Eşimle çocuk gerginliği ?

Öyle düşünürsek kimse çocuk yapmasın. Kimsenin evliliğinin sonsuza dek süreceğine dair bir garanti yok. Siz eşinizle birbirinizi seviyorsanız. Birlikte mutluysanız gerisi teferruat
mutluyum ama çocuk istiyorum diye tutturuyorsa dengeyi de sağlayabilmeli.

onu henüz söylemedim. sadece düşündüm.
Bu islerin ay kirildim ben’i olmaz dogrusu. Esiniz de azicik akilli bir insan olsa dahi özlü-üveyli bir yasantisi olacagina idrak etmistir zaten. Sizi olumsuz karsilayacagini sanmam. Ki siz ayaklari yere basan,guzelce konusabilen,her goruse acik olabilecek birisiniz. Bunu su konuda yaptigimiz muhabbetten ben bile anladim esiniz sizi haydi haydi anlar bana gore

çok teşekkür ederim darkmore hanım :) ama işte benim parama göz dikti daha bir çocuk yapalım dedik neleri hesapladı gibi düşüncelere kapılırsa diye korkuyorum

çok teşekkür ederim darkmore hanım :) ama işte benim parama göz dikti daha bir çocuk yapalım dedik neleri hesapladı gibi düşüncelere kapılırsa diye korkuyorum
Yahu siradan maasli bir adam degil mi kendisi? Sanki bir Koc bir Sabanci mi neyi var ki neyine goz dikilsin. Sadece konusulmasi gereken konular bunlar

peki beni yanlış anlar mı bu sekılde konusursam ?
yoo niye yanlış anlasın
örneğin onu pahalı bir okulda okuttu. bizim çocuğumuz da bu okulda okuyabilecek mi diyin. bakalım makalım derse o senin üvey çocuğun mu ona yapamayacağını buna da yapmayacakasın o zaman dersiniz.

Yahu siradan maasli bir adam degil mi kendisi? Sanki bir Koc bir Sabanci mi neyi var ki neyine goz dikilsin. Sadece konusulmasi gereken konular bunlar
sıradan maaşlı birisi ama gerekmiş mesela eski eşinden olan çocuğu için ek iş yapmış evini satmış vs. bazı şeyler dengeli olmalı diye düşünüyorum.

yaparım tabi neden yapmayayım der sorunca da.

sıradan maaşlı birisi ama gerekmiş mesela eski eşinden olan çocuğu için ek iş yapmış evini satmış vs. bazı şeyler dengeli olmalı diye düşünüyorum.
Sattigi evi o esi ile otururkenki evi oyle degilmi? Siz razi olursaniz gerektiginde sizin beraber oturdugunuzu da satip cocugunuzu okutur neden yapmasin? Ek isi de yapar. Bunlar cok ileride yasanacak mevzular ama.

Sattigi evi o esi ile otururkenki evi oyle degilmi? Siz razi olursaniz gerektiginde sizin beraber oturdugunuzu da satip cocugunuzu okutur neden yapmasin? Ek isi de yapar. Bunlar cok ileride yasanacak mevzular ama.
hayır ilk önce evlililerken bir ev almışlar ayrılırken bunu eski eşine vermiş. daha sonra ayrılarken çocuğu okutmak için oturduğu kendinde kalan evi satmış. şu an baska bir evde oturuyor bu evde aynı zamanda bizim oturduğumuz ev. bunda da ilk çocuk hak sahibi olacak ilerde.

Anliyorum
Tapuda bir duzenleme yapilmadigi surece evet cocuk sizin oturdugunuz evde de hak sahibi olacak.
O halde su teklif edilebilir esinize, bir ev daha alalim,odemeye simdi baslayalim,cocugun okul cagi gelene kadar borcu biter,satar okuturuz evladimizi diyebilirsiniz.
En erken simdi hamile kalsaniz,cocugun okula baslamasina da en erken 5 yas desek,6 yilda evin borcunu baya kolaylamis olursunuz,satilma durumunda da elinize cocugu okutacak kadar para kalabilir

ya da maasımızla okur o evde bizim çocuğa kalır. oturduğumuz evde de iki çocuk hak sahibi olur mantıklı. peki ya eşim param yok vs derse?

ya da maasımızla okur o evde bizim çocuğa kalır. oturduğumuz evde de iki çocuk hak sahibi olur mantıklı. peki ya eşim param yok vs derse?
Param yok derse,is size dusuyor artik. Ya kendi cabanizla bir seyler yaparak cocugunuzu dunyaya getireceksiniz ya da omur boyu cocuksuz olarak yasayacaksiniz. Bir ucuncu secenek malesef yok. Secim size kalacak

Param yok derse,is size dusuyor artik. Ya kendi cabanizla bir seyler yaparak cocugunuzu dunyaya getireceksiniz ya da omur boyu cocuksuz olarak yasayacaksiniz. Bir ucuncu secenek malesef yok. Secim size kalacak
param yok derse o zaman çocuk sahibi olmamak daha doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…