- 30 Mart 2009
- 14.676
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.575
- 1.123
- Konu Sahibi 1q2w3e4r5t
Valla yengecler aliskanliklarina kendi duzen-duzensizliklerine cok baglidirlar, bilemedimBilmiyorum ama olabilir kesin olabilitbaska birşeyle aciklanamaz cunku
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla yengecler aliskanliklarina kendi duzen-duzensizliklerine cok baglidirlar, bilemedimBilmiyorum ama olabilir kesin olabilitbaska birşeyle aciklanamaz cunku
![]()
Evet biriktirmemeye dikkat edicem bulucaz bir caresini mecbur cocuk olmadan yoluna koymak lazim yine ve yine kadin halledicek meseleyi![]()
Toplu olmadığını hissedıyorsa oda bir zahmet toplasın.Şaka gibiler yaEsim evin surekli toplu olmasini istiyor. Hic dagilmasin hep toplu kalsin. Benim gozumde toplu olan ona dayanilmaz daginik geliyor. Ufak tepek birseyler ortada kalsin gozune batiyor. Bunu nasıl asabiliriz?
Ya esimin sinir kontrolü var bence oturup halledemiyoruz cunku sinirleniveriyo oyuzden kendim halletmek istiyorum tavri bana degil aile baskisi var uzerinde ama benide yipratiyor tabi. Hadi sunu yapalim su isi halledelim dedigimde tamam diyor gecistiriyor tekrar hatirlatinca hadii gelenler geliyor sonra tartışma sonra konu donup dolasip evin daginikligina geliyor surekli ama surekli. Onun dagittiginida toplarim gocunmam ama anlayis gostermemesi beni yoruyor. Kendi huzurum icin halletmem gerektiğini düşünüyorumhiç öyle bir şey demek istemedim ben ya.
eşiniz dağıttığını toplasın, toplamıyorsa az yesin uşak tutsun dedim.
niye kadın halletsin meseleyi?
siz de dağınık olmayın elbette. Kendi dağıttığınızı toplamanın cinsiyet ile alakası yok.
Toplar tabiki ama 2 3 kez falan tekrar etmem soylemem lazim yapmayinca inat ediyorum bazen bende kaliyor ortada oyleToplu olmadığını hissedıyorsa oda bir zahmet toplasın.Şaka gibiler ya
Ben bunu simdilik buraya koyuyorum sen daha iyi bir yer bulup koyarsin diye diyor. Sen bulamadiysan ben nereye koyayim. Baska yere sıkıştırıncada herseyi tepmis oluyormusumOrtalığın dağınık olması beni de çok rahatsız eder. Gerçekten tahammülüm yok yerinde durmayan gereksiz ortada eşyaya. Sizde durum biraz farklı ama eşiniz kendisi ortalığı dağınık bırakıp sizin yapmanızı bekliyormuş. Yok öyle bir dünya. Hizmetçisi değilsiniz siz onun.
Gözüne batanı toplasın eli armut mu topluyor?Esim evin surekli toplu olmasini istiyor. Hic dagilmasin hep toplu kalsin. Benim gozumde toplu olan ona dayanilmaz daginik geliyor. Ufak tepek birseyler ortada kalsin gozune batiyor. Bunu nasıl asabiliriz?
Yok surekli yer degistirmiyorum daha uygun bir yer varsa degistirim ama sık degil. Sadece biraz gec yapiyorum gozumde buyuyor is ondan oluyor sanirimÜniversitedeyken dağınık bir ev arkadaşım vardı. Ben de acayip düzenli ve titizimdir. Çıldırıyordum, sürekli uyarmama rağmen aynı devam ediyordu. Hicbiseyin yeri belli degildi. Mesela bulgur bir gün dolapta, bir gün masada, bir gün kanepenin arkasından cikabilirdi. Sürekli arayıp soruyordum şu nerde bu nerde diye. Ben toplayip her seyi yerine koyuyodum sonra yine ayni. En sonunda pes ettim. Ben de onun gibi yapmaya başladım. Arayip sormaya basladi esyalarin yerini. Artık hicbiseyi bulamaz olduk. Ve sonunda böyle olamayacagini anladı. Sonuç: dağınık olmayın
Kk da ünlü oldunuz valla konunuzdaki yorumlar arşı aşmış 2 gündür. hala devamAh eşin gelsin bi bizim evi görsün bütün fikri değişir![]()
Söylenmek daha kolayina gidiyorGözüne batanı toplasın eli armut mu topluyor?
Hiç sormayınKk da ünlü oldunuz valla konunuzdaki yorumlar arşı aşmış 2 gündür. hala devam![]()
![]()
Neymiss ben kacirmisiimmmmKk da ünlü oldunuz valla konunuzdaki yorumlar arşı aşmış 2 gündür. hala devam![]()
![]()
En en en duzenli ben olucam en ufak dokuntusunde soylenicem son kararim bu olabilirKendi dağıttıklarini bile size toplatmaya çalışan, düzensever koca, ne güzelmiş
Çok biliyorsa kendi yapsın bir zahmet.
Çok şey kaçırmışsinizNeymiss ben kacirmisiimmmm
O kadar söze bal döküp yalamaniZ lazım artık anca kurtarırHiç sormayıngelişme var ama bende
Biraz yapıyla alakalı ya aile de ne gördüyse erkek hep onu bekliyor benim eşim diş fırcasını işe giderken banyoda açıkta bıraksa çıkarken hayatım geciktim bırakmak zorunda kaldım kusura bakma der yani görevini bilmesi lazım .(doğrusu eşim biliyor ben bilmiyorum o ayrı )En en en duzenli ben olucam en ufak dokuntusunde soylenicem son kararim bu olabilir![]()
Ahaha çok doğru söylüyosunuz elimde defter kalem günlük planlama yapıcam inşO kadar söze bal döküp yalamaniZ lazım artık anca kurtarır![]()