- Konu Sahibi esraylmz03
-
Evet yaa burda neler var neler kadinlar esleri onlari goturmuyor diye sikayetciler bnce de tek birakmamak lazim erkek sonucta erkek yani iyyyyy erkek deyince midem bulanir hale geldi artikBi tuhaf konusma. Genelde kadınlar eşleri tek cıkıyor diye gönül koyar. Gideceksiniz tabi tek basına ben olsam asla bırakmam. Şeytan doldurur tekken mazallah.
Çocuk yapin..Kızlar merhaba 2 senelik evliyiz çocuğumuz yok .8 sene çıkıp çok zorluklarla evlendik .eşim Özünde çok iyi biri beni çok sever bi hasta olayım başımdan ayrılmaz aileme resmen tapar hepsi ile iyi geçinir onlara sürekli hediyeler alır bana da ole tabi ne istesem alır yapar tatillere götürür paranın hiç Hesabını yapmaz ailesi iyi değil diye görüştürmez mesela Özgür bırakır beni.ama Gelgelelim kötü bi huyu var gece gezmelerini çok seviyo çok mutlu oluyo ama ben hiç sevmiyorum evde pijamayla oturan bunu seven biriyim ama o hiç ole değil aşırı sosyal bi insan tanımadığı yoktur telefonu hiç susmaz.dün benimle ciddi bi konuşma yaptı durumun ciddiyetini farkettim ben de onunla gece çıkmalıymışım herkesin eşi yanındaymış ben yokmuşum aklı ben de kalıyormuş gezdiğinden de bişey anlamıyormuş bi hafta sonu evde oturup bi hafta sonu bara konsere gitmekiymişiz ben bu şekilde hiç mutlu değilim dedi ölece kaldım bişey demedim ne olur katlansan arkadaslarıma 15 güne haftaya bir ne olur yani beni çok mutlu edersin neden arkadaslarımı Eğlenmeyi seviyorlar diye sevmiyorsun dedi zaten herseyi istediğin gibi yaptım dedi burda doğru oturduğumuz ev balayımız Düğünümüz hiç bi masraftan kaçmadan kendi Dişi ile tırnağı ile yaptı bu kadar çalışıyorum para kazanıyorum neden seni koluma takıp bi akşam eğlendirmiyorum bence senin için geçmiş hayattan zevk almıyorsun dedi kızlar Karışık oldu sanırım durum bu sizce eşim HAKLI mı söz konusu dışarı çıkmak olunca beni kırıyo baska her konu da her dediğimi isteyerek severek yapıyo bilmiyırum hangimiz haklıyız
Ah canım benim şu KK'da ne dertler, ne kocalar var bi bilsen.. Böyle bi adam kaldımı ki acaba.. Kocan haklı, sana tavsiyem kıymetini bil hoş tut adamı, dışarıda tek yollama mazallah kaparlar böyle adamı, sende evde pijamalarla ömür boyu ağlarsınKızlar merhaba 2 senelik evliyiz çocuğumuz yok .8 sene çıkıp çok zorluklarla evlendik .eşim Özünde çok iyi biri beni çok sever bi hasta olayım başımdan ayrılmaz aileme resmen tapar hepsi ile iyi geçinir onlara sürekli hediyeler alır bana da ole tabi ne istesem alır yapar tatillere götürür paranın hiç Hesabını yapmaz ailesi iyi değil diye görüştürmez mesela Özgür bırakır beni.ama Gelgelelim kötü bi huyu var gece gezmelerini çok seviyo çok mutlu oluyo ama ben hiç sevmiyorum evde pijamayla oturan bunu seven biriyim ama o hiç ole değil aşırı sosyal bi insan tanımadığı yoktur telefonu hiç susmaz.dün benimle ciddi bi konuşma yaptı durumun ciddiyetini farkettim ben de onunla gece çıkmalıymışım herkesin eşi yanındaymış ben yokmuşum aklı ben de kalıyormuş gezdiğinden de bişey anlamıyormuş bi hafta sonu evde oturup bi hafta sonu bara konsere gitmekiymişiz ben bu şekilde hiç mutlu değilim dedi ölece kaldım bişey demedim ne olur katlansan arkadaslarıma 15 güne haftaya bir ne olur yani beni çok mutlu edersin neden arkadaslarımı Eğlenmeyi seviyorlar diye sevmiyorsun dedi zaten herseyi istediğin gibi yaptım dedi burda doğru oturduğumuz ev balayımız Düğünümüz hiç bi masraftan kaçmadan kendi Dişi ile tırnağı ile yaptı bu kadar çalışıyorum para kazanıyorum neden seni koluma takıp bi akşam eğlendirmiyorum bence senin için geçmiş hayattan zevk almıyorsun dedi kızlar Karışık oldu sanırım durum bu sizce eşim HAKLI mı söz konusu dışarı çıkmak olunca beni kırıyo baska her konu da her dediğimi isteyerek severek yapıyo bilmiyırum hangimiz haklıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?