A
aysana
Ziyaretçi
- Konu Sahibi aysana
-
aralarinda bir sey oldugunu zannetmiyorum,samimilik te yok sadece ise gec kaldiginda iste doktora gittik falan diye aciklama yapiyor gibi.sen ona hesap mi veriorsun dedim, benim esim biraz sinirli,kucuk bir tartisma buyuk kavgaya di=onusuyor, kendine vuruyor, duvara vuruyor,cok yiprandim.aslinda cok iyi bir insan ama bir evde yapamiyoruz
ben aysana'nion "o kadin"la neden konusmasi gerektigini alamadim. dogru olan bu degil bence. onu davet edip konusmasi kadini adam yerine koymasi demek olur bi bir. ikincisi kocasiyla anlasamayip, konusamayip caresi o kadina laf anlatmaya calismakta aramasi hem kendisine hem de (her ne kadar inanilmayacak derecede sacmalamis olsa da) kocasina saygisizlik olur. mesele aile icinde, ev icinde disardan birini dahil etmeden cozulmeli. kocasinin yaptigi hatayi kendisinin tekrarlamasini dogru bulmuyorum ben.
bilemiyorum... durumu kontrol altina almasi gereken kocasi. ipleri eline almak icin kadinla yuzlesmek benim tercihim olmazdi. once kocam yaptigi yanlisi anlasin, sonra da yanlisini tekrarlamasin, benim karsima da boyle abuk subuk sebeplerden dolayi sacmasapan kadinlar cikmasin. gorusum bu yonde. umarim hersey iyi olur ayasana...
aralarinda bir sey oldugunu zannetmiyorum,samimilik te yok sadece ise gec kaldiginda iste doktora gittik falan diye aciklama yapiyor gibi.sen ona hesap mi veriorsun dedim, benim esim biraz sinirli,kucuk bir tartisma buyuk kavgaya di=onusuyor, kendine vuruyor, duvara vuruyor,cok yiprandim.aslinda cok iyi bir insan ama bir evde yapamiyoruz
Bak bu yazdigin sey olayi tamamen farkli bir boyuta sokuyor biliyormusun?
Bunlar is arkadasi, benim bir is arkadasim gec kalsa bende sorarim hayirdir ya ne oldu falan diye, bu hesap sormak degilki? Bunda ne var anlamis degilim!benneyaptımki
Senin sorunun kadinla degilki güzelim esinle, sen esinle problemlerini hallet bence
turkcem pek iyi degil o yuzden anlatamadim. evet benim problemim esimle, esim mudur o bayan da siradan bir calisan neden aciklama yapsin ki.bugune kadar sadece rahtsiz oldugumu soyledim ama bu araba olayi beni cildirtti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?