eşimle buluşacağım nasıl konuşma yapmalıyım...

Bence esiniz bu durumdaykem bu sekilde bi konusma yaparsaniz gozunden cok duzersiniz
En kotu zamanlari allah kurtarsin
Ciksin bi kendini toplasin oyle konusursunuz

Kesinlikle o zaman maddi acıdan cok güçlük çekiyorduk en azından yaz tatili calismamiza izin ver baba dedik kesin bı dille yok dedi. Bende gizlice girdim bı ise annem biliyordu sadece ama babaannem sabah 7 de kapıya dikilir takip ederdi ve yakaladı beni yaka paça isten çıkardığını bilirim.

aslında şöyle baktığında çok probleminiz yok gibi, hani bilemem tabi de boşanacak kadar yok

adam çalışıyor diyorsun evine bakıyor sonuçta seni de ihmal etmemiş

ama tabi madalyonun öbür yüzü var onu sen bilirsin

görümcen de patavatsızmış, bazı insanlar vardır canı sıkkınken başkasının gülmesi batar, görümcen o tip sanırım
onu salla takma yani, eşine bak sen önemli olan o

evet canım haklısın...bende bunları düşündüm bundan önce eşim 6 ay yattı ahh ben onu el üstünde tuttum hergun günlük mektup attım k.v. ve görumceler burnumdan getırdı yansıtmadım..oda çok pişman oldu ben senı çok üzdüm hakkını helal et değerimi anladı..ama anası cıkınca kıvamına getırıyor dilediği gibi..

şuankı durumuna gelınce yerı rahatmış koğuşta 15 kişilermiş her hafta birşeyler yolluyorum alıp kıyafet filan..parasıda her hafta yatıyor o yönden rahat ortam yapmış kendine,orada içerdekilere para yedırırsen senden kralı yok zaten..
sadece işerini takıp edemıyor dışarda ki canı ona sıkkın..

onu gecen ay gördüm aşağıda 3 saat beklıyoruz sayım fılan yapıyorlar öyle içeri alıyorlar dedim cok heyecanlandım senınle buluşacağım dıye oda benımde kalbım duracaktı dedı,ağzımın içine bakıyor ama şimdilik...

çok kararsızım ne yapacağım konusunda

Bence esiniz bu durumdaykem bu sekilde bi konusma yaparsaniz gozunden cok duzersiniz
En kotu zamanlari allah kurtarsin
Ciksin bi kendini toplasin oyle konusursunuz

evet bır taraftan böyle düşünüyorum dediğin gibi bir taraftanda zaman su gibi akıp gecıyor olan benım yıllarıma oluyor yaşta gecıyor ama bir adım ilerleme bile yok...ne olacak?

evet tek problemımız ben evde cok sıkılıyorum temızlık desen hemen bıtıyor,gün içinde yapacak birşey yok,eşim gece 1-2 de gelıyor,benımle sabahlasada ben ona patlıyorum oda hem anasının doldurması hemde benım yorgun olan eşime yüklenmem tartaklanmaya yol actı gündüz dışarı çıkalım bıryerlere gıdelım yok yok,hep iş plan yapmaz ben söylerım zorakı o gun yapar ama devamı gelmez adam kendini işine vermiş,başka odak noktası yok..

evet bır taraftan böyle düşünüyorum dediğin gibi bir taraftanda zaman su gibi akıp gecıyor olan benım yıllarıma oluyor yaşta gecıyor ama bir adım ilerleme bile yok...ne olacak?

Kaybetmeyi goze alabiliyorsan konus
Yani soyle dusun esimle bu hayatmi beni mutlu eder
Esimsiz ozgur bi hayatmi
Hangisi seni dah mutlu edecekse o yolu sec
Ama iyi dusun...
Bazi tercihler vazgecisleride kabul etmektir

Bu arada sucu ne kotu bisimi

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaybetmeyi goze alabiliyorsan konus
Yani soyle dusun esimle bu hayatmi beni mutlu eder
Esimsiz ozgur bi hayatmi
Hangisi seni dah mutlu edecekse o yolu sec
Ama iyi dusun...
Bazi tercihler vazgecisleride kabul etmektir

Bu arada sucu ne kotu bisimi

ahh işte bılmıyorum kı bende pişman olurmuyum onsuz yapabılırmıyım hıc fıkrım yok olayın içinde olmayanlara yani sizlere sorayım dedim sağlıklı cevaplar almak adına:44: tarafsızca yorum istedim

bir taraftan böyle evlılık olmaz olsun eşimle kavgalarımız sorunlu annesi kardeşleri tuz biber oluyorlar
bir tarftanda ya pişman olursam,ya özlersem geri dönüşü olmayacak ,ya onu unutamazsam ilk gözağrım

suçuna gelıncede eşim barda güvenlık görevlısıymış,evlenmeden önce olmuş karşı tarafta şikayetci değil,ama kamu davasına dönüşmüş...
ben kayınvalıdeme sordum suçu ne eşimin yaralama ama ne için? barda dansçı kızlara laf atmışlar buda karşılık vermiş beni böyle doldurdu moralım o kadar bozulmuştu ki...
en son görüşe gittiğimde öğrendim ki barın sahibinin hasımları gelmiş silahla basmışlar buda patronu koruyacam dıye guvenlık oldugu ıcın sılah patlamıs.. karşı taraf sonra şikayetını geri çekmiş..eski işinden başına gelmiş bunlar ,bende normal karşıladım bar zaten sıkıntılı ortam..avukatındanda öğrendım aynen böyle olmuş..
yalancı kayınvalıdeme ınandım o kadar üzüldüm ki aptal kadın şu durumda bile biizimle uğraşıyor
ha bide eşim dediki sence ben o kadar aptalmıyım bir kadın yüzünden böyle birşey yapayım hayatımı karartayım,yaparmıydım dedı,yapmazsın ya benım için dedim?senın için canımı bile veririm dedim

Son düzenleme:

İyi kaynana yoktur bunu bikere unut
Kimsegelinim ayrilmasin oglumdan demez ayrilsindaoglum bana baksin der onu gec bi kere

Ewde otrup canin sikiliyosa kendine hobi bul kurslara katil derneklere uye ol
Aliswerise cik bi araba al gez...
Kendine bi hayat yarat o zaman esin ewe geldginde sende yorgun olacaksin ve c
Dir dir etmiceksin..

Ama cekilmez durumdaysa artik hayat bu dediklerimde seni kurtarmazsa iyi dusun esin suan yok ne hissediosn ozluyomusun rahatmiain...

Sucunu su yuzden sordum kotu bisimi kotu bi insanmi die ona gore bosan diyebilirdim ama isi geregi bi suc onemsiz...

evet canım öyle doğru yazmışsın ki kaynanın tek derdi bu,haa bana diyor ki oğlum cıksın aynı evde yaşayacağız ona göre dıyor evlerı bırlestırecegız..ooff offf bu kadın düzelmez..

eşime gelıncede içinde Allah korkusu var ,duygusal türk filmlerine bile ağlıyor

bir zamanlar o dediklerini yapıyordum eşim arabamıda almıştı arkadaş cevremde vardı,ama o cadoloz kaynana verdi gazı verdi gazı,yaşadığımız yer kücük bıryer oğlum herkesin dilinemi düşücen gelin hep geziyor orda burda tamam gelıne güvenıyoz ama etraf kötü çıkacaksa senınle cıksın

bu kadın öyle bır kadın ki kimse başedemez herşeye bır kulp buluyor benı düşünüyor ayağından

şuan evet özlüyorum özellıkle yanına gidince kalbim güm güm atıyor çok heyacanlanıyorum

Esin cikinca aynen bu seklde anlat bana bi hayat ver ve bana guven annene kulak asma eger boyle yaparsan senle sonsuza kadar yasarim ama nefes alamazsam olurum falan se baglama yap yani kandir erkekler cok kolay
Annesine soylemesin ve sakin ayni ewe cikma mahvolursun bi seklde esini kandir

aynı eve cıkarsak kadın benı ecelımden önce öldürür Allah korusun,ben aslında şimdiden çözüm bulmak istiyordum 18 ayda az bir süre değil ki..ya çıkınca anası bizimle kalmak istediğini söyleyince eşimde kabul edersehep bi duygu sömürüsü yaşlandım 60 yaşındayım kocam yok bana kim baksın damardan giriyor ağlıyor eşimde dayanamıyor:18:

zaten o kadın bızımle oturursa bizim evlilik biter olan benım yıllarıma yaşıma olacak

bende şunu anlamıyorum kadın neden çalışmak için eşten izin alır acaba ki eşiniz çalışırken sizden izin aldımı. çalışmaktan bahsediyoruz farklı bişey yapılmıyor sonuçta. kendisi cezaevinde imiş zaten dükkan açacaksa aileniz açsın ailem dükkan açtı bende artık çalışıyorum diye söyleyin bu kadar, kendinizi ezdirmeyin siz bir bireysiniz sonuçta. bazı kararları kendinizde verebilmelisiniz. eğer uymuyorsa yollarınızı ayırın bunun için eşiniz sizi bırakacaksa. kadın olmak erkeğe neden böyle haklar verirki anlamıyorum. yada biz kadınlarmı onlar bize kol kanat gersin isteriz.

bu hesabı üc arkadas kullanıyoruz girip konu acıyoruz takıldıgımız zaman,o ben değilim arkadasımın cocugu maasallah 1 yaşına basacak konum dağılmasın

evet benım konuma yorum alayım

niye bir hesabı 3 kişi kullanıyorsunuz.çok mu zor ayrı hesap almak.üstelik yasak bu şekilde kullanmak

1- Egem ablada sormuş bir hesabı neden 3 kişi kullanıyorsunuz.

2-Eşiniz çalışmanız izin vermiyor ama siz annenizin evinde çalışıyorsanız bunu söylemiyorlarmı eşinize.

3-Birsürü olan kredi borcunuzu eşiniz ceza evinde çok çalışarakmı ödüyor.

4-Adam 18 ay ceza evine girdi,sizde annenizin evindesiniz ama eviniz duruyor,kirasını kim ödüyor ve kaynananın niyeti madem evleri birleştirmek şimdi birleştirmek daha mantıklı değilmi?

Bu yazdıklarım bana çok tutarsız geldi açıkçası..

Ek olarak 37 yaşına gelmiş bir adam annesinin dolduruşuyla sizi dövüyorsa,bu kayınvalidenin cadaloz olduğunu değil,eşinizin karaktersiz olduğunu gösterir.

açıkça söyleyin o sizi dışarıdayken düşündümü ettiklerini yaparken sizde içinizdekileri söyleyin ama sonunda seni seviyorum sırf bunlar için katlandım ama şuan dönüp bakıyorum yaptıklarımın karşılığı boş......
içinizdekileri dökün derken ailen böyle yaptı ses etmedin, annen kızlarına benden esirgediğin herşeyi yaptı ama bana gelince amann yapma benim gözüm kayıyorsa onlarında gözü kayar sen bana böye bir laf ederlerken bile ses etmedin ağladım sustum... tartakladın seviyorum dedim yanında oldum.... sen hep aileciydin ben hep senci ben senin peşinde sen ailenn peşinde birtek onlar yokken bana dönüp baktın bana ve ben bunları görmemezlikten geldim hep yeterki mutlu olalım diye....

cnmm aslında daha yazmak istiyorumda gece gece toparlayamıyorummm....

buarada bir avukatla görüş, eşimi ailesi kandırdığı için tüm yaptığımız birikimlerle annesinin üstüne mülk yaptı bunları ispatlamak için ne yapabilirim nasıl hakkımı alabilir diye konuş danış.... tazminatının yüklü olması açısından ailesin,n falan sana nasıl davrandığına dair kanıt toplamaya çalış, eşin ile ilgilide
buarada eşin ne zaman çıkacak

Yanlış hatırlamıyorsam eşiniz birini bıcakladığı icin cezaevine girmişti. Sıkılmaktan/işe girememekten/görümceden/kayınvalideden ziyade daha önemli problemleriniz var.

sorularına sırayla cevap vereyım,ama ondan önce söylemek istediğim insanı yargılar gibi acık arar tarzında yaklaşmasanız nihayetınde sızde bır bayansınız ve aynı durumlar sızınde başınıza gelebılır,yaşamda yarına ne olacagımız bellı değil..

1- hesap almaya calıstık,ama sıtede bır problem var alınmıyor,ayrıca 3 müzde farklı bilgisayarlardan gırıyoruz kendı evımızden,burada bırcok kısı bırılerının adına kendı hesaplarından sorular soruyor konular acıyor problem yok,ayrıkırı konuslarda yazmıyoruz..

2-ben annemın evınde çalışıyorum dıye bır cumle kullanmadım,ailem çalışıp para kazanmamı ıster bunun ıcın bana para verıp dükkan acmamı sağlarlar hatta ..

3-kredı borcumuz cok ama gelırlerımızde cok şükür,şuan dukkan elemanlarda ama para çaldıkları ortada bariz...

4-eşimin toplam cezası 18 ay,içeri gereli 1 ayı geçti yazdım,evimiz kendimize ait kira derdimiz yok şükür,kayınvalıdem oğlum cıkınca konusacağım diyor şuan birleştirse bile ne oğlu var nede geleni ben annemlerdeyım,annemlerde başka şehirde,üstelık bırlestirmek amacı eşim arsa bakıyordu villa yaptırmak ıcın kaynanamda bıze gelmek ıstıyor bu şekilde yaptırsın bızı düşünerek dedi,çınca konusacağım dıye...

sizin anladıklarınızla benım yazdıklarım arasında dağlar kadar fark var,lütfen bir insanın açığını nasıl ararız diye uğraşmayın..

ben sizden yorum istedım kısaca evlılıgımı anlattım eşimi yermiyorumda övmüyorumda tarafsızım sadece ne yapmam gerektıgını bılmıyorum bu olanlardan sonra

Yanlış hatırlamıyorsam eşiniz birini bıcakladığı icin cezaevine girmişti. Sıkılmaktan/işe girememekten/görümceden/kayınvalideden ziyade daha önemli problemleriniz var.

eşim birini bıçaklamadı yanlış hatırlıyorsun! yada biriyle karıştırıyorsun! konum içinde ne için ceza yattığını yazdım bakarsan bulabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…