Eşimle çok kötü kavga ettik...

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysana
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

aysana

Ziyaretçi
kizlar lutfen bir seyler yazin moralim cok bozuk. benim esimin is yerinde bir bayan var bosanmis,1 kizi var.yaklasik 1 yildir ayni is yerinde calisiyorlar. ilk gordugum gunden hic sevmedim bu bayani, esim de yazik ayrilmis falan diye soyluyordu ilk baslarda ben daha cok nefret ettim.2 yasinda kizim var krese verip ise cikmak istiyordum esim karsi cikti, bu bayan kresler cok kotu demis, cocugu doktora goturuyoruz bu bayanin haberi oluyor, yani esim soyluyor ona.aralarinda bir sey var demiyorum ama ismini bile duymak istemiyorum. neyse bugun aksam esim eve geldi bundan bir sure once krediye araba almistik bugun arabayi o bayanin ustune yaptirmis.bu ulkenin vatandasi olsak bile nufus kaydimizin oldugu sehir disinda baska sehirde araba alamiyormusuz.ben deliye dondum, esim benimle danismadan yaptirmis.ben kimim ki evde oturmus cahil biri olarak mi goruyor,onunla danisiyor, onun her seyden haberi var cok sinirlendim sen ona benden daha cok deger veriyorsun,aranizda bir sey mi var diye konustum.cok kirildim esime anlamiyor beni.

Son düzenleyen: Moderatör:
nasıl yaa gerekçesi ne imiş arabayı üstüne almanın:uhm:

ben evi yıkardım başına kesin
hem nasıl başka yerden araba alınmıyormuş
hadi ölee olsun
insan bu devirde babasına güvenemiyor senin kocan öylesine bir iş arkadaşına
güvenip nasıl arabayı onun üstüne yapar
bana çok masumane gelmedi canım

art niyet aramak istemiyorum kesinlikle ama samimiyetin dozu biraz aşmış mı acaba? tanışmak isteyin bakalım ne tepki vericek..kadınlar hissediyo böyle şeyleri..huzursuz oluyosanız size saygı göstermek zorunda en azından..herşeyi onunla konuşuyo olmasıda ayrı bi huzursuzluk sebebi..kendimi düünüyorum şimdi sizin yerinizde..evet yaa bende hoşlanmazdım bu durumdan..hemde hiçç

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye boşuna dememiş büyüklerimiz.. bu kadın büyük bi tehlike kokusu verdi bana.. O kadını bigün sana davet et boylu boyuncana konuş bakalım.. böyleleri çok yüzsüz olur uyarı yapman gerekiyosa bizzat kendisine yap, eşin başka dünyalarda sanki kötüye yormak istemiyorum..Allah yardımcın olsun arkadaşım sakin olmalısın.. Sabırlı ve dikkatli ol herzaman

Hersey olabilir lakin hicbirseyde olmayabilir!!

Dur bakalim hele bir sakinles canim...bende bir erkekle kadinin böyle dostca sammimi olmasina pek sicak bakmam helede evli bir erkegin...fakat yinede günah almayalim..

Senin yapacagin tek sey kadini ne kadarda sevmesen tanismak ve niyetini ögrenmek! Senin varligindan daima haberdar olmali!:1closedeyes:

Araba olayina ben hicbir anlam veremedim ama yinede isin asli belki cok farklidir!! Esinin sana danismasi gerekirdi o baska konu tabiki...

Kadini davet et birgün ve konus....

kjkml;m,;/

Son düzenleyen: Moderatör:
ay bu ne pişkinlik....
tövbeler olsun yaaa...
bu kadın neymiş neciymiş ya...
ona neymiş sizin kızınızı kreşe vermenizden falan...
sizin eşinizinm kendi kendine karar verme yeteneği yok mu yani...

bence siz bu kadınla bi tanışın benim burnum hiç hoş kokular almadı...
umarım altından farklı bir şey çıkmaz...

hesap sormak için tanışmasın zaten..olurmu öyle şey hiç..benide tanıştır desin eşine..bakalım ne tepki vericek? hem kadınla tanışırsa kontrolü daha kolay olur..

aralarinda bir sey oldugunu zannetmiyorum,samimilik te yok sadece ise gec kaldiginda iste doktora gittik falan diye aciklama yapiyor gibi.sen ona hesap mi veriorsun dedim, benim esim biraz sinirli,kucuk bir tartisma buyuk kavgaya di=onusuyor, kendine vuruyor, duvara vuruyor,cok yiprandim.aslinda cok iyi bir insan ama bir evde yapamiyoruz

iyi de yani bi kadınla evli bi adamın bu kadar samimi olması hiç normal değil...
eğer biriyle samimi olcaksa sizinle olsun bence...
ayy sinirlerim oynadı hee...

ya ben o kadinla tanismak istemiyorum, ne oldugu belli degil zaten.benim problemim esimle.anlatamiyorum bazi seyleri

hayatım kendi soruna verdin cavabı işte zaten...ilk yazdığında eşinden şüphelniymuş gibi bahsettin..aralarında bişey olduğunu sandığını anladık..sorun eşinin sinirli olması ve senin bu sinire artık tahammül edemediğinmiş yani..buda çok büyük bi mesele değil şimdilik..tabi ne yaşanıyor bilemeyiz evin içinde

hrseyı biyere kadar yutarım eyvallah.. ama arabada dur derim artık nereye kadar !!!
yuvanızı kurtarmak için o kadından esınızı uzak tutumanız sart , esınız nasıl biyerde calısıyor bılmıyorum ama zamanlı zamansız esınızın yanına gidin, ilgilenın onunla.. siin varlıgınızda haberı olmalı bu kadının.. meydanı boş bırakmayın derim..

Canim kadina esimle aranda birseymi var veya esimden uzak dur vs. vs. diye konusmicak tabi, niyetini ögrenmek samimiyet kurmak icin konusmali bence...

Bunlar is arkadasi o kadini esinden daha fazla görüyor adam hergün alakasini kesmesi mümkün degil, ayrica erkekler bu konularda daha inat, tipik kiskanc kadin rolüne girmek yerine o kadinla bir sekilde konusmayi denesin bence...

Belkide kadinin hicbir kötü niyeti yoktur, cünkü konu sahibi kadini basli basina sevmemis hic tanimadan görüsmeden....can ciger arkdas olmasina gerek yok tabiki fakat bir laf vardir, "Düsmandan korunmanin en iyi yolu onu kendine dost etmektir"...şutarafagitti

Bence bir denesin ona göre degerlendirsin herseyi

o zaman eşinle konuşmayı dene bacım...
yani neden diye sor ya...
neden yani bu kadar samimiyet...

canim cok tesekkurler.bizde gecenin 1.30 u.yapa yalniz oturuyorum kimseye soyleyemiyorum disariya mutlu aile tablosu ciziyorum.iyi ki varsiniz.acmayacagim artik bu konuyu kendisi bilir.

Bak bu yazdigin sey olayi tamamen farkli bir boyuta sokuyor biliyormusun?

Bunlar is arkadasi, benim bir is arkadasim gec kalsa bende sorarim hayirdir ya ne oldu falan diye, bu hesap sormak degilki? Bunda ne var anlamis degilim!benneyaptımki

Senin sorunun kadinla degilki güzelim esinle, sen esinle problemlerini hallet bence

turkcem pek iyi degil o yuzden anlatamadim. evet benim problemim esimle, esim mudur o bayan da siradan bir calisan neden aciklama yapsin ki.bugune kadar sadece rahtsiz oldugumu soyledim ama bu araba olayi beni cildirtti.

turkcem pek iyi degil o yuzden anlatamadim. evet benim problemim esimle, esim mudur o bayan da siradan bir calisan neden aciklama yapsin ki.bugune kadar sadece rahtsiz oldugumu soyledim ama bu araba olayi beni cildirtti.

ya ben nedense eşinizle o kadın arasında birşeyler olduğu konusunda kararlıyım...yan, başka kadınlara da anlatmıyo sonuçta ya da ne bileyim iş arkadaşı değil ki biri müdür biri çalışan yani... ne bileyim...
benim kafam karıştıı...:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…