Esimle cok farkli goruslere sahibiz beni anlamiyor

Bencede gayet orjinal bir sahne olsada eşimle izlesek sonrasında bir şeyler olur belki ne hoş konunuza başka yorum yapmiyacağım boşa yazmak olur

Görüş mü? Ne görüşü? O da nerden çıktı şimdi

Kıskandım de, sen buna

kimi gerçek dertlerle evliliğini kurtarmaya çalışırken sizde absurt şeylerle evliliğinizi çıkmaza sokun ne deyim ki.

pazen babaanne donu geldi bir an gözümün önüne

Bencede gayet orjinal bir sahne olsada eşimle izlesek sonrasında bir şeyler olur belki ne hoş konunuza başka yorum yapmiyacağım boşa yazmak olur
Bibi sen de yer arıyorsun eşinle bir şey olmasına ha

arkadasim yazik degil mi sana, yuvana? dert mi bu?
adamin belki sinema ozel ilgi alani, senin goremedigin - bizlerin anlayamayacagi cekim ozelliklerine, senaryo olusumlarina meftun?
misal benim esim her turlu kmera hatasini yakar; iki ileri bir geri tekrarlar o sahneleri, tartisir boyle soyle diye... yapma, yaziktir.

Evli bir adamın bu kadar ağır abaza olması ilginç.

Aynı filmden bahsediyorsak oyunculuk 2 başrol için de 0, kitap aptal film daha da aptal, oynayan kız zaten Allahlık ,adam sürekli kasıyor, ikisi de Kirsten Stewartla yarışır. Bu filmin herhangi bir yerine etkileyici diyen adam cinsel açlıkran ölüyordur

Hangi filmden bahsediyorlar cherry?
Ben havaya konuşuyorum resmen filmi bilmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…