Eşimle çok kötü kavga ettik...

• Konu Sahibi Konu Sahibi aysana
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
araba olayını okuyana kadar konu sahibinin kadını sırf dul diye istemediğini düşündüm.. Hatta hala kadına bu kadar sinir olmasının sebebinin o kişinin dul olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Unutmayın hayat bu hiç belli olmaz sadece bugün için evlisiniz. Yarının kime ne getireceği belli değildir. Şimdi bekarlar da evlenmeden erkeklerle ilişki kurabiliyorlar rahatça yani o olaya açık olanlar sadece dullardır diye düşünmeyin derim.. İçinde Allah korkusu olan iyi bir insan dul bekar farketmez kendini küçük düşürecek şey yapmaz zaten..

Araba olayına gelince gerçekten sinir bozucu bir durum. Ama burda da eşiniz hatalı bence. Bunu sizinle paylaşması lazımdı belki gerçekten o kadının üzerine yapılmasına onay verecektiniz akla mantığa uygun bir sebebi varsa.. Bu konuyu eşinizle sakince konuşun derim.

Bakıyorumda yorumlar pek bi acımasızca olmuş..dunyayı basına yıkardımlar falan bence aralarında bırseyler war demeler....Eşini en ıyı tanıyan sensın canım bu yapıya musaıt birimi?Daha önce benzer şeyler yaşadın mı?İş yerindeki o bayan dertlerini eşine anlatmış olamaz mı?Belki bayan iyi niyetinden istersen benim üstüme yap arabayı nasıl olsa aynı iş yerindeyiz bir sorun olduğunda sıkıntı olmazda demiş olabilir.Arabayı hergün gördüğü birinin üstüne yapmak daha mantıklı sanırım diye düşünüyorum.Ama yinede sana sorabilirdi bu ayrı mesele..Belki hayır diyeceğin için direk gitti işlemleri yaptırdı.Sonuçta sen kadından nem kapmışsın bu araba olayından önceside var.Ben olsam konuyu kapatırdım ve uzaktan uzağa takibe alırdım.eşinin sicili çok önemli burda ona göre olayları yorumla bence biraz.Eşimle o bayanın konusunu asla açmazdım kendinin birşeyler söylemesini beklerdim.Çünkü belliki sen sordukça o sinir oluyor...

kızlar sizde hemen gaz vermeyin aralarında bi şey vardır falan diye dur bakalım sende hemen telaşe yapma eşin eve geçmi geliyor normalden sizi ihmal mi ediyor davranışları değişti mi önce bunları bi düşün bence hemen kızma

Ben yaklaşık bir yıldır bekarım. Dul kelimesini kullanmayı hiç sevmiyorum. Kötü bir evlilik yaşadım ve ayrıldık. Toplumda bu konuda çok acımasız davranıyor özelliklede bayanlar çok acımasız hemcinslerimin daha anlayışlı olmasını beklerim. Ön yargılı davranmayın. Benim çalıştığım yerdede erkek arkadaşlarım var bütün gün birlikte aynı ortamda olunca ister istemez güncel konulardan ve ailelerimizden bahsedebiliriz. Buraya kadar bir preoblem olduğunu sanmıyorum. Sadece araba konusu düşündürücü ancak yaşadığım ülkede demişsin neresi anlayamadım.Bildiğim kadarıyla farklı bir şehirde alım satım yapılabiliyor Türkiyede. Eğer yabancı bir ülkedeyseniz genelde bir insana güvenmek için Türk olması yetebiliyor. Eşinin tek hatası sana danışmaması. Bu konunun nasıl sonuçlanacağını merakla bekliyorum. Umarım eşin ile aralarında bir ilişki yoktur canımm. Aldatılmayı çok iyi biliyorum Allah kimsenin başına vermesin.

ya benim hiç hoşuma gitmedi bu durum.
bir erkekle bir kadının bu kadar yakın olması hiç iyi değil,
siz bu işin peşini bırakmayın ,inşallah kötü bişey çıkmaz sonunda.ama eşinizle sakin ve soğuk kanlı bir şekilde konuşun.pişkinlik vallahi size danışmamış olması kötü,siz yokmuşsunuz gibi kafasına göre iş yapıyor birde kusuyor.sizin tavır takınmanız gerekirken o tavır takınıyor.

Son düzenleme:
ben daha cok nefret ettim. canım eşinin sana danışmadan böyle birşey yapması elbette doğru değil.yalnız ben yukarıda belirttiğim cümlene takıldım zaten sevmiyordum boşanmış olduğunu duyunca daha da nefret ettim demişin.ne yani boşanmış bayanlar potansiyel suçlumu oluyor bunu anlamıyorum kimin başına ne gelir bilinmez.o yüzden lütfen cümle kurarken dikkat edelim.bunun dışında diğer noktalarda haklısın.

Hiç gerekçesine falan bakamam bende evi yıkardım başına ne demek benden habersiz üzerine araba yapmış Ayrıca gerekçesi ne??
Çocuğun da var mantıklı düşünmelisin..
Ben olsamda şu durumda mantıklı düşünemezdim heralde. Zor bi durum olsa gerek
Allah yardımcın olsun . Umarım aralarında birşey yoktur. Ve sana mantıklı açıklamasını yapar

canım her şeyin bir açıklaması vardır belki ama birinin üstüne arabayı yapmak,benim haberim olmadan bana çok ters.o kişi bayan veya erkek öncelikle bana sormadan yapmasına çok kızarım.sonra o bayanın üstüne yapması ise tam facia çıkar evde.bence de eşinin iş yerine git ve arabayı kendi üstüne yaptır veya başka birinin üstüne.o kadınla da çok görüşmesini engelle.çok kötü bir durum ya

Arkadaşlar sorun, kadının dul biri olması ya da bekar olması değil. konunun oraya kaydırılması bence yanlış. Dul olmak neyi değiştirir, bekar olmak neyi değiştirir.

Asıl sorun, adamın kendi eşine bile danışmadığı aile içi konularda, işvereninden akıl alıp ona göre hareket etmesi.

Ayrıca sadece araba mevzusu da değil.... Sorun çok daha büyük... Bir çok konuda adam eşini görmezlikten gelip, o iş arkadaşı dediğimiz dul bayanın dediklerini yapıyor....

Bunu şunun için hatırlatmak istedim: Evet evli bir erkek işyerindeki bir bayanla arkadaşlık kurabilir, bu masum bir arkadaşlık da olabilir.. Arkadaşlık kurulan kadının dul olması da sonucu değiştirmez...

Fakat şu varki, kendimizi konuyu açan arkadaşımızın yerine koyarsak, daha isabetli görüşler sunabiliriz...

Eğer sizin eşiniz aile içi konularda size bile danışmadan, "iş arkadaşım" dediği bir insanın görüşlerini uygulayıp, sizi bir kenara itiyorsa bu durum büyük tehlikedir...
Konu çok fazla araba üzerine yoğunlaştı, ama ortada çok büyük başka sorunlar da var...

Şahsım adına söylüyorum ki, eşimin benim görüşlerimi hiçe sayıp, iş arkadaşının etkisinde kalması, ona hesap vermesi, ona göre hareket etmesi benim kabul edemeyeceğim bir durumdur....

Aramızda bunu kabul edecek arkadaşlar varsa bunu da bilemem....
Lütfen ..... Olay o kadar basit değil....

hayatımda böyle şey duymadım
bu ne saçmalık

gözünü aç canım çık evden git iş yerine bir tanı o kadını birde iş yerine vardığında eşinin sana tavrı tutumu ne olcak gözlemlerini iyi yap canımmm töwbe töwbeeeee erkek milleti iştehepsinin köküne kibrit suyuuuu

Eşinin yaptığı bütün hareketlere :1shok::1shok: oldum.Yorum yapmak istemiyorum ben

kesinlikle katılıyorum......................

hayir bosanmis oldugunu duyunca nefret ettim demedim, sadece esim o bayan hakkinda yazik falan diye baska calisanlarindan ayri gorunce nefret ettim.kiskandim.benim de ayrilmis, teyze ablalarim var. niye oyle diyorsunuz ki?lutfen soylediklerimi dogru anlayin,belki anlatanmiyorumdur kusura bakmayin

canım yazılanları tek tek okudum ve tehlike var diyen arkadaşlara katılıyorum.genelde de erkekler suclu olduklarında cok tepki verirler yerinde olmak istemezdim çoook sinirleniedim ama önlemini almazsan başın çok ağrıycağa benziyo.inşallah düzelir ve senin nasıl haklı bi tepki verdini anlar.bence bu yazıları okuttur ona bunca insan yanlış düşünmüyo heralde....CADIARZU

Aralarında bir şey yoksa da yakında olur gibi görünüyorki oladabilir neden arabayı üstüne yapmak için bu kadını secti erkek arkadası yok mu?neden evde durmadan ondan bahsediyor?ilginç..önlemini almalısın üstelik senden özür dilemesi gerekirken üste cıkıyor...

yuh yani okadında kim oluyomuş eşin sanki seninle evli değilde o kadınla evli bence sen çok dikkat et canım erkek milletine güven olmaz ne zaman ne yapcakları belli olmaz sen en iyisi iş yerine git bakalımm durumlar nasıl

bence evine mevine yemege memege hic davet etme..evine aldinmi is daha da buyur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…