Eşimle çocuk gerginliği ?

Siz olsaydınız ?
COcuk konusunda cok dertliyim bugun aaah ah 2 yasinda bir oglum var. Maddi durumumuz harikaydi cocuk sahibi olmaya karar verdigimizde. Bekledigimiz gbi gitmedi. Ama ozetle diyebilirim ki oglumun masraflarini babasi olmadan tek basima karsilardim yine de dogururdum. Cunku babasi icin dogurmayacagim kendim icin yapacagim bu cocugu. Nacizane fikrim

Allah bağışlasın canım maddi olarakta Allah yardımcınız olsun. Ben babasız büyüdüm o Yüzden Çocuğum olacaksa babalı büyüsün isterim çünkü Baba'nın varken ypk olması büyük bir eziklik

Amin cumlemizinkini. Cok tesekkur ederim. Cekincelerinizi anliyorum. Kendinizi iyi dinlemeniz lazim gercekten ne istiyorsunuz diye. Omurluk bir is. Simdi cocuk istemezsiniz ama bir yirmi yil sonra pismanligini yasamak da var.

Amin cumlemizinkini. Cok tesekkur ederim. Cekincelerinizi anliyorum. Kendinizi iyi dinlemeniz lazim gercekten ne istiyorsunuz diye. Omurluk bir is. Simdi cocuk istemezsiniz ama bir yirmi yil sonra pismanligini yasamak da var.

O pişmanlığı yaşamaktan da korkuyorum
Esasen cogu kadinin hemfikir oldugu bir konu var ki o da cocugu kendimiz icin yaptigimiz. Kimse esi icin cocuk yapmiyor inanin. Doguran biziz sanirim o nedenle. Dogurduysam kendime diyoruz. Es olmasa da cocuk hayatimizin sonuna kadar bizim. Evladimiz canimiz iste,otesi yok. Bana su an cok cok zor gelse de annelik ,yine de boyle dusunuyorum.

Bir de şu var eşimin çocuğu da galiba beni pek sevmiyor böyle hissediyorum beni sevmediği gibi bebek olursa onu da sevmeyecek hissiyatım bu

Bir de şu var eşimin çocuğu da galiba beni pek sevmiyor böyle hissediyorum beni sevmediği gibi bebek olursa onu da sevmeyecek hissiyatım bu
SEVmezse sevmesin,umursamayin bile. O daha cocuk nihayetinde,su anda kendi kararlarini da veremiyor annesinin etkisi altinda kaliyor da olabilir. Zaman verin ona biraz. Ileride sizi sevmese de en azindan cabanizi ve gayretinizi anlayacaktir

Pişman olma çocuk yap diyorsun yani

Ben kendime hakim olamayıp suçlama moduna girebilirim bu Tür konularda böyleyim

Suçlama hiç bir şeyi çözmez
Kavga sadece aranıza mesafe koyar ve eşini korkutur, pazarlıkçı gibi görünürsün
Mesela bir mal almayı ve çalışmayı birlikte teklif edersen seni anlayacaktır
Yok onlara baktı benimkine de mecbur zihniyetinde gidersen ters teper
Her şey iyi niyettir arkadaşım, endişelerini güzel bir dille ifade etmelisin
Ve tabii evladının geleceği için bu şartlarda sende çalışmalısın, adam nereye yetsin, nafakaya mı, masrafa mı, yeni bebeğe mi, gerçekçi olmakta fayda var. Bu işin başında bu detayları düşünmeliydin, eski eş ve çocuklar hep vardı, sonradan öğrenmedin değil mi ?

SEVmezse sevmesin,umursamayin bile. O daha cocuk nihayetinde,su anda kendi kararlarini da veremiyor annesinin etkisi altinda kaliyor da olabilir. Zaman verin ona biraz. Ileride sizi sevmese de en azindan cabanizi ve gayretinizi anlayacaktir
Hayırlısı olsun zaten üvey anne damgası var bir kere sevilmeyi beklemek iyiniyet olur bu durumda

Ben zaten çalışıyorum Çocuğum olsa da çalısmaya devam ederim ama eşim ilk çocuğunu özel okullara gönderip benimkini devlette okusun derse o zaman kötü olur

Ben zaten çalışıyorum Çocuğum olsa da çalısmaya devam ederim ama eşim ilk çocuğunu özel okullara gönderip benimkini devlette okusun derse o zaman kötü olur

Baba olarak çocuklarını ayıracağını sanmam
Şartlar olarak yetememek söz konusu ise çocuğunuzu o okula siz göndereceksiniz
Sonuçta bu sadece babanın vazifesi değil

Baba olarak çocuklarını ayıracağını sanmam
Şartlar olarak yetememek söz konusu ise çocuğunuzu o okula siz göndereceksiniz
Sonuçta bu sadece babanın vazifesi değil
Tabi ki anne Baba'nın Sorumluluğu ama birine yetip birine yetmezse o zaman bunu kaldıramam

Tabi ki anne Baba'nın Sorumluluğu ama birine yetip birine yetmezse o zaman bunu kaldıramam

Her şey şartlarla kaimdir
Konunun başında benimkine benzer endişeleriniz yüzünden size hak verdim
Ama şu cevabınız için veremeyeceğim, yoktan yonca olmaz, adam gayret eder yetmez o zaman siz anne olarak yapacaksınız, çocuklu bir adamla evliliğin doğasında bir takım fedakarlıklar var, kocanız düşmanınız değil, savaşmanız gereken bir kutup değil, o sizin hayat arkadaşınız, yetmediği yerde elinden tutacaksınız, evlilik budur. Ben yeri geliyor, doğurmadığım, benden nefret eden çocuklar için harcıyorum paramı çünkü eşimin hatrı var, aklı çocuklarında kalmasın, üzülmesin diye emeğimi harcıyorum. Bu düşünceniz sabit ise anne olmayın çok üzülürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…