E
Elis
Ziyaretçi
- Konu Sahibi aysana
-
Bunlari okuyunca aklima benim basima gelen birsey geldi:)
2sene önceydi esim telini benim cantamda unuttu ve kisa bir isi vardi beni eve birakti sonrada gitti.Seytan dürdüyor ya neyse telleri cikarttim baktim falan birsey yok,Msjlarda hani mms olayi var ya resim vs gibi resimler olur he iste onun gelen kutusuna bakayim dedim abowwwwwwwwwwwww oda ne,bir kadin ama kafasini egmis gögüslerini bluz üstünden cekmis,ardindan bir boy resmi var ama yüz tam belli degil bacaklari cekmis..
Bende buna msj attim selam taniyamadim kimsiniz(esimin telinden)oda aaa nasil tanimazsin en kalender dostunu falan dedi,bende teli degistirdim isimler silinmis sadece no vardi dedim,bana ne yazsa begenirsiniz,okadar pesinden kostur sonrada yüz verme,simdide kimsin diyorsun dedi.Neyse ben aradim bunu kadin alman,konustum sakince,senin resmini gördüm cok güzel bir kadinsin dedi,esin gösterdi bana dedi.ee dedim daha ne istiyorsun esimden,istersen bekar birilerine göster memislerinin resmini dedim:dance:
Sen nekadar sakin bir insansin dedi,ben olsam kiyameti kopartirdim dedi,kusura bakma ben cirkeflesemem ve seviyemi korurum herzaman dedim.Ogün bugündür ne arar nede yazar.Esime kizmadim cünkü adamin sucu yok,o resimleri silmemis,korksaydi telini bana birakmazdi..
Sende esinin üstüne gitme,egerki gidersen esini kendi ellerinle kadina teslim etmis olursun.Arkadaslarinda dedigi gibi arada esine süprizler yap,kadinin yaninda suhh bir sekilde selam canim de git kocanin yanagindan öp,evde,de kendine baglayici seyler yap..Sürekli kavga eder isen adam farkina varmadan kadina baglanir..
[ben bu kadar sabirli olamam tebrikler
canim konunun disina cikacagim ama kocanin neden sucu yok. kadin bariz soylemis pesimden kostun o kadar nasil tanimazsin demis, ustelik gorusmusler resmini nasil gosterecek baska. kocan pesinden kosmasa neden oyle desin kadin? ustelik kalender dost falan.
kusura bakma ama sen de yatakta yakalasan benim kocam yapmaz diyenlerdensin. ne guzel temize cikarmissin kocani.
Canim yalnis okudun galiba ,pesinden kostum diyen kisi kadin benim esim degil.
Zaten egerki okadar pesimden kostun deseydi kadin esime,ben bukadar sakin olmazdim degilmi?
Ozaman sana hikayanin geri kalan kismini anlatayim ozaman belki anlarsin beni,
Biz esimde flör ederken,bu kadinda arkadas grubunda olan bir kadinmis,sürekli esim arkadaslari ile bulustugunda bu kadinda geliyormus oraya,esim bu kisiye benim sevgilim var inanmiyorsan al buda resmi demis,oda madem sen bana resim gösterdin bende sana benim resimlerimi yolluyorum gibisinden düsünmüs olacakki,tutmus orasini burasini yollamis.Benim esimi korumam,nihayetinde oda bir erkek ve nezaman ne yapacagi belli olmaz hic bir erkegin..
kizlar lutfen bir seyler yazin moralim cok bozuk. benim esimin is yerinde bir bayan var bosanmis,1 kizi var.yaklasik 1 yildir ayni is yerinde calisiyorlar. ilk gordugum gunden hic sevmedim bu bayani, esim de yazik ayrilmis falan diye soyluyordu ilk baslarda ben daha cok nefret ettim.2 yasinda kizim var krese verip ise cikmak istiyordum esim karsi cikti, bu bayan kresler cok kotu demis, cocugu doktora goturuyoruz bu bayanin haberi oluyor, yani esim soyluyor ona.aralarinda bir sey var demiyorum ama ismini bile duymak istemiyorum. neyse bugun aksam esim eve geldi bundan bir sure once krediye araba almistik bugun arabayi o bayanin ustune yaptirmis.bu ulkenin vatandasi olsak bile nufus kaydimizin oldugu sehir disinda baska sehirde araba alamiyormusuz.ben deliye dondum, esim benimle danismadan yaptirmis.ben kimim ki evde oturmus cahil biri olarak mi goruyor,onunla danisiyor, onun her seyden haberi var cok sinirlendim sen ona benden daha cok deger veriyorsun,aranizda bir sey mi var diye konustum.cok kirildim esime anlamiyor beni.
Gulsumcum bazen bu taktik hic ise yaramiyor. cok yakinimin boyle isyerinden bir kadinla iliskisi oldu. karisi hasta idi birgun. isyerine goturdu kadini, doktordan sevk vs mi ne almak icin. karisiyla iliskide oldugu kaduin karsi karsiya gelmis. kadin tabi o zaman aralarinda birsey old. bilmiyor.
o kadin oyle icten canayakin vs davranmis ki sasarsin... kadin da hic cakmamis. hatta adam esine ya kizcagizi birakalim okuluna- kadin is cikisi okuyor- bizim eve yakin demis. kadin da tabi ne demek vs diye kabul etmis. uclu saadet.
yani kadin hic suphelenmemis.
eger varsa kadinda bir sey hiic caktirmayabilir.
ikincisi esin neden o kadina hesap veriyor anlamaim. ben olsam gercekten birsey dusunurdum. 1 aydir calisan bir kadinin ustune araba yapiyorsun- kanunlar gerektirse bile- kim kime yaptirir.
esin kaba hareketleri ile suc bastiriyor. kendini bu sekilde ifade etmeye devam ederse daha cok suphelenecegini soyle.
sakin sakin anlatmasini iste ve kanunlari esinle beraber arastir. ayrica esine baska birinin ustune yaptirmayi teklif et arabayi. bakalim alabilecek mi kadinin uzerinden?
gicik oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?