- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
piyasa o kadar kötü ki daha iyi şartlarda bir iş zaman içinde belki olabilir elimden gelen gayreti gösteriyorum fakat şu an için zor görünüyor.Niye oyle diyorsunuz ki? Maasiniz cok mu az,daha iyi olanakli bir ise giremez misiniz?
ben elimden gelen gayreti gösteririm fakat ilk çocuğunu özel okula göndermişse benimkilere sıra gelince o kadar imkanım yok aynı şeyleri onun için yapamam derse o zaman adaletsizlik olur zaten şu an aldığım maaşla bir çocuğun a dan z ye her türlü sorumluluğunun altından kalkamam.Her şey şartlarla kaimdir
Konunun başında benimkine benzer endişeleriniz yüzünden size hak verdim
Ama şu cevabınız için veremeyeceğim, yoktan yonca olmaz, adam gayret eder yetmez o zaman siz anne olarak yapacaksınız, çocuklu bir adamla evliliğin doğasında bir takım fedakarlıklar var, kocanız düşmanınız değil, savaşmanız gereken bir kutup değil, o sizin hayat arkadaşınız, yetmediği yerde elinden tutacaksınız, evlilik budur. Ben yeri geliyor, doğurmadığım, benden nefret eden çocuklar için harcıyorum paramı çünkü eşimin hatrı var, aklı çocuklarında kalmasın, üzülmesin diye emeğimi harcıyorum. Bu düşünceniz sabit ise anne olmayın çok üzülürsünüz
eşimin evladı olduğu için mi çoğu sorumluluk bana düşecek?kaygılarınız varsa biraz daha düşünün çocuk aceleye gelmez çoğu iş ve sorumluluk size düşecek
pişman mı olurum acaba? hala bu soruya kafamda cevap bulamıyorum.Eşinin ilk evliliğinden evladı var diye ileride sorun olabilir diye sen kendi evlat sevginden annelik duygundan mı vazgeçiyorsun bunu mu anlamalıyım ??? Tekrar tekrar düşünmenizi öneririm .
o sorun değilyok genel olarak öyle
rahatınıza düşünseniz 2 kez düşünün uykusuz geceler gezmeler uyku bitecek
Anliyorum ama siz piyasanin durumu vs beklerseniz o is duzelmez.piyasa o kadar kötü ki daha iyi şartlarda bir iş zaman içinde belki olabilir elimden gelen gayreti gösteriyorum fakat şu an için zor görünüyor.
ben elimden gelen gayreti gösteririm fakat ilk çocuğunu özel okula göndermişse benimkilere sıra gelince o kadar imkanım yok aynı şeyleri onun için yapamam derse o zaman adaletsizlik olur zaten şu an aldığım maaşla bir çocuğun a dan z ye her türlü sorumluluğunun altından kalkamam.
Biraz baştan biraz sondan okudum da endişelerinizin hepsi maddiyat kaynaklı sanki.
Eşinizle konuşmalısınız. Çocugu için olan harcamalarına sınır getirmeli.
Eğer özel okulda okutacak durumunuz yok ve bu sizi zora sokuyorsa, özel okulda okutmasın.
Eski eş buna itiraz ederse mahkeme yoluyla belirlenen nafakayı versin yada neyse eşinizi sarsmayacak adaletli olan miktar onu.
Ama önce adalet sağlanmalı bu konuda.
2. Eşinin çocugu olduğu için sizin çocuğunuz nasılsa idare eder muamelesi görmemeli.
Eşinize kaygılarınızı anlatın. Sakin kalamam diyorsanız yazın. Bunları dile getirirken paragöz olduğunuz için vs değil çocuğunuzun gelecegini düşündüğünüz için dile getirdiğinizi bilsin.
Eski eşten de bu kadar korkmayın. Hayatınızı o yönetiyor sanki.. çocuklar da kardeş olacak. Elbet birbirini severler. Sevmezlerse de dünyanın sonu değil, ana-baba bir kardeş olup birbirini sevmeyen çok insan var.
işle ilgili planlarım var ama biraz uzun vadeli ... sormayın zaten iş konusu da ayrı bir kanayan yaraAnliyorum ama siz piyasanin durumu vs beklerseniz o is duzelmez.
iki çocuğum olsa o zaman adaleti onu özele gönderemediysem farklı sekıllerde sağlamak ısterdım. ben hakkanıyetten yanayım.İmkanlar her zaman aynı olmuyor ki hayatta..
İki çocuğun olduğunu düşün ilkini özele gönderip
İkincide durumun olmadığı için devlete göndermek zorunda kalabilirsin.
Sizin özel bi durum değil yani.
Biraz baştan biraz sondan okudum da endişelerinizin hepsi maddiyat kaynaklı sanki.
Eşinizle konuşmalısınız. Çocugu için olan harcamalarına sınır getirmeli.
Eğer özel okulda okutacak durumunuz yok ve bu sizi zora sokuyorsa, özel okulda okutmasın.
Eski eş buna itiraz ederse mahkeme yoluyla belirlenen nafakayı versin yada neyse eşinizi sarsmayacak adaletli olan miktar onu.
Ama önce adalet sağlanmalı bu konuda.
2. Eşinin çocugu olduğu için sizin çocuğunuz nasılsa idare eder muamelesi görmemeli.
Eşinize kaygılarınızı anlatın. Sakin kalamam diyorsanız yazın. Bunları dile getirirken paragöz olduğunuz için vs değil çocuğunuzun gelecegini düşündüğünüz için dile getirdiğinizi bilsin.
Eski eşten de bu kadar korkmayın. Hayatınızı o yönetiyor sanki.. çocuklar da kardeş olacak. Elbet birbirini severler. Sevmezlerse de dünyanın sonu değil, ana-baba bir kardeş olup birbirini sevmeyen çok insan var.
ySonuçta oğlunun kardeşi olacak eski eşi o kadar tüm birikimini alacak kadar kötüyse oğluna ortak bi kardes daha gelmesini
Yok artik.Sonuçta oğlunun kardeşi olacak eski eşi o kadar tüm birikimini alacak kadar kötüyse oğluna ortak bi kardes daha gelmesini istemez
bunlar hep olağan şeylery
Yok artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?