Bence hastalık derecesinde kıskançsınız. Bırakın erkeği kadının etkileneceği bir sahne o...
Sizin yaşadığınız şeyi ben yaşasam, eşimin bu sahneden etkilendiğini farketsem anında bir organizasyon yapar o sahneyi canlandırırdım eşime. Azıcık açık olun şu fantazik konularda. Hayatınızı renklendirin yahu.
Bibi sen de yer arıyorsun eşinle bir şey olmasına haBencede gayet orjinal bir sahneolsada eşimle izlesek sonrasında bir şeyler olur belki ne hoş konunuza başka yorum yapmiyacağım boşa yazmak olur
pazen babaanne donu geldi bir an gözümün önüne
Bibi sen de yer arıyorsun eşinle bir şey olmasına ha
Paçalı falan olsun bi de... Adamın kucağına at bi köme kaç. Ayyy koptum.. Sağol shot'ım fantazimin içine ettin.
Namusunu edebini kurtardım işte.
pazen babaanne donu geldi bir an gözümün önüne
Bibi sen de yer arıyorsun eşinle bir şey olmasına ha
Koca var huzur varOlsa hiç fena olmaz bütün fırsatları değerlendirmek lazım
Evli bir adamın bu kadar ağır abaza olması ilginç.
Aynı filmden bahsediyorsak oyunculuk 2 başrol için de 0, kitap aptal film daha da aptal, oynayan kız zaten Allahlık ,adam sürekli kasıyor, ikisi de Kirsten Stewartla yarışır. Bu filmin herhangi bir yerine etkileyici diyen adam cinsel açlıkran ölüyordur
Sep 01:40tan sonrasına bak. Ben de izlememiştim buldum sahneyi.Hangi filmden bahsediyorlar cherry?
Ben havaya konuşuyorum resmen filmi bilmeden.
Sep 01:40tan sonrasına bak. Ben de izlememiştim buldum sahneyi.
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/259508/sevgiliden-erkege-verilecek-en-seksi-hediye
Bende açılıyorduSenin vereceğin linke... Açılmıyoooo....
Filmin adı neymiş ki? Kendi çabamla bulayım bari.Bende açılıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?