eşimle cinsellik ile ilgili tartışmamız

Bizim de cocuklardan sonra azaldi. Esim gecenin ikisi gelip uyandiriyordu surekli. Sabah erken kalkip okula goturuyorum diye tersledim kavga ettim surekli artik kaldirmiyor. Gizli bi sozlesme oldu hafta sonlari ve okul tatillerinde acisini cikariyoruz :27:

Hahaha:))sizinki iyice kotu olmus.ozel hazirlik var sonucta.benimki en azindan hani spontene o an aklima gelmis gibi oldu..halbuki banyodayken planini yapmistim:))insan bozuluyor cidden.caktirmadim ama bozuldugumu.sizinki yorgunum vs bir aciklama yapmis en azindan.benimki direkt hayir.ne aciklama ne birsey.
:D :D evet o da güzel ben duymuş olsam hayir ı bi daha öpmezdim bile eşimi herhalde :D

Kişiden kişiye farklılık gösteriyor bu durumlar sanırım.
Ben veya eşim göz kaş haraket ve bazen kendiliğinden oluşu veriyor.
:)
Çok ta dert etmeyin akşam siz çağırın bugün hazırlan bak de :oops::KK23:
aynen öyle arkadaşın dediği gibi
siz çağırın bir mesaj atın sonra olur biter

aklıma ne geldi bizim büyükler anlatır bazen
bizim köyde erkekler eşlerine gak yıkanam (kalk yıkanalım) dermiş :D
öyle olsa ne yapacaktınız konu sahibi
ve adam masaj yapayım demiş sonrası..............

aynen öyle arkadaşın dediği gibi
siz çağırın bir mesaj atın sonra olur biter

aklıma ne geldi bizim büyükler anlatır bazen
bizim köyde erkekler eşlerine gak yıkanam (kalk yıkanalım) dermiş :KK70:
öyle olsa ne yapacaktınız konu sahibi
ve adam masaj yapayım demiş sonrası..............
Aaa bunun 2018 versionu benim eşim ( Hadi dusa girelim ) :D :D :D

Sanırım benimde hamilelikten dolayı hic aklıma bile gelmiyor esimde sağolsun çok anlayışlı zaten zor geciriyorum mide bulantıları mide yanması dış ağrısı hepsi üst üste geldi .

Ay cok sasirdm konuyu gorunce. Cunku ben de boyle bi konu acmayi dusundum sabah...
1yasinda uyumak nedir bilmeyen hic biseyden de memnun olmayan bi kizim var. Gece 12de 1de uyumaya basladi bu siralar ve gun icinde uyusun dye gozune bakiyorum 1defa uyuyor. Sansliysam 1saat degilsem 20 30 dk uyuyp uyaniyor .. cok yoruyor beni. Evimi gorseniz bi duzen tertip kalmadi . Bi is yapacak olsam heryere pesimden gelip illa tehlikeli birseyler buluyor. Yok cekmeceyi ona gore duzenle yok boyle yap sùnlarini kaldir vs cok akil veren oldu kkda eski konularimda .. ama ev kucuk esyalarim dolaplara sigmyo ki bile zaten. Neyse.. tum gun cok yoruluyorm. Camasir ykayacak olsam bazen 3gun makinada durhyo calstrp cikamadgm oluyo. Asmasi vs dert..
Meme emmek istyo uyuycak saniyorum geri kacip gidiyo cok huysuz vs. Heryeri dagitiyorum gun icinde ona yetiseym mama yesin kakasini yikayalim ustunu degstrelim etkinlik uyduralm vs derken . .. ve yetisemiyorum toparlanmyo. Hersey attigim yerde attigim gibi kaliyo. Temizlikci alsam ona bile cekiniyorum evden utanirim heralde..
Neyse iste bu hengamede gece 12de 1de uyuyabilen bi bebek..onu uyutmadan ben uuuycak gbi oluyorm sarhosa baglyorum artik. :KK43: hadi kizim eee eee eee dandini dandini..den sonra yihuu hadi uyudu artik seviselim moduna girilmiyo ki. Ortam yok zaman yok .. acikcasi belki canim istese bi firsat nasil olsa yaratcam belki de.. icjmden hic gelmyor. Cinsellik aklima mi geliyor da.. :KK43:
Blmiyorum ne zaman duzelicek... esimle aramda hep bi sogukluk. Zaman ayirmyorum diye bi kirginlik.. 10gunu gecti belki 15gun oldu bizde de bisey yok. 2gundhr de uyuyorum cok fenayim dye reddettim cok bozuldu.. :/
ah canım kıyamam emin ol her anne böyle zorlu yollardan geçiyor sıkıntı çekmeden büyütülmüyorlar canları sagolsun ama gerçekten cok yıpratıyorlar
meraklanma büyüdükce rahatlıyorsun biraz daha rabbim kolaylık versin elbet geçer bu günlerde.. su an emdiği için uymak istemiyor benm oglanda öyleydi

o istiyordu o isterken ben istemiyordum sonra o ben isterken o itemiyordu.Ben giderken o geliyordu o gelirken ben çoktan gitmiştim.Cinsel hayatınız bu şekilde karmakarışık kelimelerinizden bunu anladım.Eşinizde sizde gayet normalsiniz.herkeste zaman zaman sogukluk olur keza bu işler plnlı olmaz bence.Ne zaman içinizden gelir o zaman.

Bak bi erkegin ustune ne kadar dusersen okadar geri cekilir. Yani istedigini belli etmiceksin. Sen geri cekil. Inanki bak ise yarayacaktir. Senin istedigini bildigi zaman kendini biraz geri cekiyor anladigim kadariyla. O yuzden sen umursuz davran birak o senin pesinde dolansin

Konu sahibi ağustos ayında aynı konuyu açmış.
Ve bir yorumunu alıntı yapıyorum:
“Haftada bir iyi mi
Bana az geliyor
Yani normali iki günde bir diye biliyorum
Uzaklaştık eskisi gibi değil”
Allah aşkına bunu nereden çıkardınız? Normali diye bir şey yok. Herkesin cinsel hayatı farklı, herkesin libidosu farklı, herkesin zevkleri farklı.
Çocuk isteyenlerin genellikle o gün aşırı ilişkiye girme kuralı oluyor.
Hayatı biraz doğaçlama yaşayın. Biraz da siz sevgi ve arzu gösterin.

eşimle 9 senedir evliyiz
ilk evlendiğimiz zamanlar çok sık yaşıyorduk
fakat çocuk olduktan sonra hamile kalırım korkusu oldu
doğum vs. soğukluk oldu
haftada 1 kereye düştü
bir ara eşim yanaşmıyordu
arada ben istiyordum bazen o istiyordu öyle gidiyordu

kaç kere konuştuk cinsellik önemli eşleri birbirine bağlıyor vs diye
hafta sonları genelde yapıyoruz
akşam çocuk uyuyunca yapıcaktık
ben koltukta yatarak tv bakıyordum
bekliyordum
belin mi ağrıyor dedi
hayır dedim
o da ağrıyor anlamış
yok masaj yapayım yok şimdi o işi yapmıcaz mı dedi
ben de ben seni bekliyorum ama
belim ağrımadığı halde ağrıyor mu diye soruyorsun
o işi yapmıcaz mı diye sana randevu mu vericeğim
gelirsin öpersen devamı gelir dedim
kızarak içeri girdim

yanlış anladın filan bir sürü açıklama yaptı
ama ben istemediğini düşünüyorum
sürekli ben söylüyorum

böyle şeyler bir anda olmuyormu?
hafta içi yorgunluktan halim kalmıyor
hafta sonu da böyle konuşunca bir anlamı kalmıyor

ne yapıcam şaşırdım kaldım
konuşarak hal olur be kuzum . ben telefonda konuşrken kendini hazırla derim spor var akşam :D beklemeden duşumuzu alırım o msjdır aramızda mesela . ayrıca öpmesini de bekleme sen git öp biz kadınlar hep erkekten bekleriz başlamayı sen öp elinden tut yatağa götür üstüne hafif şeyler giy bunlar ortadan kalkacak bak gör

Siz de öpüp başlatabilirsiniz. Belki başlatma kısmını ondan beklediğiniz için ters tepmiştir. Koltukta uzanıyorsunuz sevişmeye hazırımdan öte yorgunum mesajı verir.

Bazen aniden oluyo bazen planlı
Cocugu uyuturken mesaj atar cabuk gel isimiz var diye yada ben hazrlanir giderim elbise gecelik bazende uyumaya gideriz bi anda olur gecen gece uyuyamadik o dönüyo yatakta ben dönüyorum hemen yanastim tabi :D bi anda olursa daha guzel oluyo

Bizde anlık o işler tarih saat farketmıyor

eşimle 9 senedir evliyiz
ilk evlendiğimiz zamanlar çok sık yaşıyorduk
fakat çocuk olduktan sonra hamile kalırım korkusu oldu
doğum vs. soğukluk oldu
haftada 1 kereye düştü
bir ara eşim yanaşmıyordu
arada ben istiyordum bazen o istiyordu öyle gidiyordu

kaç kere konuştuk cinsellik önemli eşleri birbirine bağlıyor vs diye
hafta sonları genelde yapıyoruz
akşam çocuk uyuyunca yapıcaktık
ben koltukta yatarak tv bakıyordum
bekliyordum
belin mi ağrıyor dedi
hayır dedim
o da ağrıyor anlamış
yok masaj yapayım yok şimdi o işi yapmıcaz mı dedi
ben de ben seni bekliyorum ama
belim ağrımadığı halde ağrıyor mu diye soruyorsun
o işi yapmıcaz mı diye sana randevu mu vericeğim
gelirsin öpersen devamı gelir dedim
kızarak içeri girdim

yanlış anladın filan bir sürü açıklama yaptı
ama ben istemediğini düşünüyorum
sürekli ben söylüyorum

böyle şeyler bir anda olmuyormu?
hafta içi yorgunluktan halim kalmıyor
hafta sonu da böyle konuşunca bir anlamı kalmıyor

ne yapıcam şaşırdım kaldım
Bi
Dedim zaten
Ağrımıyor dedim
Ağrıyor anlamış

Ben ve onda soğukluk oldu ki
Ağrımayan belimi ağrıyor anlamış
Bizde de aynı malesef. 4 yillik evliyim işin aksi tarafı bende bi soğukluk var eşime karşı nasıl aşarız bu durumu bende bilmiyorum

Back
X