Eşimle çok kötü kavga ettik...

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysana
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neeeeeeeee............parcalardim adami heralde............herseyin hayirlisi olsun.........

canim konunun disina cikacagim ama kocanin neden sucu yok. kadin bariz soylemis pesimden kostun o kadar nasil tanimazsin demis, ustelik gorusmusler resmini nasil gosterecek baska. kocan pesinden kosmasa neden oyle desin kadin? ustelik kalender dost falan.
kusura bakma ama sen de yatakta yakalasan benim kocam yapmaz diyenlerdensin. ne guzel temize cikarmissin kocani.

[ben bu kadar sabirli olamam tebrikler

Bu bir sabir degildir Canim,
Bu sadece karsi tarafi sakinliginle alt etmektir,ben bagirip cagirsam elime ne gececekti?
Sakince ve kendimden emin bir sekilde konustum ve yollari bir anda tikadim.
Bazen kendini parcalamak hatta üzmek kimseye yarar saglamiyor,.

Benim mentalitem bu,ben kimseye ani cikislar yapmam,karsimdakine hemen suclu muammelesinde bulunmam,olayi seyrine birakir gibi davranirim ama gene yapacagimi yaparim...Seninde bu sekilde olmani istemek ve benim basima gelen olayi sana örnek vermemdeki tek etkense,öfke ile oturan zararla kalkar.Esinin neden arabayi onun üstüne yaptigini ögrenmek istiyor isen,sakinligini koruyacak ve bunu ögrenmek benim hakkim düsüncesini ortaya koyacaksin..

Canim yalnis okudun galiba ,pesinden kostum diyen kisi kadin benim esim degil.
Zaten egerki okadar pesimden kostun deseydi kadin esime,ben bukadar sakin olmazdim degilmi?
Ozaman sana hikayanin geri kalan kismini anlatayim ozaman belki anlarsin beni,
Biz esimde flör ederken,bu kadinda arkadas grubunda olan bir kadinmis,sürekli esim arkadaslari ile bulustugunda bu kadinda geliyormus oraya,esim bu kisiye benim sevgilim var inanmiyorsan al buda resmi demis,oda madem sen bana resim gösterdin bende sana benim resimlerimi yolluyorum gibisinden düsünmüs olacakki,tutmus orasini burasini yollamis.Benim esimi korumam,nihayetinde oda bir erkek ve nezaman ne yapacagi belli olmaz hic bir erkegin..

valla hic seni aavutmicam arkadaşım.
eşin bu karıyla fazla haşır neşir olmus. bence altında bişiler ara senınle kavga edecek kadar cıkışıyorsa bu bile yeter. sakın peşini bırakma.
aynısı cok yakınımın basına geldi adamın kadınla ilişkisi varmıs meger...
kadını işten attırrr. eşini takip et her türlü :1ninca:

OF su erkekler..
bu ne sammimyet o kadınla asla konuşmamasını iste bundan sonra..
hatta kadın müsvettesi eşine sebebini sorarsa da eşim istemiyor dedirt .
ne biçim kadınlar var ya bence göz dikmiş eşine
ama dikkatli ol dediğimi yaptırt

kadın bazen panter olmalıdır,buda o zamanlardan biri bence
alttan almak,sakin olmak bence işe yaramaz.kavgalar çıkar adama saldır demiyorum ama,tepkin pekte yumuşak olmsın arkadaşım.atı alan üsküdarı geçmeden bir an evvel ne yapacaksan yap.
yoksa sen pişirirsin el yer,buda adamı deli eder.

Evet malesef o kadar çoğaldı ki başkasını eşini baştan çıkarma olayları, kimse "bemin eşim yapmaz" diyemiyo.

Özellikle kadınlar evli erkeklere daha çok ilgi gösterir oldular. "Ne oldum delisi" erkekler de, loto da 6 lıyı tutturmuş gibi oluyorlar kendilerine ilgi duyan birini görünce....
Allah korusun. Kimseye bölye bir dert vermesin.

Sanırım eşin bir ilişkiye başlamamış olsa da başlamak üzere... Eğer kadın, senin çocuğunun kreşe gitmesine bile söz geçirebiliyorsa, yada eşin sana bile danışmadığı konularda kadını dinliyorsa durum çok tehlikeli demektir. Artık eşin akıl verme konumundan ( müdürlükten ), akıl alma konumuna düşmüş. Nerde görülmüştür bir müdürün işvereninden akıl alması, yani aile içi konularda demek istiyorum....

Bir an evvel ne gerkiyorsa yapmalısın. Eşini sık sık ziyaret etmelisin. Varlığını hissettirmelisin. Mümkünse bir işe başlayıp, eşine de, kendi ayakları üzerinde durabildiğini ve onun cebindeki bir misket olmadığını göstermelisin.

Ayrıca çocuğunu kreşe yazdırma konusunda biraz daha otoriter olmalısın. Sonuçta sen bir annesin ve çocuğun için en iyi kararı sen verirsin. Buna ne o kadın karışabilir, ne de baba bi şey diyebilir.

Aynı zamanda senin bir erkekle bu denli yakın arkadaş olmanın, onun hoşuna gidip gitmeyeceğini sormalısın. Biraz empatii kurmasını sağlamalısın.

Gerçi aile içi durumlarınızı biz dışarıdan göremediğimiz için bu söylemler sana yanlış gelebilir.
Durumunu en iyi sen bilirsin.... Bin kere düşünüp bir kere hareket etmelisin. Ne yaparsan yap en doğru kararı vereceğine inanıyorum.

pardon canim yanlis okumusum. ozur.

Bu konularda eşlerin beraber karar vermeleri gerek bence.
Kadınla aralarında hiç birşey olmasa bile eşinin arabayı sana sormadan bir çalışanının üstüne yapması bile çok kırıcı. Belki beraber konuşsanız ikinizi istediği ortak tanıdığınız birini bile bulabilirdiniz.
Ben böyle şeylere çok takarım.
Umarım herşey düzelir.

konu yine aşılıp işyerinde kadın erkek olayına geliyor
samimi iki iş arkadası olamaz mı neden hep altında bit yeniği aranıyo
dul olmasından mı kaynaklanıyor :uhm:
bizim işyerinde de boşanmıs bi arkadasımız var daha doğrusu 3-4 tane var
kimse ile görüşmesin mi konusmasın mı aman karısı yanlıs mı anlar
biz işyerinde evlisi dulu bekarı kardes gibiyiz gezeriz tozarız eğleniriz
şimde hemen bi sonucmu cıkarmak lazım

zaten arkadasın derdi iş ardası ile samimi olması değil
arabayı izinsiz onun üstüne yapması bu dul bi bayan değil bi erkekte olabilir
bu konuda haklı buluyorum
böyle bir konuda danısması lazım dı
aynı hayatı paylasıyorsunuz
kararlar ortak alınmalı
siz bunu kırıcı kinayeli bir dille değil
uygun zamanda güzel tatlı bir dille söylemeyi deneyin

ayy çok ilginççç...niye arabayı onun üstüne yapmış
ben pek iyi niyetli düşünemicem bu devirde kim kimin
üstüne karşılıksız araba verir?

nüfus kaydını aldırmak çok mu zor bişi ki araba onun üstüne yapılıyor? burnuma kötü kokular geliyor..tanımadığınız bilmediğiniz bir insan sonuçta....araba onun üstüne olmaz,ananın,babanın,dyının üstüne olur,hani illa olacaksa diyorum ama tanımadığın birinin üstüne yapmak ne alakaaaaaaaaaa..ilginç

Eğer bi adam evde ara sıra iş arkadaşı başka bir bayandan söz etmeye başladıysa gözünüzü dört açın...not:tecrube

olay bayanın dul. evli yada bekar olması değil. olay eşinizin bu bayanın sözünü çok dinlemesi. hiçbir kadın kocasının evde karısı dururken ne kadar iyi niyetli olrusa olsun başka bir kadının lafını dinlemesine tahammül edemez.yasakkelime öyleki yeri geliyor niye kayınvalidemin dediğini yapıyorsunda benim dediğim olmuyr diye krizler geçirdiğimiz günler olmadımı eşimizin bizi değilde annesini dinlemesine bile tahammüle edilemezken elin insanını dinlemesi.......

hiç te iyiyi işaret etmiyor arkadaşım. sen farklı bir soru sormuşsun . ama sorunun altındda yatan gerçek şu ki: şimdi birşey yoksa bile başlayacaktır. bunlar ilk adımlar..

önce arkadaş olunur. sonra iyi iki dost olunur. dertler paylaşılır. sorunlar konuşulur. sonra da aaa biz birbirimize ne kadar uygunuz? düşüncesiyle bir bakmışssınız siz dış kapının dış mandalı olmuşssunuz...

kreş meselesinde bile seni değil de başkasını dinliyor.... hiç mi uyanmadın güzel kardeşim?

bir bebek bile emekleme döneminden sonra yürümeye başlar değilmi? eşin ve arkadaşı şuan emekleme dönemindeler.. yakında yürürlerse hiç şaşırma..:1shok:

arabayı bazı nedenlerde dolayı arkadaşının üzerine yapmış diyorsun..orası neresi anlamadım ama benim ablamda danimarkada. evleri kira. ve araba aldılar. ama araba ablamın adına..demekki sizin orda prosedür daha farklı.:uhm:

öyle basit bir olay değil kesinlikle ve kesinlikle sana danışmadan seninle ortak noktayı bulmadan yapmamalıydı.

sana saygı duygumuyor sanırım canım. çalışmana dahi izin vermiyor. seni eve kapatıyor.. belliki birtakım şeylerden uzak kalmanı istiyor.

belki yanlış düşünüyorum ama ben olsam böyle düşünürdüm ki benimle birlikte birçok bayanda böyle düşüneceğinden eminim.

bence eşini karşına al ve konuş.: çok afedersin ama ben burda eşekçi başmıyım? ben senin hayat arkadaşınım. bana danışmaman beni çok kırdı.. kendimi bir hiç gibi hissettim.. vs vs gibi cümleler kurmalısın...

veeeee eşini kontrol et canım. kocana sahip çık. onunla arkadaş olmayıda dene.. bakalım hala eskisi gibi davranacakmı?

ne sıfatla arabayı o kadının üzerine yapmış,hangi mantıkla.mahvederim ben vallaha onu.bu kadına dikkat etmek lazım cnm.gerçek bu gibi gözüküyor.hem cinslerimizden zarar geliyor bizlere nedense.ah bu kadınlar adam yokmuş gibi takarlar evlililere.sen eşini karşına al iyice bi konuş cnm.kendini yiyip bitirme.

gerçekten bu ne pişkinlik ya:tomato:.ben olsam deliye dönerdim bana danışmadan iş yapmak haklava kadınıda ne yap et kocandan uzak tut canım.aralarında birşey olmayabilir ama eşinin ona çok değer verdiği ve sözünden gittiği aşikar:çok üzgünüm:
canım geri planda kalma sakın ve işe girme konusundada diret.malesef bazı erkekler ev kadınlarını değersiz bulup kaale almıyorlar.halbuki sen onun çocuğunu yetiştiriyorsun.

Hayatim zaten konu sahibinin yazdigi diger birsey konuyu bana göre cok degisik bir boyuta getirdi, konu basligini okuyunca ben sanki esi o kadinla cok samimi evde ne oluryor ne bitiyor herseyi anlatiyor gibi bir düsünceye girdim o yüzden dedim belki kadinla oda samimi olursa niyetini anlar diye....

Lakin sonradan aysena arkadasimiz esim öyle cok samimi falan degil, sadece o kadina hesap veriyor, ise gec geldigi zaman kizi doktora götürdük diye anlatiyor yazdi, yani benim fikrim degisti simdi...gerci araba konusuna yine bir anlam veremiyorum ama belkide dedigim gibi vardir bir avantajida böyle yapti yinede aysenaya danismasi lazimdi tabiki o ayri konu...

Is arkadasi insanin bazi yerde dert arkadasida oluyor, ev halkidan fazla ordaki insanlarla vakit geciriyoruz, tabikide can ciger kuzu sarmasi olmamiza gerek yok, helede evli erkek ve evli bir bayansak fakat sohbet etmek, sorunlarimizi paylasmak, cocuklarimizdan anlatmak cokta büyük bir kabahat degil kanimca...

Bence aysenanin sorunu esinle, kadini hemen dul diye evli erkek avcisi olarak görmek yanlis, günahini alamayiz belkide hicte öyle bir kadin degildir, arabayi üstüne almakla bir iylik yapmak istemistir olamazmi??
Konu sahibi arkadasimiz kadina zaten ilk görüste gicik olmus, o kadin hicbirseyde yapmasa varligi yetiyor..!!

Esinle iylikle konusmali bagirarak suclayarak o kadini kiskaniyor pozisyonuna düsecek esinin gözünde, akili olmali gayet sakin ve soguk kanli davranmali, o zaman o kazanir cünkü...

araba konusundai durum her ne olursa olsun,sana sormalı ve durumun mantıklı açıklamsını sunmalıydı...böyle bir durumda her kişi öfkelenir ve olmayan birşeyi bile düşünmeye başlar ...bence ,eşiniz hata yapmış,size sormalı ve anlatmalıydı...bu kadına bu kadar mı güveniyor,malını üstüne yapcak kadar mı yani...

Bu ne saçma birşey yaa birde sana sormadan hatta söylemeden böyle birşey yapması, bilemiyorum ama benim aklıma çok masum şeyler gelmiyor canım kusura bakma. İnşallah ben yanılıyorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…