlıkları ben asla sevmem ama seninki muhtemelen o tıp o yüzden erkeklere herşeyi söylemem ben bende bidaha sende söyleme sadece bi konu değil her konuda eşinin kulp bulacağı şeyleri anlatma

Eşiniz iş arkadaşlarınızı tanımıyor mu? Böyle durumlar da iş arkadaşları ve aileleriyle bir akşam yemeği yemek tanışmak genelde eşleri daha rahat hissettiriyor. Bu eşinizde işe yarar mı bilemedim sanki onun durumu normal değilmiş gibi hissettim.

Ayy okuyunca darlama geldi bana. Hala böyle erkek varmi ki diyorum ona göre adam sevdimde evlendim. Olabilir böyle şeyler o zaman hic calistirma versin sana her ay alacağın maasi yada daha güzel bir is bulsun. Ben cekemem böyle erkegi asla uyum sağlamam boşarım... zaten is yerinde bekar olsanız baska kadin çalışanda olsa ask olmaz is yerinde flört olmaz asla her zaman mesafeni koruyacaksin, bunu bilen bilincli erkekler var ama maalesef sizin eşiniz bunu kıskançlık olarak algılıyor olabilir ama bu kıskançlık değil sizin algılarınızla oynuyor. Size güvenmiyor ve sizinle o kurumu tehtid algılıyor. En önemlisi eşiniz sizi iyi tanımamış. Üzgünüm bunlari çözmeden hep tartışırsınız...

olmaz mı onun da iş arkadaşlarının çoğu kadın. ben hep mesafeliyim diyor bende öyleyim deyince o zaman çiçek neden getiriyor diyor.
Pazarda bile çiçek alırken al bu da benden olsun diyen pazarcı abiler var.
Ne düşünür acaba eşiniz?

Bir söz vardır; kişi kendinden bilir işi.
Eşinizin kadınlara zaafı mı var acaba?
Bir inceleyin derim.

Dün gece konuştuk kendisiyle. Hatalı olduğunu anladı alttan aldı. Haklısın bir gün geliyim iş yerine tanışıyım arkadaşlarla o zaman içim de daha rahat eder ortamını görürüm en azından dedi. Klasik orucun arkasına sığındı Ben de çok uzatmadım haliyle. sonuç olarak her şeyi söyleme diyenlerden olmamaya karar verdim. Yaptığımın yanlış olmadığına inandığım durumlarda konuşa konuşa kabul görüleceğini anladım. Ben saklanacak bir şey yapmıyorum o tepki vermemeyi öğrenecek.

Eşiniz haksız evet ama siz de her detayı bilerek kıskansın diye anlatmissiniz sanki. Arkadaşlarınızla bahcede otururken bahçıvanin verdiğini söylemek yerine "çiçek aldım toprak alıver" demek zor mu geçinmek için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…