eşimle buluşacağım nasıl konuşma yapmalıyım...

cevabın için teşekkürler...tek tek okuyup beynime kazıyorum ..görüşe gittiğimde konuşacağım sağol

SGK pirimlerini yatırt..
Özel sigorta şirketlerinden 1-2 tanesine hayat sigortası yaptır..
Eşine, kendini maaşa bağlattır..
her ay sana gelirinize göre para versin..
sende bu parayı bankada yada herhangi bir yatırım aracında değerlendir..

İnsan ne için çalışır?
Sosyal güvencesi için..
Aylık gelir için..
Geleceğine yatırım için..
İşte bu saydıklarım yukardaki paragrafımda mevcut..
Bu şartları oluşturan hiçbir insan demezki;
evimde rahat rahat oturuyorum,
canım sıkıldı gideyim elalemin ağız kokusunu çekeyim..
E eşinin maddi durumuda bunları yapmaya elverişli,
o zaman hiç vakit kaybetmeden uygulamaya geçirmende fayda var;
evliliğiniz, geleceğiniz, sağlığınız ve huzurunuz için..

İçinde bulunduğun şartları,
lehine çevirip iyi değerlendirmen temennisi ile..

"Ben ne yapmalıyım şimdi, derdim büyük?" konusu sana mı ait, diğer 2 arkadaşından birine mi ait canım?

Diğer arkadaşlara aitse hayatlarınız birbirine çok benziyor..
Sana aitse, eşinin suçu hangisi? ordakimi burdaki mi?

hani şunun için soruyorum, burdaki ise, bir kadın için daha rahat karşılanabilinir bir suç..
eşini daha az kıskanırsın..
şöyle demişsin; bir kadın için içerde yatmasına dayanamıyorum..
e bi bakıma haklısın..

Son düzenleme:
eşim birini bıçaklamadı yanlış hatırlıyorsun! yada biriyle karıştırıyorsun! konum içinde ne için ceza yattığını yazdım bakarsan bulabilirsin...

Birini vurmuş afedersin, aklımda bıcaklamış gibi kalmış. İkisinin birbirinden pek farkı yok nazarımda.

-Daha önceki yazdıklarınızda bunların hiçbirinin cevabı yok,

1-Şuanda siteye üye olmak zorlaştırıldı evet ama siz daha önce yazdıklarımdan beni bilenler bilir yazmışsınız.Şuan alamazsınız belki ama 1 ay öncesine kadar pekala ayrı üyelik alabilirdiniz.

2-Annem çalışmama izin veriyor yazmışsınız.Yani şimdiki zaman kullanmıışsınız.

3-Birsürü kredi borcumuz var kocam geç saatlere kadar çalışmaktan bitap düşüyor yazmışsınız.Bu yazıyı okuyunca maddi problemleriniz olduğu düşünülüyor.Madem dükkan kendi kendine işliyor adamcağız harap etmesin kendini.

4-Bir önceki maddede yazdığım gibi yazdıklarınız maddi problemleriniz olduğunu düşündürttüğü için ve ev birleştirme durumu genelde maddi kaynaklı olduğu için kirada oturduğunuzu düşündüm.

Yazdıklarınızı birdaha okuyun.Sizin şuan anlattıklarınızla ilk anlattıklarınız arasında dağlar kadar fark var.

Yorumumuda yaptım,37 yaşına kadar karakteri gelişmemişse kocanızın ''cadaloz'' dediğiniz kaynananızı suçlamaktan vazgeçin.

Probleminiz eşinizle.

o konu bana ait canım...

burada yazıyor canım,eşimi o gün polısler anıden alıp götürünce şaşırdım kaldım,öğrenenmemiştim suçunun ne olduğunu tam anlamıyla..eşimle görüşme imkanım çok zor yazdığım gibi,görüşe gittiğim zaman tam anlamıyla içereğini öğrendim...

evet canım bir önce ki konuda kadınlara laf atıldığı için böyle bır suçtan yattığını düşünüyordum,kayınvalıdem yüzünden Allaha havale ettım ,hem eşimden hemde avukattan öğrendım gerceği...

msjlarını dıkkate alacağım teşekkürler...

Birini vurmuş afedersin, aklımda bıcaklamış gibi kalmış. İkisinin birbirinden pek farkı yok nazarımda.

elmayra neden konumu çarpıtmaya çalışıyorsun...nedenini yazdım eşimin görevi orada güveni sağlamak ...silahıda ruhsatlı işi dolayısıyla ne yapsaydı kendını ve patronunu vurdursamıydı orada...sanırım bar ortamlarını bilmiyorsun! orada bu tarz olaylar eksik olmaz...

üstelık karşı taraf şikayetini geri çekmiş...
bu eşimin bekarlık hayatında yaşadığı olay,şuanki işi çok farklı kendi işimiz...

KOnunu saptırmaya calısmıyorum inan. Bar ortamlarını da bilmiyorum. Yani benim gittiğim yerler genelde cafe bistro hic kavgaya sahit olmadım.

Kendini savunurken olduğunu da okumamıştım konunda, neyse bunu öğrenmiş olduk. Olay başka bir boyut aldı simdi. Kamu davasından icerde o zaman eşin.

Bir saatlik görüşmede, psikolojisi bozuk bir adamdan hicbir talepte bulunma bence. Anneydi görümceydi onunla ilgili sorunlardı vs.

senin anlama problemin var galiba hala kafana göre konuşuyorsun amacın beni yargılamak ve suçlamak,cevap yazmaya bilirsin ailem ve yaşantım hoşuna gitmemiş olabilir...ben destek istiyorum köstek değil...

1-sana yalan borcum yok,1 ay öncesinde de siteye üye olunmuyordu... benim konumda msütehcen yada cinsel içerikli saçma sapan şeyler sormuyorum siteye aykırı...burada herkes eş dost akraba vs. konu açıyor bunlar sorun olmuyor...

2-evet ailem çalışmama izin veriyor şimdiki zaman, ŞUAN ÇALIŞIYORUM demiyorum ki eşim izin vermiyor ama ailem herzaman arkamda diyorum...sen yazdığım konulardan belirli cümleleri alıp kendi kafanda acaba konu sahibini nasıl suçlarım nasıl açığını ararım gibi uğraşıyorsun...gene kadının düşmanı kadın...

3-evet kazancımız iyi ama giderimizde çok...esnaflıkta kazançla gider bağdaşır....eşime bende diyorum bu kadar çalışma kendini hırpalama herşey daha güzel yaşam ve gelecek için diyor...sen evinin içi kadar düşünürsün ben bu şehir kadar düşünürüm ,sen bu şehir kadar düşünürsün ben tüm şehirler kadar düşünüyorum demişti yıllar önce...eşimin gözü yükseklerde ...

4- maddiyatı kötü olanlar mı illa birlikte oturuyor kaynanasıyla?..üstelık benım kayınvalıdemın bırcok geliri var ölen kocasından kalmış,emekli maaşı dükkan kiraları ve oturduğu evde kendının kayınvalıdemın bıze hiç ihtiyacı yok...görümcemle yaşıyor,görümceminde kendine ait dükkanı arabası ve kirada evi var..

yazdıklarımı okumama gerek yok...çünkü içinde yalan yok olanı olduğu gibi anlatıyorum acabam olsaydı tekrar dönüp bakardım yazdıklarıma,siz beni madem bu kadar önemsediniz tepki verıyorsunuz yazdıklarıma tekrar dönüp okuyun konumu ve cevaplarımı ...

ha 37 yaşındakı kocama söyledığın karaktersiz sözüne gelınce ...eşimin karakterı oturmuş bır adam ama annesi onun zaafı,çünkü kaynanam gerçekten bir şeytan... ben burada eşimi övmüyorum yada yermiyorum ...olanları anlattım ve kafam karışık ne yapacağımı bilemediğim için fikir alayım dedim....

cafe ve bistro bardan çok farklı...barda her türlü olaylar dönüyor şimdi buraya yazmak istemıyorum ama tahmin edebilirsin...bara gelen herkesi amacı orada bır iki birşey içip hoplamak zıplamak yada sohbet ortamı olmuyor,düşünün artık...bana bazen eşim anlatıyordu olan olayları ağzım açık dinliyordum...

evet olay çok farklı bir boyutta...

haklısın bir saatte bunlar söylenılmez ama bende o kadar doluyum ki gelecek için...

zaten bugun bır psıkoloğu arayıp randevu isticem ve danışıcam aklımdaydı epeydır...şayet burada ki insanlarında yaşanmışlıkları tecrübeleride benım için önemli...

Haddini bil,düzgün konuş.

Anlattıklarından anlaşılanı yazdım ve açıklama istedim.Niye hemen saldırmaya çalışıyosun.

Yanlış anlamalara tahammülün yoksa kendini doğru anlatacaksın.

Her erkeğin annesiyle ilgili zaafı vardır ama annesi yüzünden karısını tartaklamaz.

Eşinin hatalarını görüp,etrafı suçlamaktan vazgeçmeden kendin için doğru kararı veremezsin.

ilahi parkon

ben gayet sana karşı kibarım,sana tepkilide değilim şuan gayet relaxım yatağımın içinde sana cevap veriyorum,,Allah cevrendekilere yardım etsin hep böyle agresif sinirli ve ters anlayışlı mısın

ben kendımı anlatıyorum,ama senın verecek cevabın kalmadığı için böyle saldırıyorsun...

ben eşimin hatalarını görmeseydım yazmazdım buraya ...eşimin hatalarını sen yaşantımızda olduğun için öğrenmedin değil mi? benden duydun

anlaşılan sen beni sevmiysin...cevap yazıcam diye hırpalama kendini....

lütfen burası düzgün bir site böyle çirkinlikler olmasın...konuşma tarzınıza dikkat edin...bir bayana yakışmıyor...mahalle ağzına çevirmeyin...

Bu kadar zaman beklemişsin ne konuşacaksan artık çıkışını bekle.
Hımm dersen ki normal şartlarda bu konuşmayı yaparsam yine 'tartaklanırım' ama orada konuşmak benim için kolay olur.
O vicdan muhasebesini de sen yap.

Cevabımı verdim.

Anlatma becerin olmadığı için anlamayan ççok kişi olmuş sanırım.

Mahalle ağzıyla yazı yazanları KİB lersin sorun kalmaz.

Sorduğum sorulara düzgünce cevap verebilmeyi becerseydin konu uzamazdı .

Eleştirilmeye tahammülün yoksa konu açmayacaksın.

Allah yardımcın olsun ,ama yazdıklarımı bir daha oku,sadece seni pohpohlayanları yardım ediyor zannetme.

ben sana cevap verdikçe sen kendini birşey sandın...

ben cevabımı gayet düzgün verdim..anlama kabiliyetin yok ben ne yapayım..

konumu saçma sapan yerlere getirdin ....

kimse beni pohpohlamıyor....

ihtiyacımda yok....

üzgünüm bu sana son cvbım...

Ölmek istiyorum konusundaki kişinin arkadaşın olduğunu söylemişsin..Ama onun da eşi hapiste..Senin de onun da eşi hapiste mi? Hayır eşlerin yaşları da tutuyor da insanın aklı karışmıyor değil...
Eşinizin sizi tartakladığını söylemişsiniz...Sizin için tek sorun sizi çalıştırmaması değil bence...Ama siz şu an tartaklamaları unutmuş, dükkan açtırmanın peşindesiniz... Bir de eşiniz ne sebepten dolayı hüküm giydi özel değilse??

konudan çok üyelik durumunu anlamaya çalışıyorum..3 farklı kişi ve tek üyelik mi var? ölmek istiyorum ve bunu açan aynı üye mi? ve bu tarz üyelik alımları yasak değil mi?

geçen gün bir konu açıldı..bir çoğumuz üzüldük kızcağıza,kafa patlattık meğer 3 ayrı üyeliği varmış ve konu sanırım doğru değilmiş.
dolayısıyla bu 3 ayrı kişi olayı da bir garip!

Ben de bu üyeliğimi apartman sakinleriyle ortak kullanayım bari..

Üyelik sanki parayla !

Eski konuları okudukça acaba hanginiz hangisinizsiniz diye karıştırıyoruz hanımlar

kontes dedigin dogru bir iki konundada olmustu aynisi
o yuzden tepki veren cok oldu konu sahibine,,,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…