- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
ben daha yumuşak yüzlü olduğum için bazı şeyleri esirgeyebilir.Iyi de ikisi de onun cocugu neden oyle bir sey yapsin.
Bir de boyle dusunerek mi evlendiniz? Basta da boyle mi dusunuyordunuz yani?
mutluyum ama çocuk istiyorum diye tutturuyorsa dengeyi de sağlayabilmeli.Öyle düşünürsek kimse çocuk yapmasın. Kimsenin evliliğinin sonsuza dek süreceğine dair bir garanti yok. Siz eşinizle birbirinizi seviyorsanız. Birlikte mutluysanız gerisi teferruat
Bu islerin ay kirildim ben’i olmaz dogrusu. Esiniz de azicik akilli bir insan olsa dahi özlü-üveyli bir yasantisi olacagina idrak etmistir zaten. Sizi olumsuz karsilayacagini sanmam. Ki siz ayaklari yere basan,guzelce konusabilen,her goruse acik olabilecek birisiniz. Bunu su konuda yaptigimiz muhabbetten ben bile anladimonu henüz söylemedim. sadece düşündüm.
çok teşekkür ederimBu islerin ay kirildim ben’i olmaz dogrusu. Esiniz de azicik akilli bir insan olsa dahi özlü-üveyli bir yasantisi olacagina idrak etmistir zaten. Sizi olumsuz karsilayacagini sanmam. Ki siz ayaklari yere basan,guzelce konusabilen,her goruse acik olabilecek birisiniz. Bunu su konuda yaptigimiz muhabbetten ben bile anladimesiniz sizi haydi haydi anlar bana gore
şimdiden söylerseniz o da kendini ona göre ayarlasıno şekilde konuşmayı falan hiç denemedim.
peki beni yanlış anlar mı bu sekılde konusursam ?şimdiden söylerseniz o da kendini ona göre ayarlasın
2.çocuğuna yapamayacağı şeyleri 1.çocuğuna da yapmasın
Yahu siradan maasli bir adam degil mi kendisi? Sanki bir Koc bir Sabanci miçok teşekkür ederimdarkmore hanım :) ama işte benim parama göz dikti daha bir çocuk yapalım dedik neleri hesapladı gibi düşüncelere kapılırsa diye korkuyorum
yoo niye yanlış anlasınpeki beni yanlış anlar mı bu sekılde konusursam ?
sıradan maaşlı birisi ama gerekmiş mesela eski eşinden olan çocuğu için ek iş yapmış evini satmış vs. bazı şeyler dengeli olmalı diye düşünüyorum.Yahu siradan maasli bir adam degil mi kendisi? Sanki bir Koc bir Sabanci mineyi var ki neyine goz dikilsin. Sadece konusulmasi gereken konular bunlar
yaparım tabi neden yapmayayım der sorunca da.yoo niye yanlış anlasın
örneğin onu pahalı bir okulda okuttu. bizim çocuğumuz da bu okulda okuyabilecek mi diyin. bakalım makalım derse o senin üvey çocuğun mu ona yapamayacağını buna da yapmayacakasın o zaman dersiniz.
Sattigi evi o esi ile otururkenki evi oyle degilmi? Siz razi olursaniz gerektiginde sizin beraber oturdugunuzu da satip cocugunuzu okutur neden yapmasin? Ek isi de yapar. Bunlar cok ileride yasanacak mevzular ama.sıradan maaşlı birisi ama gerekmiş mesela eski eşinden olan çocuğu için ek iş yapmış evini satmış vs. bazı şeyler dengeli olmalı diye düşünüyorum.
hayır ilk önce evlililerken bir ev almışlar ayrılırken bunu eski eşine vermiş. daha sonra ayrılarken çocuğu okutmak için oturduğu kendinde kalan evi satmış. şu an baska bir evde oturuyor bu evde aynı zamanda bizim oturduğumuz ev. bunda da ilk çocuk hak sahibi olacak ilerde.Sattigi evi o esi ile otururkenki evi oyle degilmi? Siz razi olursaniz gerektiginde sizin beraber oturdugunuzu da satip cocugunuzu okutur neden yapmasin? Ek isi de yapar. Bunlar cok ileride yasanacak mevzular ama.
Anliyorumhayır ilk önce evlililerken bir ev almışlar ayrılırken bunu eski eşine vermiş. daha sonra ayrılarken çocuğu okutmak için oturduğu kendinde kalan evi satmış. şu an baska bir evde oturuyor bu evde aynı zamanda bizim oturduğumuz ev. bunda da ilk çocuk hak sahibi olacak ilerde.
ya da maasımızla okur o evde bizim çocuğa kalır. oturduğumuz evde de iki çocuk hak sahibi olur mantıklı. peki ya eşim param yok vs derse?Anliyorum
Tapuda bir duzenleme yapilmadigi surece evet cocuk sizin oturdugunuz evde de hak sahibi olacak.
O halde su teklif edilebilir esinize, bir ev daha alalim,odemeye simdi baslayalim,cocugun okul cagi gelene kadar borcu biter,satar okuturuz evladimizi diyebilirsiniz.
En erken simdi hamile kalsaniz,cocugun okula baslamasina da en erken 5 yas desek,6 yilda evin borcunu baya kolaylamis olursunuz,satilma durumunda da elinize cocugu okutacak kadar para kalabilir
Param yok derse,is size dusuyor artik. Ya kendi cabanizla bir seyler yaparak cocugunuzu dunyaya getireceksiniz ya da omur boyu cocuksuz olarak yasayacaksiniz. Bir ucuncu secenek malesef yok. Secim size kalacakya da maasımızla okur o evde bizim çocuğa kalır. oturduğumuz evde de iki çocuk hak sahibi olur mantıklı. peki ya eşim param yok vs derse?
param yok derse o zaman çocuk sahibi olmamak daha doğru.Param yok derse,is size dusuyor artik. Ya kendi cabanizla bir seyler yaparak cocugunuzu dunyaya getireceksiniz ya da omur boyu cocuksuz olarak yasayacaksiniz. Bir ucuncu secenek malesef yok. Secim size kalacak
Hayat sizin. Nasil isterseniz oyle yasamak elinizde elbette.param yok derse o zaman çocuk sahibi olmamak daha doğru.
ne yapabilirim bu hususta peki ne isteyebilirim eşimden ? hayat sigortası için çocuk doğunca ödeyeceğini söyledi ama yetmez.
Siz olsaydınız ?Hayat sizin. Nasil isterseniz oyle yasamak elinizde elbette.
Peki bunu kavga olmayacak şekilde nasıl dile getirebilirim ?Ev gibi ya da arsa gibi bir yatırım isteyin bence şerhli bir tapuyla tabi ya da güvendiğiniz birinin üzerine alınacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?