Eşimle bu konu da sorun yaşıyorum ne yapmalıyım?

Sevdacan06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2018
26
15
3
29
Merhaba arkadaşlar yeni katıldım araniza. 2 yıllık evliyim ama afedersiniz cinsel anlamda hiç bişey anlamadim bu zamana kadar eşim ön sevişmeyi çok kısa tutuyor 2 dk falan çoğunlukla hiç yapmıyor bu yüzden canım çok yanıyor ve işi bitince arkasını dönüp yatıyor ben öylece kalıyorum ne yapacam bilmiyorum bi kere bu konudan dolayı konuştum ama yine aynı yine aynı..

Eziyet gibi gelir her seferinde sana .. konuştuğunda ne cevap veriyor ? Ya da hiç değişiklik olmuyor mu ?
Canının yandığını ve zevk alamadığını açık açık söyleseydin[/QUOT

Söyledim ama erken boşalma problemi var sanırım tutamadığı o yüzden kısa tuttuğunu söylüyor ama ben bu zamana kadar hiç tatmin olmadım

Bu adamlar neden böyle yaa. Benımkı de oyleydı megerse erken bosalma korkusundan kısa tutuyormus saftirik. Ürolojiye gitsin biz çözdük problemi

Gerçektennn miii.. nasıl oldu nasıl düzeldi anlatır mısınız
Valla bıze penıstekı kan damarlarını acıcı bı ılac verdi esıme onu kullanmaya basladıgı gece sorunu çözdük eşim diyo ki gidip doktoru öpecem :deli::halay:

Valla bıze penıstekı kan damarlarını acıcı bı ılac verdi esıme onu kullanmaya basladıgı gece sorunu çözdük eşim diyo ki gidip doktoru öpecem :deli::halay:

Umut oldunuz çok teşekkür ederimm en kısa zaman da randevu alicam zorla da olsa götürücem hep böyle devam edecek diye çok korkuyorum

Umut oldunuz çok teşekkür ederimm en kısa zaman da randevu alicam zorla da olsa götürücem hep böyle devam edecek diye çok korkuyorum
Ben en son yatagı terketmıstım. Sen kendıne adam mı dıyosun dıye cok agır konustum ama sorunun baska turlu cozulecegı yoktu soyun yataga gır kalk toplam 3dakıkaydı yetmişti artık canıma ınsallah bı cozume ulasırsınız

Ben en son yatagı terketmıstım. Sen kendıne adam mı dıyosun dıye cok agır konustum ama sorunun baska turlu cozulecegı yoktu soyun yataga gır kalk toplam 3dakıkaydı yetmişti artık canıma ınsallah bı cozume ulasırsınız

Evet artık bende çok sıkıldım bu durumdan 5 dk 'yi geçmiyor hiç birşey anlamıyorum ben. Inşallah çok teşekkür ederim

Back
X