- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
Tövbe tövbe herşeyi anlarımda küfür ne oluyo durum vahim bence ertele ve hiç acele etme vardır bundada bi hayıröyle olacak galiba en çok sinirlendiğim tövbe haşa Allaha Peygamberime küfretmesi
ağzına saglık düşüncelerime tercüman olduniçine aletler sokulan biz, hormon ilaçlarına boğulup kilo derdiyle boğuşan biz, o iğne bu iğne olmadı şu tarih bu tarih eziyet çeken biz. Adet tarihi gelince tuvalete girmekten korkan, adet olunca dünyası başına yıkılan biz. bir de kendini bilmez çevrenin ee çocuk yok mu sorularının muhatabıyız.
Erkekler napıyor allah aşkına bu süreçte? Verecekleri bir avuç Sperm kıymete biniyor. Yok strese giriyorlar, yok gece çalışıyorlar, yok çok yorgun oluyorlar.
Afedersiniz de Öküzler. Takma kafanı. Bırakıver.
Kendilerini fasülyeden nimet sanıyorlar. Ay çok kızdım kusura bakma.
2.5 yıllık severek evlendik bundan 2-3 ay öncesinde ilgisiz değildi ama şimdi sanki yerini başkası almış
2.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır çocuk istiyoruz ama eşim pek istemiyor gibi uzun zamandır eşim benimle fazla ilgilenmez oldu sürekli dile getirdiğim halde 'sus yeter çene yaptığın' diyor ağzımı açmadan çene yapma diye bağırıyor bir hafta çocuk tedavisi gördüm inanın yürürken otururken kalkarken öyle bir ağrım oluyor ki anlatamam doktor gün verdi verdiği gün misafir geldi yatılı kaldı ertesi gün eşim karnım ağrıyor dedi bugün ise oflaya oflaya yatağa gittik çok isteksiz çok afedersiniz 5 dk anca dayanabildim ağrıdan sızlanıyorum sırf bi evladım olsun diye dayanmaya çalışıyorum eşim oflamaya başladı bende o anki sinirden yeter artık dedim ben ittirdim senden çocuk filan istemiyorum artık deyip ağlamaya başladım eşimde bundan sonra çocuk istesende yok artık dedi eşim işi gereği gece çalışıyor şimdi işe gitti bi akıl verin arkadaşlar kafayı yemek üzereyim
dine imana küfredecek kadar ayarsız edepsiz biriyle evliliği sürdürmezdim şahsen.öyle olacak galiba en çok sinirlendiğim tövbe haşa Allaha Peygamberime küfretmesi
evlendiğimizden beri ben yatağa zor götürürüm kendi isteğiyle nadirdir
istemiyorsa zorlama çocuk çözüm olmayacak gibi biraz kendini geri çek bence boşver ...2.5 yıllık evliyim 1.5 yıldır çocuk istiyoruz ama eşim pek istemiyor gibi uzun zamandır eşim benimle fazla ilgilenmez oldu sürekli dile getirdiğim halde 'sus yeter çene yaptığın' diyor ağzımı açmadan çene yapma diye bağırıyor bir hafta çocuk tedavisi gördüm inanın yürürken otururken kalkarken öyle bir ağrım oluyor ki anlatamam doktor gün verdi verdiği gün misafir geldi yatılı kaldı ertesi gün eşim karnım ağrıyor dedi bugün ise oflaya oflaya yatağa gittik çok isteksiz çok afedersiniz 5 dk anca dayanabildim ağrıdan sızlanıyorum sırf bi evladım olsun diye dayanmaya çalışıyorum eşim oflamaya başladı bende o anki sinirden yeter artık dedim ben ittirdim senden çocuk filan istemiyorum artık deyip ağlamaya başladım eşimde bundan sonra çocuk istesende yok artık dedi eşim işi gereği gece çalışıyor şimdi işe gitti bi akıl verin arkadaşlar kafayı yemek üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?