- Konu Sahibi aysana
-
kesinlikle katılıyorum......................Arkadaşlar sorun, kadının dul biri olması ya da bekar olması değil. konunun oraya kaydırılması bence yanlış. Dul olmak neyi değiştirir, bekar olmak neyi değiştirir.
Asıl sorun, adamın kendi eşine bile danışmadığı aile içi konularda, işvereninden akıl alıp ona göre hareket etmesi.
Ayrıca sadece araba mevzusu da değil.... Sorun çok daha büyük... Bir çok konuda adam eşini görmezlikten gelip, o iş arkadaşı dediğimiz dul bayanın dediklerini yapıyor....
Bunu şunun için hatırlatmak istedim: Evet evli bir erkek işyerindeki bir bayanla arkadaşlık kurabilir, bu masum bir arkadaşlık da olabilir.. Arkadaşlık kurulan kadının dul olması da sonucu değiştirmez...
Fakat şu varki, kendimizi konuyu açan arkadaşımızın yerine koyarsak, daha isabetli görüşler sunabiliriz...
Eğer sizin eşiniz aile içi konularda size bile danışmadan, "iş arkadaşım" dediği bir insanın görüşlerini uygulayıp, sizi bir kenara itiyorsa bu durum büyük tehlikedir...
Konu çok fazla araba üzerine yoğunlaştı, ama ortada çok büyük başka sorunlar da var...
Şahsım adına söylüyorum ki, eşimin benim görüşlerimi hiçe sayıp, iş arkadaşının etkisinde kalması, ona hesap vermesi, ona göre hareket etmesi benim kabul edemeyeceğim bir durumdur....
Aramızda bunu kabul edecek arkadaşlar varsa bunu da bilemem....
Lütfen ..... Olay o kadar basit değil....
ben daha cok nefret ettim. canım eşinin sana danışmadan böyle birşey yapması elbette doğru değil.yalnız ben yukarıda belirttiğim cümlene takıldım zaten sevmiyordum boşanmış olduğunu duyunca daha da nefret ettim demişin.ne yani boşanmış bayanlar potansiyel suçlumu oluyor bunu anlamıyorum kimin başına ne gelir bilinmez.o yüzden lütfen cümle kurarken dikkat edelim.bunun dışında diğer noktalarda haklısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?