- Konu Sahibi aysana
-
sanırım o bayan işyerindekı konumu için esinize biraz samımı davranıyor olabılır...klava:
ben yerınızde olsa eişinizin haberı olmadan ansızın işyerıne giderdim , aralıklı zamnlarda..
ve bir guzelde ilgi-alakalı olurdum... ( az öncede yazdıgım gibi)---- meydanı boş bırakmazdım...
şuan sinirlısınız haklı olarak... ama boyle yaparak eşinizi kendınızden sogutursunuz çunku ne soylesenız inanmaz size...
kadın bişekılde girmiş beynıne ... yenı bosandım çok caresızım , bır basımayım gibi laflarla inandrmıs olmalı..
Allah yardımcınız olsun.. :Saruboceq:
yuvanız için savasmalısınız..
o kadınlada tanısmayın kendısını bişey sanmasın..
eşinizi birsekılde o kadının lafına değilde size yenıden yonelmesini saglayın..
merhaba arkadaşım,seni o kadar iyi anlıyorum ki inanamazsın.erkeklerin hepsi aynı yaradılışta mı nedir anlayamadım gitti.sana hiç bişey sormazlar danışmazlar,sonra eş değilmiyiz niçin bana danışmadın deyip hesap sorduğunda suçsuzken suçlu konumuna düşürürler seni,sürekli kavga çıkaran yoktan var eden olursun.yok efendim kendini duvarlara vurmalar,sinirden bayılıyormuş gibi yapmalar.hiç bir tartışmada suçu yoktur onların.kadın her ne olursa olsun susmalıdır onlara göre,herşeyi yutmalı,ilişkiyi ayakta tutmalıdır.zaten oturup adamakıllı konuşulmaz,konuşuncada kavgacı ve problemli olursun.
sen her ne kadar aralarında bir şey olduğunu ima etsende o hep''aman ne kadar kötü niyetlisin o beni arkadaşı,abisi,kardeşi... gibi görüyor.benim de tek derdim yardımcı olmak.neden bu kadar kuruntulusun''der.off off ne desem daha ne yazsam bilmiyorum.yani tek senin derdin değil bu inan bana ve sakın kendini yalnız hissetme.
senin durumuna gelince;başka hiç mi kimse yokmuş çevresinde gitmiş arabayı ''o''kadına devretmiş.diyelim ki bu duruma mecbur kaldı gelip sana güzel dille bunu açıklayamazmıydı,danışamaz mıydı?sen bence bu olayın detayına in,ona hissettirmeden gerçekten aralarındaki ilişkinin ne durumda olduğunu anla.o şüphe delirtir insanı gece uyuyamazsın,evden çekip bırakıp gitmek istersin gidemezsin...zor durum gerçekten.ama sen onunla konuştuğun ya da tartıştığın konuda sonuna kadar haklısın.sen onun eşişin birlikte sahip olduğunuz hayat hakkında tek başına karar vermemeliydi.inşallah kısa zamanda çözersiniz bu sorunu.bizler yanındayız,sıkma tatlı canını,bazen kötü gibi görünen olaylar çok iyi sonuçlanabiliyor.umarım bu da sizin ilişkiniz için bir sınavdır kısa zamanda atlatır daha çok bağlanırsınız birbirinize.
sevgiyle kal...
Bunlari okuyunca aklima benim basima gelen birsey geldi:)
2sene önceydi esim telini benim cantamda unuttu ve kisa bir isi vardi beni eve birakti sonrada gitti.Seytan dürdüyor ya neyse telleri cikarttim baktim falan birsey yok,Msjlarda hani mms olayi var ya resim vs gibi resimler olur he iste onun gelen kutusuna bakayim dedim abowwwwwwwwwwwww oda ne,bir kadin ama kafasini egmis gögüslerini bluz üstünden cekmis,ardindan bir boy resmi var ama yüz tam belli degil bacaklari cekmis..
Bende buna msj attim selam taniyamadim kimsiniz(esimin telinden)oda aaa nasil tanimazsin en kalender dostunu falan dedi,bende teli degistirdim isimler silinmis sadece no vardi dedim,bana ne yazsa begenirsiniz,okadar pesinden kostur sonrada yüz verme,simdide kimsin diyorsun dedi.Neyse ben aradim bunu kadin alman,konustum sakince,senin resmini gördüm cok güzel bir kadinsin dedi,esin gösterdi bana dedi.ee dedim daha ne istiyorsun esimden,istersen bekar birilerine göster memislerinin resmini dedim:dance:
Sen nekadar sakin bir insansin dedi,ben olsam kiyameti kopartirdim dedi,kusura bakma ben cirkeflesemem ve seviyemi korurum herzaman dedim.Ogün bugündür ne arar nede yazar.Esime kizmadim cünkü adamin sucu yok,o resimleri silmemis,korksaydi telini bana birakmazdi..
Sende esinin üstüne gitme,egerki gidersen esini kendi ellerinle kadina teslim etmis olursun.Arkadaslarinda dedigi gibi arada esine süprizler yap,kadinin yaninda suhh bir sekilde selam canim de git kocanin yanagindan öp,evde,de kendine baglayici seyler yap..Sürekli kavga eder isen adam farkina varmadan kadina baglanir..[/QUOTE
ben bu kadar sabirli olamam tebrikler
Valla tum yorumları tek tek okumadım.Bir sinir bır hırsla cvp yazmak ıstedım.Ne demek ya arabasız dururum yıne de baska bı kadının uzerıne yapmam.Hıc mı guvendıgı erkek arkadası yok esının?Ben olsam asla buna tepkısız kalmam o arabyı da o kadının ustunden alana kadar ugrasırım.Ayrıca belkıde daha once bu sorunun cevabını vermıssındır ama okumadım dedım ya.Hangı ulkedesın merak ettım.Bende daha once bır avrupa ulkesındeydım ve hıc araba alırken oyle baska bı yerde kayıt gıbı bı mevzu yok.Zaten oturdugun evı sana develet uygun goruyo dolayısıyla oturdugun yerın beledıyesıne kaydın yapılıyo.Sakın ola ki pesını bırakma bu durumun.
Canim kadina esimle aranda birseymi var veya esimden uzak dur vs. vs. diye konusmicak tabi, niyetini ögrenmek samimiyet kurmak icin konusmali bence...
Bunlar is arkadasi o kadini esinden daha fazla görüyor adam hergün alakasini kesmesi mümkün degil, ayrica erkekler bu konularda daha inat, tipik kiskanc kadin rolüne girmek yerine o kadinla bir sekilde konusmayi denesin bence...
Belkide kadinin hicbir kötü niyeti yoktur, cünkü konu sahibi kadini basli basina sevmemis hic tanimadan görüsmeden....can ciger arkdas olmasina gerek yok tabiki fakat bir laf vardir, "Düsmandan korunmanin en iyi yolu onu kendine dost etmektir"...şutarafagitti
Bence bir denesin ona göre degerlendirsin herseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?