Eşimle çok kötü tartıştık.Yardım edin lütfennnn!!!!!!

O zaman bi aile olmak istemedigini bastan soylicekti, cocugu olmayan aile degilmi tabikide aile ama cocuk kok salmak demek gelecek demek, nebilim binbirturlu sebep..

belki ilerde ister zorlama..ha hic istemiyosa o zaman sen bilirsin bir cocuk vaxgecilmezinse..

Yani ben anlamakta gucluk cekiyorum. Size karsi ilgisi azalmis,en ufak seyde incitmekten cekinmeyen,yataga bile zorla giren bi adam var karsinizda. Ama nasil bir istekse israrla cocuk sahibi olmaya calisiyosunuz.
Gercekten ne yiyip ne iciyosunuz arkadas bize de soyleyin vallahi hayat boyle hic cekilmiyor..

adam çocuk istemiyor.
siz istiyorsanız bi konuşun olmuyorsa da ayrılın bence.

Yapma arkadaşım. Evliliğini oturtana kadar bu şekilde takıntı halie getirip odaklanarak çocuk yapma. Baktın evliliğin oturmuyo tut kolundan kapının dışına koy o evliliği. Oturtmadan bebek yaparsan olan sonra masum bebeklere oluyo. Biliyorum. Yaşıyorum.

Canim esin istemiyosa zorlama bence zorladikca senden kacar.kendi haline birak.cocuk olunca dert daha fazla oluyo biraz kafani dinle.

Bence su asamada sorununuz cocuk degil baska sorunlariniz var bu evlilikte, su anlattiklariniz normal degil cunku. cocuk isini erteleyin evliliginizi duzeltmeye calisin once

böyle bi tip insandanneden çocuk istiyorsun

Takma zamana bırak belkide korkuyor kusurlu olmaktan

Cocuk isteneyen bir adama cocukyapma cabasi nedir arkadasim cocuk birseylerin cozumu degol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…