Eşimle çok kötü tartıştık.Yardım edin lütfennnn!!!!!!

21 yaşında, çok da olgun olmayan bir erkeğe çocuk yapmayı düşünmek inanılmaz bir cesaret. İleride çok pişmanım, boşanıyorum bebeğimle kaldım diye konu açmayın sonra? Mesleğiniz var mı?
edit:allaha peygamberime küfrediyor diyorsun, mezarına küfretse daha mı hoş karşılayacaktın, adam sana küfrediyor, kaç kurtar kendini

öyle olacak galiba en çok sinirlendiğim tövbe haşa Allaha Peygamberime küfretmesi
Tövbe tövbe herşeyi anlarımda küfür ne oluyo durum vahim bence ertele ve hiç acele etme vardır bundada bi hayır

ağzına saglık düşüncelerime tercüman oldun

Cocuk oyle tek kisinin istemesiyle olmaz arkadasim, ortak karar vericeksiniz. Sonra yarin oburgun burda bebegim gazli agliyor esim hic yardimci degil gibi konu acarsin. Benim esimde isteksizdi 2 sene olmadi ne kadar denediysem sonra oda istemeye baslayinca hic tedaviye gerek kalmadan oldu.

Güzel kardeşim, senin çocuk dediğin şey tüm gün şirince duran, yat deyince yatıp ye deyince yiyen, eşleri birbirine bağlayan, evliliği kurtaran, oyuncak edasında sevilen bir şey değil. O bir insan! İhtiyaçları, sorunları, kaprisleri, hastalıkları vs bir ton zorluğu olan bir varlık. Siz henüz olup olmaması konusunda bile -lafta değil gerçekte- uzlaşamamışken ona sunacağınız yaşam için nasıl bir orta yol bulacaksınız. Eşini geç, sen en başta gerçekten istiyor musun? Erken yaşta annelik bazı hususlarda iyidir ama yarın akranların okuyup meslek sahibi olurken, diledikleri gibi gezip eğlenirken; kocana "bem çocuğumuz için neleri feda ettim" diyeceksen ki diyeceksin, lütfen acele etme. Çocuk güzel evet ama hakikaten ağır bir sorumluluk. Omuzların ilk günden çökmesin. Bir insanı son nefesine kadar sırtlanmak kolay değil.

Ne desek boş. Burada herkes kendi bildigini okuyor. Her sey ortada ama konu sahibi onca lafa fikrin degisti mi merak ediyorum?

Adam 29 yaşında mi 22 yaşında mi, 3.sayfada 29 yazıyo son sayfalarda çocuk daha falan demişsiniz anlamadım?

Adam seni istemiyo ki çocuk istesin

2.5 yıllık severek evlendik bundan 2-3 ay öncesinde ilgisiz değildi ama şimdi sanki yerini başkası almış

Sorun 2-3 ay öncesinde başladıysa çocuk konusu onu sıkıyor olabilir
İki tarafında istemesi lazım çocuğu
Sürekli hadi yatak, hadi çocuk durumu çok itici
Çevrenizdekiler doğuruyor diye doğurmak zorunda değilsiniz
Eşinizin küfür etmesi ve saygısızlığı onaylanacak bir durum değil ancak sebebi belli yaptıklarının, bu kadar ısrarcı olmayın

Bu şekilde çocuk yapacagınıza kalkın aşılama yapın daha ıyı en azından karı koca aranızdakı bag kopmamıs olurdu

eşin haklı adam seni kurtarmaya çalışıyor benden baba koca olmaz diyor sen zorla kaşınıyorsun rahatına tekme atıyorsun .

Daha yeni evli sayılırsın biraz daha bekle ve herşeyde bir hayır vardır hz. Ali nin bir sözü vardır yarabbim gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle hakkımda olanı gönlümü razı eyle bu dua bence herkese lazım

Evlat sahibi olmak kadar mukaddes bi duygu bu kadar ayağa düşürülmemeli bence.Her şey tadıyla güzel. Her Bebek Sevgiden, sevgi yüzünden doğmayı hak eder, layığı budur, öbür türlüsü yanlış.

evlendiğimizden beri ben yatağa zor götürürüm kendi isteğiyle nadirdir

Eger 20 li yaslarindaysaniz çok tuhaf. Ama Yaşını ilerledikçe hormonal değişiklikler cinsel isteği azaltabilir. Bence bu adam düzelme kadar hiç bir aksiyona girişme.

Kendi isterse gitsin bir doktora hem psikolojik hem de fiziksel bir değerlendirmeden geçsin. Bekle 6-7 ay baktın istemiyor hala sen ısrar et.

Cinsel isteğinin az olması, sana kaba ve kötü davranması bilemedim tatlım. Çocuk için sen tedavi görürken onun kendini bu olayların dışında hissetmesi bir de en acısı işine gelirse tavrı.

Evliliğini sen daha iyi bilirsin tatlım ama bu adam olmamış gibi. 6-7 ay ertele bakalım çocuk fikrini.

istemiyorsa zorlama çocuk çözüm olmayacak gibi biraz kendini geri çek bence boşver ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…