eşimle cinsellik ile ilgili tartışmamız

ya buldun bulanıyosun arkadaşim biz daha özele girmeyelim nasılsa dinlemiyosun karar senin ama bi tek sende mi var lan diyip baskasina giderse aldatildim diye konu acip aglama burda

Büyük beklentilere gitmeyin yahu, adam zaten adım atmış, siz de de haydi deyip devam ettirin :cool:arada da siz adım atın, çocuk filan uyumuş, ortam müsait. Gerginlik yaratmanın anlamı yok.

aynen öyle arkadaşın dediği gibi
siz çağırın bir mesaj atın sonra olur biter

aklıma ne geldi bizim büyükler anlatır bazen
bizim köyde erkekler eşlerine gak yıkanam (kalk yıkanalım) dermiş :KK70:
öyle olsa ne yapacaktınız konu sahibi
ve adam masaj yapayım demiş sonrası..............
:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

o zaman el salla kocan adiyooos :KK70: cocuk bahane degildir bebisle beraber gir banyoya azcik bi su doldur legene minnacik o suyla oynarken yaninda yikan ayrica esinin onune mama onlügü bagla doyana kadar yedir demedim bi lokma ver arada mutlu olsun :) bahane üretme bana kalk cabuk get elimde kalacan sus be kadın :KK70: :KK70: koca elden gidiyo kooooş
Ya uf tovbe de abarttin bee :D

bunlar hep romantik komedilerin, filmlerin, dizilerin yüzünden:) ama gerçek hayat başka. çocuk ve iş hayatı olunca gerekirse randevulaşma da olur planlı da olur. aniden de olur. ne farkeder ki. kasmaya gerek yok

ben bilmem uyarmadı deme ben erkek olsam affetmem mafederim

Gerçekten seven, karakter sahibi, ahlaklı bir erkek hemen başka bir kadına koşmaz zaten... Ama tersi insan eşi ne kadar memnun etse de yapacağı varsa yine yapar..
Neden insanların aklını bulandırıyorsunuz ki..

Benden tavsiye uzak soğuk olmayın erkekler farklı anlıyor istemiyor yetemiyorum gibi vs vs çocuğu uyutun güzel kokular sıkın az cilveyle bir hafta içi siz başlatın mesela yemek yerken bir göz atın anlar sabah evden çıkarken öpün akşam bişeyler olucağını çaktırın çünkü böyle soğukluk girerse sen onu o seni beklerse kopuyor kendimden biliyorum çocuk olalı haftada bir ayda bir yapıyorduk baktım gerçekten soğuyoruz şimdi her gece ve ısındık yeniden cidden evlilikte özellikle erkekler için önemli birşey bu

Ben yeni evliyim valla esim benm surekli istiyo planli plansiz :KK70:

Yorum yazan herkese çok teşekkür ederim
Akşam oldu:)
Valla hiç naz yapmadım
Geldi bu sefer yine belin ağrıyor mu dedi
Bir ters baktım
Şaka yaptım diye gülmeye başladı

Sonra gerisi geldi
Ama hafta da bir az bence de halim kalmıyor
Cinsellik önemli

Hadi vatana millete hayirli olsun konu sahibesi :)))

Ilk evlendiimiz zmnlar esim kedi gibi gelmis bi gun ama ben yorgunluktan gozumu acamiyom yani..reddetmistim uyuyakaldim, kusmustu filan :)) hey gidi gunler simdiye kiyasla aslinda hic yorulmuyomusum:))

Back
X