Eşimle bu konu hakkinda hep tartışıyoruz

Esim evin surekli toplu olmasini istiyor. Hic dagilmasin hep toplu kalsin. Benim gozumde toplu olan ona dayanilmaz daginik geliyor. Ufak tepek birseyler ortada kalsin gozune batiyor. Bunu nasıl asabiliriz?
İyice dağıtın kafayı yesin 😂

Esim evin surekli toplu olmasini istiyor. Hic dagilmasin hep toplu kalsin. Benim gozumde toplu olan ona dayanilmaz daginik geliyor. Ufak tepek birseyler ortada kalsin gozune batiyor. Bunu nasıl asabiliriz?
Kendisi yardım ediyor mu temizliğe toplamaya?

eşiniz yalnızca buyurur mu yoksa ''hanım şu evi bi toplayalım'' diye yardımcı mı olur?

sadece buyurup yatıyorsa kusura bakmasın bulduğuna kanaat edecek.

eğer majör bir dağınıklık,pislik (mesela bekleyen bulaşık,pis tuvalet vb.) yoksa söylenmekte haksız.

yardım etsin.

canım birlikte yapalım mı,hem senin de için rahat eder vb diyin.

eşiniz yalnızca buyurur mu yoksa ''hanım şu evi bi toplayalım'' diye yardımcı mı olur?

sadece buyurup yatıyorsa kusura bakmasın bulduğuna kanaat edecek.

eğer majör bir dağınıklık,pislik (mesela bekleyen bulaşık,pis tuvalet vb.) yoksa söylenmekte haksız.

yardım etsin.

canım birlikte yapalım mı,hem senin de için rahat eder vb diyin.
Bazen yardim ediyor cogu zamanda ben yorgunum , yorgun geldim diyor. Pislik degil ama daginiklik. Evde dolap okadar azki mecbur sigdirmaya calisiyorum tepmissin herseyi diyor ne yapayim ortada durmasindan iyidir yer yok

Esim evin surekli toplu olmasini istiyor. Hic dagilmasin hep toplu kalsin. Benim gozumde toplu olan ona dayanilmaz daginik geliyor. Ufak tepek birseyler ortada kalsin gozune batiyor. Bunu nasıl asabiliriz
Ah eşin gelsin bi bizim evi görsün bütün fikri değişir 😂😂😂

Back
X