Eşimle çok kötü kavga ettik...

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysana
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok artık arabayı üstüne yapmış o adamı parçalarım be ne biçim iştir bu muhakkak bir bit yeniği var bu işte sinirlenmen çok doğal sakin ol ve düşün neler yapabilirsin diye bana sorarsan benim aklıma bu durumda hiçbirşey gelmiyor çünkü soğukkanlı olamam ve deliririm

hep söylüyorum,bıkmadanda söylemeye devam edicem
'evli erkeklere kanca takan s....lerden tiksiniyorum..allah topunu layığına yakıştırsın'!!!!

Gereksiz kıskançlık mı ???eşim baskasının üstüne araba yapacak adı gereksiz kıskançlık olacak..
eger her seye müsade edilecek olsaydı evlilik kurumu olmazdı zaten.bu kuruma giren bazı kısıtlamarı kabul etmeli..cok uygunsuz bir durum bu zaten yasayan bayanın yerinde olmayı kimse istemez..

kadındakı de pıskınlık ...evlı bır beyle aynı ortamda calışıyor olsam mesafeli olmaya özen gösterirdim.herşeyin başından çevredeki arkadaşlarımız iş ortamı bile bunu yanlış değerlendirebilir.ve bayandaki terbiyesizliğe bakın vay kreşler iyi değilmiş...sanane kardeşim sanane aile içine sen ne karışırsın ......istersem çocuk benim değil mi sokağa atarım yorum yapmak sana mı düştü...ben bu araba konusunda her ne kadar bilgi sahibi olmasamda aslaaaaaaaaa bu olaya ok vermezdim bu işi eşiniz biran önce düzeltsin..illa bu bayanın uzerıne olmak zorunda degıl.....baska arkadasımı yok.......gıtsın trafık tescıl sube mud bır polisin uzerıne yaptırsın kaydını arabanın.....bayanın bu kadar ıclı dıslı olması hıc hosuama gıtmedı

arayı kızıştırmak gibi olmasın ama
sen hala aralarında bişey olmadığını mı düşünüyorsun :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…