Eşimle çok kötü kavga ettik...

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysana
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sanırım o bayan işyerindekı konumu için esinize biraz samımı davranıyor olabılır... klava:
ben yerınızde olsa eişinizin haberı olmadan ansızın işyerıne giderdim , aralıklı zamnlarda..
ve bir guzelde ilgi-alakalı olurdum... ( az öncede yazdıgım gibi)---- meydanı boş bırakmazdım...
şuan sinirlısınız haklı olarak... ama boyle yaparak eşinizi kendınızden sogutursunuz çunku ne soylesenız inanmaz size...
kadın bişekılde girmiş beynıne ... yenı bosandım çok caresızım , bır basımayım gibi laflarla inandrmıs olmalı..
Allah yardımcınız olsun.. :Saruboceq:
yuvanız için savasmalısınız..
o kadınlada tanısmayın kendısını bişey sanmasın..
eşinizi birsekılde o kadının lafına değilde size yenıden yonelmesini saglayın..

bu kadın nedir ki ona bukadar güvenmiş ve arabayı üstüne yapmışş.ayy ne sinir bozucu yaa.
ayy ben yorum yapmayayım en iyisi..seninde yazlış yönlendirmiş olurum...
dikkatli ol diyorum sadece...

tesekkur ediyorum herkese, gercekten cok sinirliyim,boyle yaparak esim beni kendinden sogutuyor.hic kotu bir sey dusunmek istemiyorum.insallah bu araba olayi bizim basimiza dert olmaz.

is yerine giderdim ama esim yerinde oturmuyor ki yani isi hep disarida, bu bayanin paraya mal mulke de ihtiyaci yok, altinda araba iki tane dairesi var diye biliyorum. ama bir koca lazim iste benim korktugum konu da bu

nedeni her ne olursa olsun arabayı o bayanın üstüne yaptırmasını anlamadım,ve bunu hoş görmeni istemesine hayret ettim doğrusu.ayrıca bana göre eğer eşin o bayan hakkında konu açılıp rahatsız olduğunu belli ettiğin an agresifleşiyorsa ben bunun altında mutlaka birşey ararım.ve ben olsam hiç bir şekilde o kadınla muhattap bile olmam iş senin eşinde bitiyor bütün tavizi eşin veriyor zaten.maalesef canım sana olumlu birşeyler yazamıycağım sinir bozucu bir durm dikkatli ol derim yakın bir zamanda buraya başka bir konu açmak zorunda kalabilirsin.umarın olmaz ve yine umarım ben yanılmış olurum.

kızmakta çok haklısın...
arkadaşta olsalar arada hep bi mesafe olmalı...
sonuçta biri erkek biri kadın...

maalesef ben bunlari yapiyorum.maalesef diyorum cunku guvenim kalmadi, bunu esime de soyluyrum. sana guvenmedigim icin degil disaridaki kadinlara guvenmedigim icin diye.burada yeniyiz sayilir benim akrabam yok, esimin ailesi zaten turkiyede

yerinde olsam kocamın işyerine ziyaretlerde bulunurdum ara sırada olsa tanışman şart degil ama endamınıda göster o kadına kocana karşıda sabırlı ol madem çok sinirli tedbiri elden bırakma ziyaretleride çocugunuda yanında götürmen senin açından daha iyi olur l aile sadeti misali a.s en kısa zamanda o kadındanda kurtulursun inş :Saruboceq:

şu zavallı yazık olan ama herşeyimizi danıştığımız bayanı aranızda birşey yoksa yemeğe çağıralım bize de.. ve konuş açıkça....

içini dök... olmazsa iş yerinde görüş.. yada eşine çek resti ben aranızdan çekiliym istersen de...

ben aynı şeyleri yapsam sen olağan mı karşılardın de...

babamın bir sözü var kadınla erkek asla dost olamaz
malesef genellikle erkekler karşılarında bir kadın gördülermi hemen başka biri oluveriyorlar kibar konuşmalar centilmen hareketler tabi birde karşıdaki kadın da buna meyilliyse erkek iyice şaşırır doğalarında var eşlerinden çok başka kadınlara değer veriyorlar ama hiç bizim kendilerine verdiğimiz önemi düşünmüyorlar
çok pişkinler ya klava:

cnm hemen bu işe bir son verdirmelisin kim olyorda bu bayan sizin aile işlerinize bu kadar karışyor çok ciddi ve ısrarlı bir şekilde tavrını sürdürmeliln gerekirse o kadınlada konuş

merhaba arkadaşım,seni o kadar iyi anlıyorum ki inanamazsın.erkeklerin hepsi aynı yaradılışta mı nedir anlayamadım gitti.sana hiç bişey sormazlar danışmazlar,sonra eş değilmiyiz niçin bana danışmadın deyip hesap sorduğunda suçsuzken suçlu konumuna düşürürler seni,sürekli kavga çıkaran yoktan var eden olursun.yok efendim kendini duvarlara vurmalar,sinirden bayılıyormuş gibi yapmalar.hiç bir tartışmada suçu yoktur onların.kadın her ne olursa olsun susmalıdır onlara göre,herşeyi yutmalı,ilişkiyi ayakta tutmalıdır.zaten oturup adamakıllı konuşulmaz,konuşuncada kavgacı ve problemli olursun.
sen her ne kadar aralarında bir şey olduğunu ima etsende o hep''aman ne kadar kötü niyetlisin o beni arkadaşı,abisi,kardeşi... gibi görüyor.benim de tek derdim yardımcı olmak.neden bu kadar kuruntulusun''der.off off ne desem daha ne yazsam bilmiyorum.yani tek senin derdin değil bu inan bana ve sakın kendini yalnız hissetme.
senin durumuna gelince;başka hiç mi kimse yokmuş çevresinde gitmiş arabayı ''o''kadına devretmiş.diyelim ki bu duruma mecbur kaldı gelip sana güzel dille bunu açıklayamazmıydı,danışamaz mıydı?sen bence bu olayın detayına in,ona hissettirmeden gerçekten aralarındaki ilişkinin ne durumda olduğunu anla.o şüphe delirtir insanı gece uyuyamazsın,evden çekip bırakıp gitmek istersin gidemezsin...zor durum gerçekten.ama sen onunla konuştuğun ya da tartıştığın konuda sonuna kadar haklısın.sen onun eşişin birlikte sahip olduğunuz hayat hakkında tek başına karar vermemeliydi.inşallah kısa zamanda çözersiniz bu sorunu.bizler yanındayız,sıkma tatlı canını,bazen kötü gibi görünen olaylar çok iyi sonuçlanabiliyor.umarım bu da sizin ilişkiniz için bir sınavdır kısa zamanda atlatır daha çok bağlanırsınız birbirinize.
sevgiyle kal...

Bunlari okuyunca aklima benim basima gelen birsey geldi:)
2sene önceydi esim telini benim cantamda unuttu ve kisa bir isi vardi beni eve birakti sonrada gitti.Seytan dürdüyor ya neyse telleri cikarttim baktim falan birsey yok,Msjlarda hani mms olayi var ya resim vs gibi resimler olur he iste onun gelen kutusuna bakayim dedim abowwwwwwwwwwwww oda ne,bir kadin ama kafasini egmis gögüslerini bluz üstünden cekmis,ardindan bir boy resmi var ama yüz tam belli degil bacaklari cekmis..
Bende buna msj attim selam taniyamadim kimsiniz(esimin telinden)oda aaa nasil tanimazsin en kalender dostunu falan dedi,bende teli degistirdim isimler silinmis sadece no vardi dedim,bana ne yazsa begenirsiniz,okadar pesinden kostur sonrada yüz verme,simdide kimsin diyorsun dedi.Neyse ben aradim bunu kadin alman,konustum sakince,senin resmini gördüm cok güzel bir kadinsin dedi,esin gösterdi bana dedi.ee dedim daha ne istiyorsun esimden,istersen bekar birilerine göster memislerinin resmini dedim:dance:
Sen nekadar sakin bir insansin dedi,ben olsam kiyameti kopartirdim dedi,kusura bakma ben cirkeflesemem ve seviyemi korurum herzaman dedim.Ogün bugündür ne arar nede yazar.Esime kizmadim cünkü adamin sucu yok,o resimleri silmemis,korksaydi telini bana birakmazdi..

Sende esinin üstüne gitme,egerki gidersen esini kendi ellerinle kadina teslim etmis olursun.Arkadaslarinda dedigi gibi arada esine süprizler yap,kadinin yaninda suhh bir sekilde selam canim de git kocanin yanagindan öp,evde,de kendine baglayici seyler yap..Sürekli kavga eder isen adam farkina varmadan kadina baglanir..

Valla tum yorumları tek tek okumadım.Bir sinir bır hırsla cvp yazmak ıstedım.Ne demek ya arabasız dururum yıne de baska bı kadının uzerıne yapmam.Hıc mı guvendıgı erkek arkadası yok esının?Ben olsam asla buna tepkısız kalmam o arabyı da o kadının ustunden alana kadar ugrasırım.Ayrıca belkıde daha once bu sorunun cevabını vermıssındır ama okumadım dedım ya.Hangı ulkedesın merak ettım.Bende daha once bır avrupa ulkesındeydım ve hıc araba alırken oyle baska bı yerde kayıt gıbı bı mevzu yok.Zaten oturdugun evı sana develet uygun goruyo dolayısıyla oturdugun yerın beledıyesıne kaydın yapılıyo.Sakın ola ki pesını bırakma bu durumun.

ne kadar guzel anlatmissin ayni benim durumum.simdi geceye sinip yok olmak istiyorum, ben evde cocuga bakiyor, ev islerini yapiyor yani evliligimiz icin her sey yapiyorken bu erkeklerin boyle yapmasi hayattan sgutuyor beni. bundan sonra daha dikkatli olacagim, benim kocam yapmaz dememek lazim. guzel sozlerin icin cok tesekkur ederim.

biz orta asyadayiz. evimiz kira o yuzden kaydimizi yaptiramiyoruz bu sehre.esimin arkadaslari var ama onlar da turkiyeli.

sanırım çocuğunuzda var bence eşinizin sizi anlaması için sizde biraz onun üzerine gidin...

kusura bakmayın ama bana yapılmış gibi çok sinirlendim.. durmadan yazmak istiyorum....(

bence hergün çocuğu paka çıkarın bir beyle tnıştığınızı söyleyin öyle olmasa bikle sizde onuncanını sıkın.. sizi anlasın...

Canım bence gereksiz kıskançlık yapıyorsun ..bilirsin ki işyerlerinde insanlar evde olduğu süreden daha çok vakit geçiriyor bu nedenle de bir sürü ailevi olsun başka konular olsun işyelerinde iş arkadaşları ile paylaşılıyor ben bunu çalışan biri olarak ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum..bence eşin iyi niyetli ve temiz kalpli biri içinde hiç art niyettte taşımıyor şimdi git eşine sarıl ve barışın bak sana abla tavsiyesi bu şekilde davranırsan onu karşı taraflara kendi elinle itersin bir de öyle niyeti yoksa bile aa demekki ben yakışıklı ve kısakanılacak bir erkeğim diye havaya girip gerçekten çapkınlık yapmaya kalkışabilir aman çok dikkat et ve eşine sahip çık ona güveninin tam olduğu imajını ver bir de kıskanç olan kadına erkek hiç değer vermez unutma daha aciz görür umarım herşey iyi olur sevgiler..

Gulsumcum bazen bu taktik hic ise yaramiyor. cok yakinimin boyle isyerinden bir kadinla iliskisi oldu. karisi hasta idi birgun. isyerine goturdu kadini, doktordan sevk vs mi ne almak icin. karisiyla iliskide oldugu kaduin karsi karsiya gelmis. kadin tabi o zaman aralarinda birsey old. bilmiyor.

o kadin oyle icten canayakin vs davranmis ki sasarsin... kadin da hic cakmamis. hatta adam esine ya kizcagizi birakalim okuluna- kadin is cikisi okuyor- bizim eve yakin demis. kadin da tabi ne demek vs diye kabul etmis. uclu saadet.

yani kadin hic suphelenmemis.
eger varsa kadinda bir sey hiic caktirmayabilir.

ikincisi esin neden o kadina hesap veriyor anlamaim. ben olsam gercekten birsey dusunurdum. 1 aydir calisan bir kadinin ustune araba yapiyorsun- kanunlar gerektirse bile- kim kime yaptirir.

esin kaba hareketleri ile suc bastiriyor. kendini bu sekilde ifade etmeye devam ederse daha cok suphelenecegini soyle.

sakin sakin anlatmasini iste ve kanunlari esinle beraber arastir. ayrica esine baska birinin ustune yaptirmayi teklif et arabayi. bakalim alabilecek mi kadinin uzerinden?

gicik oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…