Esimle cok farkli goruslere sahibiz beni anlamiyor

Kabul ediyorum herkesin yorumuna candan tesekkur ederek ama olay cok buyudu nasil cozulur bilemiyorumm

Offf bana Johnny Depp deme 27 yıldır aşığım o adama
Hakkaten ben de bi bakim yeni fotoları çıkmış mı

Ben de kıskanırdım o yüzden eşim hatırlada bile söylemezdi burnundan getireceğimi bildiği için :d

merak ettim neden bukadar akıllarda yer ettiğini
nası bulcam

Yani sen külotunu esine mi verirdin?

Bence haklısın, yok etkileyiciydi bilmemne diyip aratcak bide başına bela almış demektir, sararım,takarım

Okurken istemsizce guldum.
Aynini yapmisligim var
Bence buyutmeyin bu kadar.

Benim eşim de hatırlayabilir

Ama eşim erkekleri de hatırlar

İi bi tv izleyıcısıdır

Bazen aşkım bu kız hangi dizideydı falan der

Ya da aşkım adamın gömleği çok güzel dimi der

Gecen show tv izlerken haberleri pınar erbasın sac rengi cok güzel dimi sende bu renk yapabilirsin dedi

Baslarda yadırgıyordum bana da garip geliyordu ama eşim her konuda cok dikkatli dedim ya sadece bayanlarda değil erkeklerde de

Ama o sahneyi bana soylemeye cesaret edemezdi
Çnk kızacagımı bilir
Bazen ben yoklarım onu güzel kız dimi derim bir dizi izlerken , yok ya güzel değil çekici sadece der

Bazen burak özçivit çıkınca şu adam da ne kadar yakısıklı bi ona bak bi bize der

Alıstım artık siz de kıskandıgınizi belli etmeyin

Ters oynayın aaa evet tatlım ya falan deyin

Hem sahneyi unutmuyor

Hemde kadini aratiyor, sende ona unutamayacagi bir ders ver

Tepkinde gayet haklisn canim bn sendn dha fazla tepki verrdim inan bu yuzden esim asla yanmda bu tur seyler knusmaz haa arkadslariyla vs knusuyrsa bilemem ama bnim yanmda asla cnku tepkimi biliyor .. Bir de ben aslnda bu tur knulari soylemkten braz cekinirm ama cinsel hayat cok onemli senden tatmin olan bir adam gerek duymaz bu tur seylere bakmya diye dusunuyorm

bendee kıskanırdım ama bu kadar büyük tepki vermezdim izledin bitti sonradan fotolarına bakmak nedir

Konunun icerigi ile baslik neden farkli?

Amma abarttınız ya... Ben en beğendiğim actrissin bir filmini eşimle izlemek istedim ve filmde felaket sevişme sahneleri vardı, hiç birini de kıskanmadı, ben de onu öyle kadınlardan kıskanmadım hiç... Çok tuhaf... Ne gerek var ki bu kadar kısıtlamaya??? Hepsini geçtim sanki bir partner kıskanınca diğer partner beğenmekten vazgeçecek, hiç!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…