Eşimle bu konu hakkinda hep tartışıyoruz

Biraz yapıyla alakalı ya aile de ne gördüyse erkek hep onu bekliyor benim eşim diş fırcasını işe giderken banyoda açıkta bıraksa çıkarken hayatım geciktim bırakmak zorunda kaldım kusura bakma der yani görevini bilmesi lazım .(doğrusu eşim biliyor ben bilmiyorum o ayrı )
Kesinlikle yetismeyle alakali aileden oyle gormus onu istiyor

Eşimle anlaşmamız

1-"Kimin aklına geliyorsa o yapsın. "
2-"Taş kağıt makas yapıyoruz "

Kaybedenin şansı yok , kocamın hiç yok.

Sadece istemek yetmez, düzenli olarak görmek istediğini yapmaya özen göstersin 👍

Sizi hamilelikte ve sonrasında hayal edemedim 🤦‍♀️ Kocanız eğer anne evindeki düzeni özlüyorsa oraya yerleşsin ya da kesenin ağzını açıp bi zahmet fazladan dolap yaptırsın sağa sola 😒 Hayır korkarım çocuklu yaşamda size hayatı zindan edecek. Hem herkesin evinde yemek pişiyor mutfak dağılıyor ve bazen öteleyip sonrasında topluyoruz. Öyle her an hazır nazır şipşak heryer mis gibi bir durum yaşanmıyor. İsterseniz bir uzman desteği önerin kocanıza çocukluğuna bir yolculuk yapıp gelsin. Belki bi faydası olur. 😁

Sizi hamilelikte ve sonrasında hayal edemedim 🤦‍♀️ Kocanız eğer anne evindeki düzeni özlüyorsa oraya yerleşsin ya da kesenin ağzını açıp bi zahmet fazladan dolap yaptırsın sağa sola 😒 Hayır korkarım çocuklu yaşamda size hayatı zindan edecek. Hem herkesin evinde yemek pişiyor mutfak dağılıyor ve bazen öteleyip sonrasında topluyoruz. Öyle her an hazır nazır şipşak heryer mis gibi bir durum yaşanmıyor. İsterseniz bir uzman desteği önerin kocanıza çocukluğuna bir yolculuk yapıp gelsin. Belki bi faydası olur. 😁
Cok haklisiniz yaaa gorumcemde asiri titiz cunkuu kesin cocukluktan gelen birseyy. Ya bende cocuktan umitliydim beni canli tutar surekli birseler düzenlerim diye çocuğun esyasinada karismaz belkii

Toplu olmasini istiyorsa kendisi de toplasin. Herşeyi siz mi dagitiyorsunuz birakiyorsunuz? Kendi dagittiklarini da toplasin. Ben eşimin geceden biraktigi ivir zivirlari toplamiyorum kendisi sabah işe giderken toparlayip cikiyor.

Şöyle lafta titiz olanlara da kılım. Orasi toplansin, burasi temizlensin diye sadece lafla titiz olunsa ben dunyanin en titizi olurum. 😁

Cok haklisiniz yaaa gorumcemde asiri titiz cunkuu kesin cocukluktan gelen birseyy. Ya bende cocuktan umitliydim beni canli tutar surekli birseler düzenlerim diye çocuğun esyasinada karismaz belkii
Seni çocuk canlı mı tutar? Güldürdün beni :KK70: Ah canım benim bebekli yaşama çok uzaksın tabi nerden bileceksin evde yaratacağı kaosu! Birkaç örnek emojiyle anlatmaya çalışayım. Başlangıç, zafer sarhoşluğu :anneadayı: :emir_bebek::sampiyon: :KK36: ardından:anne::mad::kusmuk::temizlik::hamarat::confused: peki o ara kocalar ne alemde bi de ona bakalım:kahve::rapci::ıslık::KK62: yine sana dönelim :KK69::emir_bebek::KK33::KK17::işsiz: :işsiz::KK37:En Büyük KK:ruh:
Yani kocaya tedavi şart :KK51:

Esinde olan o sorun bende de var canim.
İnsanlara bu cok basit bir problem gibi gelebilir ama hayir gercekten cok buyuk bir problem ... Biraz ev daginik olsun kalp krizi gecirecek gibi oluyorum nefes alip vermem dahi degisiyor yillardir oglum cok ugrasti hala da ugrasiyor daginiklik konusunda ama olmuyor canim ciksa da o ev duzenli olacak her sey yerli yerinde zamaninda olacak . Bu vakit olmus ben sabahtan beri temizlik yaptim goren de sanir ki sabah ise gidecegim yo hayir ama huy. Dr da gitsen can cikmadan huy cikmiyor maalesef cnm...
Artik yillardir benim sorunum kemikleşmiş eşinde bu sorun yeniyse duzeltilebilinir belki. Ama şunu demem gerekiyor ki gerčekten bu hastalık düşman başına ...

Sayfalardaki mesajlardan anlaşılıyor ki ortada dağınıklıktan daha ciddi problemler var.

*Beyefendi her fırsatta işine kaçıyormuş daha yeni evlisiniz, böyle bir durumda bile sürekli işi düşünüyorsa ileride sorumluluklar artınca işi bahane edip tüm yükü size bırakabilir.

*Tartışılması gereken konularda sinirlenip konuyu değiştiriyormuş. Kendince haklı olduğu meseleye gelip bir de sizi suçluyormuş ki çoğu hanım da beyefendiyi haksız buldu.

*Dağınıklıkla uğraşmak yerine size emir buyuruyormuş sanki siz 24 saat emireri gibi emir almak zorundaymışsınız gibi... Ki kendisinin kaale almadığı öğrencilik işi ile uğraşıyorsunuz

*Tüm bunlar ve bilmediklerimiz birleşince de sizde ağlama problemi ortaya çıkmış. Kendinizi ifade edemeden ağlıyormuşsunuz

Bu konuların üzerine giderseniz biraz daha sakinleşeceğinizi düşünüyorum.

Dipnot lütfen çocuk olursa şöyle olur böyle olur gibi hayaller kurmayın. Çocuk = hayatınızın tam ortasına düşen kaos bombası

Valla böyle bişey dese eşim inadıma dağınık bırakırım ortalığı. Eşim birkez şaf söylediğinde çamaşırlat koltukta duruyormuş diye ki bebeğimde hiç durmuyordu o zaman bende bütün çamaşırları katlayıp eşiminkileri buruşturup bıraktığım için koltukta 1 hafta bi daha laf söylemedi. İnadım inat. Yap dediğini yapmam. Kaldıraın totosunu kendi yapsın beyefendi.

eğer siz zaten kendinize göre topladıysanız ve eşiniz sizin düzeninizden rahatsız oluyorsa kendi rahatsız olmamak için gözüne dağınık gelen şeyleri kendine göre toplayacak. başka yolu yok

Back
X