Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır olmadıSonuc itibariyle film oynandin mi ertelendimi :) bence cok takilmayin toparlamaya calistiginiz surecte .
:)) lutfen fazla konusup niye oyle dedin boyle yapiyorsub deme . Toparlama surecindesiniz biraz yumusamis ve ilgiliyse ayni sekilde geri donuslerin. :) boll sanshayır olmadı
ben kızdım girdim banyoya
ısrar etti
yapmıcam diye kızdım
bugün de telefonda akşam görürsün bak diyor
görücez dedim
Keşke evet ağrıyor masaj yapar mısın deseydin cilveli cilvelieşimle 9 senedir evliyiz
ilk evlendiğimiz zamanlar çok sık yaşıyorduk
fakat çocuk olduktan sonra hamile kalırım korkusu oldu
doğum vs. soğukluk oldu
haftada 1 kereye düştü
bir ara eşim yanaşmıyordu
arada ben istiyordum bazen o istiyordu öyle gidiyordu
kaç kere konuştuk cinsellik önemli eşleri birbirine bağlıyor vs diye
hafta sonları genelde yapıyoruz
akşam çocuk uyuyunca yapıcaktık
ben koltukta yatarak tv bakıyordum
bekliyordum
belin mi ağrıyor dedi
hayır dedim
o da ağrıyor anlamış
yok masaj yapayım yok şimdi o işi yapmıcaz mı dedi
ben de ben seni bekliyorum ama
belim ağrımadığı halde ağrıyor mu diye soruyorsun
o işi yapmıcaz mı diye sana randevu mu vericeğim
gelirsin öpersen devamı gelir dedim
kızarak içeri girdim
yanlış anladın filan bir sürü açıklama yaptı
ama ben istemediğini düşünüyorum
sürekli ben söylüyorum
böyle şeyler bir anda olmuyormu?
hafta içi yorgunluktan halim kalmıyor
hafta sonu da böyle konuşunca bir anlamı kalmıyor
ne yapıcam şaşırdım kaldım
öncelikle görev haline getirmeyin cinselligi bence, haftada bir mutlaka olmalı gibi kendinizi şartlamayın, bu duygu meselesi bazen haftada 3 kez olur bazen iki haftada bir önemli olan isteyerek içten gelerek olması. bir de her zaman erkekten beklemeyin siz de istediğinizi belli edebilirsiniz. tabi bu bak şimdi olması lazım gibi ciddi bir konuşma seklinde değil onun ilgisini çekerek olmalı bana kalırsa.eşimle 9 senedir evliyiz
ilk evlendiğimiz zamanlar çok sık yaşıyorduk
fakat çocuk olduktan sonra hamile kalırım korkusu oldu
doğum vs. soğukluk oldu
haftada 1 kereye düştü
bir ara eşim yanaşmıyordu
arada ben istiyordum bazen o istiyordu öyle gidiyordu
kaç kere konuştuk cinsellik önemli eşleri birbirine bağlıyor vs diye
hafta sonları genelde yapıyoruz
akşam çocuk uyuyunca yapıcaktık
ben koltukta yatarak tv bakıyordum
bekliyordum
belin mi ağrıyor dedi
hayır dedim
o da ağrıyor anlamış
yok masaj yapayım yok şimdi o işi yapmıcaz mı dedi
ben de ben seni bekliyorum ama
belim ağrımadığı halde ağrıyor mu diye soruyorsun
o işi yapmıcaz mı diye sana randevu mu vericeğim
gelirsin öpersen devamı gelir dedim
kızarak içeri girdim
yanlış anladın filan bir sürü açıklama yaptı
ama ben istemediğini düşünüyorum
sürekli ben söylüyorum
böyle şeyler bir anda olmuyormu?
hafta içi yorgunluktan halim kalmıyor
hafta sonu da böyle konuşunca bir anlamı kalmıyor
ne yapıcam şaşırdım kaldım
Gece de mesela uyuyunca hah tamam uyudu dyip rahatca uyuyamiyorum ki mesela.. gecede 6 kere kalktim gecen. Bazen iyice huysuzlastigi zamanlar oluyor. Tembellik edip cogu zaman yanimda uyutuyorum. 3kisi yatiyoruz yatakta. Cunku o uykulu halimle yatarak meme veriyorsam ondan once ben bayilip gidiyorum.. Ev islerine yetisemezken bi de bu hazirana kadar tez yazmam lazim. Son doneme girmisim haberim yok hizlandirilmis yapmaya calsyorum herseyi. Pacamdan bicok sey cekistirirken nasil yazcam hic blmiyorum. Kafam hep dolu... cinselligi vs unuttm resmen. Zaten kafa dolu olunca bi de diken ustunde olunca hadi olsun bitsin modunda oluyorum hic zevk vs kalmiyo bende.. istemeden de yapilmyo iste.. siz duzeldiniz mi. Oglunuz memeyi brakinca uyumaya basladi mi? Kac yasinda smdi,odalariniz ayri mi bebeginizle?ah canım kıyamam emin ol her anne böyle zorlu yollardan geçiyor sıkıntı çekmeden büyütülmüyorlar canları sagolsun ama gerçekten cok yıpratıyorlar
meraklanma büyüdükce rahatlıyorsun biraz daha rabbim kolaylık versin elbet geçer bu günlerde.. su an emdiği için uymak istemiyor benm oglanda öyleydi
Uff dis agrisi cok kotu. Su an basindasiniz mesela 16.haftdan sonra falan gidin disciye de yaptirin hangisiyse. Yoksa son 3.aylik kisimda gene cok zorda kalmadikca disciler ellemiyor hamileleri pek. Ben geberdim dis agrisindan bi ara.. cok fena biseySanırım benimde hamilelikten dolayı hic aklıma bile gelmiyor esimde sağolsun çok anlayışlı zaten zor geciriyorum mide bulantıları mide yanması dış ağrısı hepsi üst üste geldi .
Çok tesekkur ederim evet zor günler geciriyorum disim hic agrimaz hamilelikte agriyacagi tuttu bu seferki çok zor geçiyor birde dayanamıyorum sarımsak ezip koyuyorum o kesiyo çarşamba randevum var dişçide bakalım ne dicek birde süt icemiyorum hic sevmem mide ynmalarim berbat yavaş yavaş başlıyor ilk oğlunda çok betwrdi buda ona benzicek hatta daha kotu haldeyimUff dis agrisi cok kotu. Su an basindasiniz mesela 16.haftdan sonra falan gidin disciye de yaptirin hangisiyse. Yoksa son 3.aylik kisimda gene cok zorda kalmadikca disciler ellemiyor hamileleri pek. Ben geberdim dis agrisindan bi ara.. cok fena biseydogurunca hallederim diyordum ama bu sefer de o anestezi sute geciyor.. gene zor oluyor.. gecmis olsun . Mide yanmasini cok fena yasadim tek iyi gelen sey soguk sut yavasca bikac yudum ic..
abooow .d.d.d.Valla cocuktan sonra gayette sozlesmeli oluyor.hatta 1 hafta oncedinden haftasonu icin randevu aldigimiz bile oluyor birbirimizden.esiniz kotu birsey dememiski.oyleyse ben oleyim yani.birkeresinde banyodan ciktim uzerimde bornoz.gittim adamin yanina seviselim mi dedim.hayir dedi.sadece kuru bir hayir:))eeeee bu durumda benim adami oymam lazim.teklif var israr yok dwdim gectim.takmayin kafaniza bu kadar allahasen
Wuhuuuu kiz bunlar ne boyle ay hic yapmadim boyle bennyahu adami ne bekliyorsun yapis dudagina Allah Allah bunu da mi biz diyelim sen doyur ki el doyurmasin varsin yorgun ol o yorgun olsun ama gozü tok olsun jartiyer v.s giy süslen afrodizyak parfüm al o gelmeden duşunu al temizlen espiriler yap aksam elinle yemek tatli yedir direk bodoslama yatak düşunmeyin sakinlerstir bi once ilgini anlasin is yerindeyken mesaj at seni özledim de aksam bekle beni seni yiycem de siz niye rapunzel olup prens bekliyosunuz ki belki beyaz at sizdedir siz etkileyin "vaaay benim hatun neymis beee" desin olmaz ama dimi kadinlik rajonuna ters![]()
yapın bunlari yapmazsaniz yapan çooook ben size diyim yatakta utanma olmaz
o zaman el salla kocan adiyooosWuhuuuu kiz bunlar ne boyle ay hic yapmadim boyle benn
Bebekli bi hayatta nerde dus aliyoz da nerde hazirlaniyoz da.. bebegin yemesj bitti adama yedircem bi de oohooo.. yok ay yapmak istesem de yapamam su aralar zati :)