Eşimle bu konu hakkinda hep tartışıyoruz

Çocuk olsun da dağınıklık görsün :-)
Valla oylr şimdi oturma odasında hiç abartmiyorum sandalyeler hep yerde . Yastıklar yerde . Oyuncaklai var. Ve onları toplamaya halim yok yarın sabah bakarız 😂

Diyorum baska seyleri bahane etmeye basliyor. Ben misafir cagirmayayim ozaman diyor. Sanki gelen evi kontrole geliyor
Ne alaka. Çağırsın. İstemediği görüntü varsa düzlesin önce.
tamam hani ben kendimden örnek vereyim. Çalışmıyorum ben. Tutup yapabileceğim şeyleri eşime yaptırmam ama benim yaptığımı beğenmiyorsa kalkıp kendi yapacak

Haftasonu beraber yapın. Yetmiyorsa da haftada bir temizlikçi çağırın. Huzurdan önemlisi yok.

Siz calisiyor musunuz, esiniz calisiyor mu?
Evdeki genel iş dağılımı nasıl?
Söylendiği şeyler neler? Çok üstünkörü anlatmışsınız.
Ben asla temiz bir insan olduğumu iddia edemem ama kesinlikle cok düzenliyim. Ustelik 3 yasinda bir cocugum var 🤣
Diyelim 1 bardak sut icecegim, buzdolabini acip sutu alirim bardaga koyarim, daha buzdolabının kapagini kapatmadan hemen geri koyarım. Herşey böyle. Is birikince insanin gozune cok gorunuyor. Bu yuzden benim icin kolay yol birikmemesi.
Yemek yedikten sonra elimi bile yikamadan hemen bulasiklari makineye atip, 2 dk ustten ocağı ve masayi silerim. sonra elimi yikamaya dis fırçalamaya giderim.
Gece yatmadan butun evi toplarim ki, sabah temiz bir eve uyanayım.
Boyle pratik alışkanlıklar kazanabilirsiniz.
Evde yeri olmayan, ortalikta dolasan fazlalıklar için kucuk dolap veya organizerler alabilirsiniz

Ne alaka. Çağırsın. İstemediği görüntü varsa düzlesin önce.
tamam hani ben kendimden örnek vereyim. Çalışmıyorum ben. Tutup yapabileceğim şeyleri eşime yaptırmam ama benim yaptığımı beğenmiyorsa kalkıp kendi yapacak
Kesinlikle oyle. Bende çalışmıyorum ama dediginiz gibi yapabilcegim herseyi yapiyorum. Butun gun evde olan surekli evle ugrasir kendine vakit ayırmaz

Ay bende oyleyim asiri takintiliyim temiz olmasada hersey duzenli olmali.5 yasinda kizim var dagitiyor o uyudugu gibi topluyorum ancak o kadar dayaniyorum.esim cildiriyor mesela yemekte utanmasam ben ona yedircem ortaliga dokmesin diye😀😀gittigim misafirliklerde ben duzeltiyorum dayanamiyorum

Kesinlikle oyle. Bende çalışmıyorum ama dediginiz gibi yapabilcegim herseyi yapiyorum. Butun gun evde olan surekli evle ugrasir kendine vakit ayırmaz
Yoo valla hiçte bütün gün evle uğraşmıyorum. Topluyorum gerekli yerleri temizliyorum o kadar.

hadi simdi bi duzen kurarsiniz dagitan olmaz ama cocuk oldugu zaman asla bunu saglayamazsiniz. o yuzden tartismayalim diye her dedigini sorgusuz yerine getirmeyin. orasi sizin de eviniz hizmetci degilsiniz caniniz ne zman isterse o zamn yaparsiniz. az yesin de kendine usak tutsun.

Esim evin surekli toplu olmasini istiyor. Hic dagilmasin hep toplu kalsin. Benim gozumde toplu olan ona dayanilmaz daginik geliyor. Ufak tepek birseyler ortada kalsin gozune batiyor. Bunu nasıl asabiliriz?
Aldığınız şeyi yerine koyun?

Siz calisiyor musunuz, esiniz calisiyor mu?
Evdeki genel iş dağılımı nasıl?
Söylendiği şeyler neler? Çok üstünkörü anlatmışsınız.
Ben asla temiz bir insan olduğumu iddia edemem ama kesinlikle cok düzenliyim. Ustelik 3 yasinda bir cocugum var 🤣
Diyelim 1 bardak sut icecegim, buzdolabini acip sutu alirim bardaga koyarim, daha buzdolabının kapagini kapatmadan hemen geri koyarım. Herşey böyle. Is birikince insanin gozune cok gorunuyor. Bu yuzden benim icin kolay yol birikmemesi.
Yemek yedikten sonra elimi bile yikamadan hemen bulasiklari makineye atip, 2 dk ustten ocağı ve masayi silerim. sonra elimi yikamaya dis fırçalamaya giderim.
Gece yatmadan butun evi toplarim ki, sabah temiz bir eve uyanayım.
Boyle pratik alışkanlıklar kazanabilirsiniz.
Evde yeri olmayan, ortalikta dolasan fazlalıklar için kucuk dolap veya organizerler alabilirsiniz
Ikimizde ogrenciyiz aslinda ama malum pandemi evdeyiz esim calisiyor ama kendi isimiz yani istedigi zaman gidip gelebilir. Ben hem odev yapiyorum canli derse giriyorum hemde ev isine bakiyorum. Okul onun pek umrunda değil nasilsa ben ilgileniyorum diye. Evde pek bi is dagilimi yok her is bende sayilir. Pis degilim mutfagi kahvaltidan sonra toplarım wc lavabo temizlerim ama esya toplamak beni yoruyor sıkıyor ona ragmen topluyorum tabiki ama yine ortaya cikiyor esyalar yasiyoruz sonucta evde. Ama dediginiz kadar pratik degilim haklisiniz bunlari degerlendiricem. Biraz agir is yapiyorum cabuk yoruluyorum. Fazla seylerede yer yoksa at bunlari diyor. Bisey lazim oldugunda da o yok mu bu yok mu diyor.

Aldığınız şeyi yerine koyun?
Ben koyiyimde oda pek koymuyor ben koyiyim istiyor. Kendi mutfaga giriyor savas alanina ceviriyo birakiyo gidiyo sabah topluyorum temizliyorum aksam yemegi yapiyorum tekrar dagiliyo tabi tam o anda esim geliyor yine mi daginik yemekten sonra hemen cay gelsin e ne ara toplayayim bir muddet ortada kaliyor tabiki cok normal degil mi

hadi simdi bi duzen kurarsiniz dagitan olmaz ama cocuk oldugu zaman asla bunu saglayamazsiniz. o yuzden tartismayalim diye her dedigini sorgusuz yerine getirmeyin. orasi sizin de eviniz hizmetci degilsiniz caniniz ne zman isterse o zamn yaparsiniz. az yesin de kendine usak tutsun.
Yaaa evet bide benim kotu bir huyum var konusurken hemen agliyorum hic kendimi savunamiyorum 😅 cok kotu birsey bu

Ben koyiyimde oda pek koymuyor ben koyiyim istiyor. Kendi mutfaga giriyor savas alanina ceviriyo birakiyo gidiyo sabah topluyorum temizliyorum aksam yemegi yapiyorum tekrar dagiliyo tabi tam o anda esim geliyor yine mi daginik yemekten sonra hemen cay gelsin e ne ara toplayayim bir muddet ortada kaliyor tabiki cok normal degil mi
Evde çocuk yoksa herkes dağıttığını toplar, ev de dağınık kalmaz.
ben dağınık olmasın istiyorum sen benim arkamı topla, diyorsa az yesin de kendine Uşak tursun.
Yemek yaparken de kullandığınız her şeyi o an kaldırın ki sonra yığılmasın.
Bu işin başka bir çaresi yok :) anı yaşa, biriktirme 🤣

Evde çocuk yoksa herkes dağıttığını toplar, ev de dağınık kalmaz.
ben dağınık olmasın istiyorum sen benim arkamı topla, diyorsa az yesin de kendine Uşak tursun.
Yemek yaparken de kullandığınız her şeyi o an kaldırın ki sonra yığılmasın.
Bu işin başka bir çaresi yok :) anı yaşa, biriktirme 🤣
Evet biriktirmemeye dikkat edicem bulucaz bir caresini mecbur cocuk olmadan yoluna koymak lazim yine ve yine kadin halledicek meseleyi 🤣

Back
X