evlenmeden önce bu çocuk meselesini konuştunuz mu?
bu kadar isteksizlik normal değil akla başka şeyler geliyor yani evli bir erkeğin cinselliğe bu kadar uzak olmasının iki nedeni olur ya bir sağlık sorunu ya da cinsel tercihleri.. millet bucak bucak kocasından kaçıyor seninki ofluyor pofluyor. tuhaf...
en büyük korkularımdan biride o zaten canım evliliğe daha alışamamış bekarken şöyleydim böyleydim bekar olsam şöyle yapardım
cnm o hamilelik konusuna ben hic girmeyim tam yaramin üstü 5 yildir evliyizz benden sonra evlenenlerin cocugu oldu, stres yapma cnm eger doktorluk birseyin varsa tabiki tedavini ol geri kalanini Rabbimize birak o nezaman verirse artik,,,o senin psikolojini ben ve benim gibi cocuk sahibi olmak isteyenlerden baska kimse anlamaz seni cok iyi anliyorum ama kendini yipratma üzme bak sen daha 2,5 senelik evlisin ben 5 senedir evliyim ve artik herkes bana cocugu olmuyo gözüyle bakiyor amann bosver milleti sen önce kendini rahatlat olur insallah
evlendiğimden beri ilk defa ofladı cinselliği yatağa girene kadar istemez girincede çıkmaz istemez bugünkü oflaması beni çok kötü etkiledi
Adamı tek suçlu bulmayan ben miyim? Adam çocuk istemezken karısı tedavi oluyor, yatağa gitme nedeni karısının kendisini arzulaması değil, adamın istemediği yapmak istemediği çocuk olayı.. Adam resmen kapana sıkışmış fare gibi ben de olsam oflarım tabi
Çocuk tek kişilik bir karar değil, evlenmeden önce konuşmuş muydunuz bu konuyu?
Adamı tek suçlu bulmayan ben miyim? Adam çocuk istemezken karısı tedavi oluyor, yatağa gitme nedeni karısının kendisini arzulaması değil, adamın yapmak istemediği çocuk olayı.. Adam resmen kapana sıkışmış fare gibi ben de olsam oflarım tabi
Adamı tek suçlu bulmayan ben miyim? Adam çocuk istemezken karısı tedavi oluyor, yatağa gitme nedeni karısının kendisini arzulaması değil, adamın yapmak istemediği çocuk olayı.. Adam resmen kapana sıkışmış fare gibi ben de olsam oflarım tabi
Iyi de mesele o zaten, çocuk büyütmek büyük sorumluluk ve adam belli ki kendini hazır hissetmiyor. Zorla baba yapmaya çalışıyor konu sahibi. Zorla olacak bir iş mi bu? Iki tarafın da kendini hazır hissetmesi lazım.tamam da sağlıklı bir erkek yatağa girmek için nazlanmaz ki aksine karısını sürekli zorlar yani dünden razıdır bir erkek önemli bir sağlık sorunu ya da iş sebebiyle aşırı yorgunluk gibi durum yoksa..
bir erkek evlenirken karşısındaki kadının çocuk isteyeceğini hesap etmeli. yani önceden konuşulmuş anlaşılmış bir durum varsa ayrı ancak anladığım kadarıyle böyle bir konuşma olmamış.
o yüzden bir süre arzulanmayı ertelemeli erkek çocuk büyük sorumluluk kişisel takıntılara konu edilmemeli.
Ilk mesajında eşim çocuk istemiyor çok fazla yazmışsın, ben kafamdan uydurmadım eşinin çocuk istemediğinihem bir erkek istemeden çocuk yapılmaz
Iyi de mesele o zaten, çocuk büyütmek büyük sorumluluk ve adam belli ki kendini hazır hissetmiyor. Zorla baba yapmaya çalışıyor konu sahibi. Zorla olacak bir iş mi bu? Iki tarafın da kendini hazır hissetmesi lazım.
Evliliğin amacı çocuk yapmak değil sevdiğin insanla birlikte yaşamak hayatı paylaşmak diye düşünüyorum. Yani her evlenenin amacı bu değil en azından
Ilk mesajında eşim çocuk istemiyor çok fazla yazmışsın, ben kafamdan uydurmadım eşinin çocuk istemediğini
Konu sahibi bence çocuk konusundan biraz uzaklaş, evliliğini ve seni olumsuz etkilemiş bu stres çok belli.
Mutsuz bir evliliğe çocuk getirmiş olacaksın yoksa. Bikaç ay nefes alın.
3 senelik evliyim 28 yaşındayım evlendiğimden beri çocuk istiyoruz eşimle düşükler falan oldu neyse kısmet olmadı henüz. Ama zaman zaman benim de iç dünyamı darmaduman ediyor bu konu. Yapabildiğim en rahatlatıcı şey ise korunmak ve çocuk fikrinden biraz uzaklaşmak oldu. Çocuk konusu aradan çıkınca eşimle birçok sorun otomatik çözülmüş oldu. Bak ikimiz de istediğimiz halde.
Eşin istemiyorum diyorsa gitme üstüne. Nasip değilse zaten olmaz nasipse eşin de ister ikinizin verdiği ortak karar olur. Kendini de adamı da boğma..
içine aletler sokulan biz, hormon ilaçlarına boğulup kilo derdiyle boğuşan biz, o iğne bu iğne olmadı şu tarih bu tarih eziyet çeken biz. Adet tarihi gelince tuvalete girmekten korkan, adet olunca dünyası başına yıkılan biz. bir de kendini bilmez çevrenin ee çocuk yok mu sorularının muhatabıyız.
Erkekler napıyor allah aşkına bu süreçte? Verecekleri bir avuç Sperm kıymete biniyor. Yok strese giriyorlar, yok gece çalışıyorlar, yok çok yorgun oluyorlar.
Afedersiniz de Öküzler. Takma kafanı. Bırakıver.
Kendilerini fasülyeden nimet sanıyorlar. Ay çok kızdım kusura bakma.
damdan düşenin halinden damdan düşen anlarAh tüm içimden geçenleri yazmışsınız. Bi de bir avuç sperm verirken triplerine ne demeli. Vallahi ayakta alkışlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?