- 12 Aralık 2017
- 202
- 310
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha:))sizinki iyice kotu olmus.ozel hazirlik var sonucta.benimki en azindan hani spontene o an aklima gelmis gibi oldu..halbuki banyodayken planini yapmistim:))insan bozuluyor cidden.caktirmadim ama bozuldugumu.sizinki yorgunum vs bir aciklama yapmis en azindan.benimki direkt hayir.ne aciklama ne birsey.
aynen öyle arkadaşın dediği gibiKişiden kişiye farklılık gösteriyor bu durumlar sanırım.
Ben veya eşim göz kaş haraket ve bazen kendiliğinden oluşu veriyor.
:)
Çok ta dert etmeyin akşam siz çağırın bugün hazırlan bak de![]()
Aaa bunun 2018 versionu benim eşim ( Hadi dusa girelim )aynen öyle arkadaşın dediği gibi
siz çağırın bir mesaj atın sonra olur biter
aklıma ne geldi bizim büyükler anlatır bazen
bizim köyde erkekler eşlerine gak yıkanam (kalk yıkanalım) dermiş
öyle olsa ne yapacaktınız konu sahibi
ve adam masaj yapayım demiş sonrası..............
HAHAHA demek ki yalnız değilmişim iyi bariAllah iyiligini versin kiz valla koptum ya bizde de aynen boyle konusmalar oluyo![]()
ah canım kıyamam emin ol her anne böyle zorlu yollardan geçiyor sıkıntı çekmeden büyütülmüyorlar canları sagolsun ama gerçekten cok yıpratıyorlarAy cok sasirdm konuyu gorunce. Cunku ben de boyle bi konu acmayi dusundum sabah...
1yasinda uyumak nedir bilmeyen hic biseyden de memnun olmayan bi kizim var. Gece 12de 1de uyumaya basladi bu siralar ve gun icinde uyusun dye gozune bakiyorum 1defa uyuyor. Sansliysam 1saat degilsem 20 30 dk uyuyp uyaniyor .. cok yoruyor beni. Evimi gorseniz bi duzen tertip kalmadi . Bi is yapacak olsam heryere pesimden gelip illa tehlikeli birseyler buluyor. Yok cekmeceyi ona gore duzenle yok boyle yap sùnlarini kaldir vs cok akil veren oldu kkda eski konularimda .. ama ev kucuk esyalarim dolaplara sigmyo ki bile zaten. Neyse.. tum gun cok yoruluyorm. Camasir ykayacak olsam bazen 3gun makinada durhyo calstrp cikamadgm oluyo. Asmasi vs dert..
Meme emmek istyo uyuycak saniyorum geri kacip gidiyo cok huysuz vs. Heryeri dagitiyorum gun icinde ona yetiseym mama yesin kakasini yikayalim ustunu degstrelim etkinlik uyduralm vs derken . .. ve yetisemiyorum toparlanmyo. Hersey attigim yerde attigim gibi kaliyo. Temizlikci alsam ona bile cekiniyorum evden utanirim heralde..
Neyse iste bu hengamede gece 12de 1de uyuyabilen bi bebek..onu uyutmadan ben uuuycak gbi oluyorm sarhosa baglyorum artik.hadi kizim eee eee eee dandini dandini..den sonra yihuu hadi uyudu artik seviselim moduna girilmiyo ki. Ortam yok zaman yok .. acikcasi belki canim istese bi firsat nasil olsa yaratcam belki de.. icjmden hic gelmyor. Cinsellik aklima mi geliyor da..
Blmiyorum ne zaman duzelicek... esimle aramda hep bi sogukluk. Zaman ayirmyorum diye bi kirginlik.. 10gunu gecti belki 15gun oldu bizde de bisey yok. 2gundhr de uyuyorum cok fenayim dye reddettim cok bozuldu.. :/
O korku nasıl geçti ya? Bende de var o korku daHamile kalma korkusu vardı
Doğumdan sonra da kopukluk oldu
Şimdi toparlamaya çalışıyorum
Ama illa birşey oluyor
konuşarak hal olur be kuzum . ben telefonda konuşrken kendini hazırla derim spor var akşameşimle 9 senedir evliyiz
ilk evlendiğimiz zamanlar çok sık yaşıyorduk
fakat çocuk olduktan sonra hamile kalırım korkusu oldu
doğum vs. soğukluk oldu
haftada 1 kereye düştü
bir ara eşim yanaşmıyordu
arada ben istiyordum bazen o istiyordu öyle gidiyordu
kaç kere konuştuk cinsellik önemli eşleri birbirine bağlıyor vs diye
hafta sonları genelde yapıyoruz
akşam çocuk uyuyunca yapıcaktık
ben koltukta yatarak tv bakıyordum
bekliyordum
belin mi ağrıyor dedi
hayır dedim
o da ağrıyor anlamış
yok masaj yapayım yok şimdi o işi yapmıcaz mı dedi
ben de ben seni bekliyorum ama
belim ağrımadığı halde ağrıyor mu diye soruyorsun
o işi yapmıcaz mı diye sana randevu mu vericeğim
gelirsin öpersen devamı gelir dedim
kızarak içeri girdim
yanlış anladın filan bir sürü açıklama yaptı
ama ben istemediğini düşünüyorum
sürekli ben söylüyorum
böyle şeyler bir anda olmuyormu?
hafta içi yorgunluktan halim kalmıyor
hafta sonu da böyle konuşunca bir anlamı kalmıyor
ne yapıcam şaşırdım kaldım
Bieşimle 9 senedir evliyiz
ilk evlendiğimiz zamanlar çok sık yaşıyorduk
fakat çocuk olduktan sonra hamile kalırım korkusu oldu
doğum vs. soğukluk oldu
haftada 1 kereye düştü
bir ara eşim yanaşmıyordu
arada ben istiyordum bazen o istiyordu öyle gidiyordu
kaç kere konuştuk cinsellik önemli eşleri birbirine bağlıyor vs diye
hafta sonları genelde yapıyoruz
akşam çocuk uyuyunca yapıcaktık
ben koltukta yatarak tv bakıyordum
bekliyordum
belin mi ağrıyor dedi
hayır dedim
o da ağrıyor anlamış
yok masaj yapayım yok şimdi o işi yapmıcaz mı dedi
ben de ben seni bekliyorum ama
belim ağrımadığı halde ağrıyor mu diye soruyorsun
o işi yapmıcaz mı diye sana randevu mu vericeğim
gelirsin öpersen devamı gelir dedim
kızarak içeri girdim
yanlış anladın filan bir sürü açıklama yaptı
ama ben istemediğini düşünüyorum
sürekli ben söylüyorum
böyle şeyler bir anda olmuyormu?
hafta içi yorgunluktan halim kalmıyor
hafta sonu da böyle konuşunca bir anlamı kalmıyor
ne yapıcam şaşırdım kaldım
Bizde de aynı malesef. 4 yillik evliyim işin aksi tarafı bende bi soğukluk var eşime karşı nasıl aşarız bu durumu bende bilmiyorumDedim zaten
Ağrımıyor dedim
Ağrıyor anlamış
Ben ve onda soğukluk oldu ki
Ağrımayan belimi ağrıyor anlamış