Eşimle çok mutsuzum:((hepsi kaynanamın yüzünden

• Konu Sahibi Konu Sahibi bol
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ohh ya ben yiyemedim sen ye misali
ne söylesen sen kötü olursun şimdi
ailesi de acayip pişkinmiş insan de roğlum yeni ev aldınız ne gerek var sizin borcunuz size yeter vs

ohh ya ben yiyemedim sen ye misali
ne söylesen sen kötü olursun şimdi
ailesi de acayip pişkinmiş insan de roğlum yeni ev aldınız ne gerek var sizin borcunuz size yeter vs

evt cnm aynen öyle bende buna deli oluyorum zaten ya kadının ağzında bi kerede böle bişe çıkmıyo ne yapmak istese eşim olur oğlum diyo.hiç yok dediğini duymadım zaten.

aldık cnm işte daha yeni bu ay ödemeye başlıyoruz hemen benden borcun yarısını istedi yoksa ailesine yardım edemezmiş.

canım okurken çok sinirlendim etmesin ailesine yardım kardeşide girsin bi işe çalışsın babası yaşıyomu eşinin kiradamı oturuyolar onlar ne demek borcun yarısını senden istiyo sana güvenerekmi evi aldı ailesine bakıyo çok sinirleniyorum böle şeylere sen onun ailesine bakmak zorunda değilsin bir yerde yardım edilir ama her zaman değil sonuçta siz bi borcun altına girmişsiniz ömrün borç ödemeklemi geçcek bide kira veriyomuşsun bu ne kadar düşüncesizlik böle o zamn sende kendi ailene yardım et bakalım kabul etcekmi sıkıntı çekmek içinmi evlendin onunla bende yeni evliyim kayınvalideme arasıra hediye alırım bana derki kızım tşk ederim ama hiç gereği yok borcunuz vr ev almayı düşünüyosun birikim yapın bi şey istemiyorum ben sizden kendi ayaklarınızın üzerinde durun benim için yeter o diyo senin kayın validen nasıl bi kadın anlamadım ben ama eşinle etraflıca bu konuyu konuşmanız gerek yoksa o evin borcuda bitmez kredi kartı borcuda bitmez kartı vrmış kim ödicekmiş o kartı

işte bende hep bu kelimeleri duymayı istedim kaynanamdan biliyomusn belkide bu şekilde konuşmaması bile benim bukadar sinirlenmeme sebep oluyor bide arar numaradan ağlar oğluna önce oğlum kömürcü geldi para gerek oda ağladığını duyunca içlenir koşa koşa gider tabi.

Bir ev var, o evin içinde bir anne, 30 yaşında çalışmayan koca bir herif var, afedersiniz.. Çalışan abla-enişte var. Koskoca 4 tane yetişkin bir araya gelmiş ve 2'si çalışıyor. Ama evin elektriğini,suyunu ödeyemiyorlar.:26:

Alışmış kudurmuştan beter.. Eşin 1 ay yardım etmese belki de yüzüne bakmazlar, nankör evlat olur. Nasıl bir duygusal yük yüklemişlerse eşinin sırtına, nasıl mecbur hissediyor anlamıyorum gerçekten, aklım durdu..:26:

Peki canım, bu değirmenin suyu nerden geliyor? Yani maaşlarımız aman aman değil diyorsun. 500 TL her ay düzenli veriyor, artı faturalarını ödüyor ve ayrıca enişteye,ablaya harçlık veriyor. Alakasız bir zamanda gidip o eve mobilya yaptırıyor. Ev borcu ödüyor ve ev tadilatı yaptırıyorsunuz ayrıca. Aklım almadı bunu da..:26:

Bir ömür bu böyle gitmez ki, çocuğunuz mu bu koskoca insanlar sizin, bakmakla mükellef misiniz ?

Ayrıca o mutfak dolabı işini de k.valideniz çıkrtmıştır, erkekler pek kendileri akıl etmez bunu. Mobilya yaptırıyorum demiştir eşiniz, o da hemen "ah oğluuum, bana da mutfak dolabı gerek" demiştir. El kızı çalışıyor, ne koparsa kar. Başka mantığı yok..

cnm ikimiz toplam maaşı 2.800 falan yapıyo şimdi ev aldığımız ve içine masrafımız çok olacağı için babamın bana aldığı arabayı satışa çıkardık ki yapacaığımız masrafları rahat ödeyelim kalanıyla bana daha uygun fiyatlı araba alırız dedik belkide bunun rahatlığıda var kendinde bilmiyorum.

kesinlikle katılıyorum

canım allah yardım etsin sana böle düşüne düşüne hasta olursun valla ileride hamile kaldığında sen çalışamazsan ne yapcak ee çocuğun masraflarıda olcak ne biçim insan bunlar ben anlamıyorum ama bu hayat böle gitmez güzelim peki bu olayı senin ailen biliyomu

üzgünüm ama sen yeni arabayı unut canım
evet onun rahalığı var keşke kabul etmesydin arabayı satmayı

evt bende bukadar taktığım için korkuyorm bi hastalık çıkacak diye zaten.bilmiyorum çocuk olacağı zamn ne olacak nasıl yetişecek hiç düşünemiyorum bile.ailem bilmiyo onlara sölemek istemiyorum şuan onlar karışırsa olaylar farklı olur,görüşmezler falan oyüzden istemiyorum söylemek.

Al işte.. yanlış yapıyorsun..
Sen babanın sana aldığı arabayı neden satıyorsun Allah aşkına, kendine gel canım benim..

Asla satma, lütfen satma.. Senin o yahu, dur..!!

Al işte.. yanlış yapıyorsun..
Sen babanın sana aldığı arabayı neden satıyorsun Allah aşkına, kendine gel canım benim..

Asla satma, lütfen satma.. Senin o yahu, dur..!!

bencede sakın satma kocan nasılsa benim hanım arkamda diyor
çocukta yaparım kariyerde anama da bakarım diyor:13:

keşke arabanı satmayı kabul etmeseydin arabayı ailem aldı bana onların hediyesi deseydin yeni arabad agelmez bu borcun içinde arabamı alcam dicek arabanın parasını yine onlar yicek hem araba ne kadarlık bi borcu karşilicakki düğündeki takılarını almıştır

ya en başından babamın ev alınca arabayı satarsınız dediğini biliyo evin içinede parke,enerji,perde vs. bi sürü masraf çıkınca mecbur satalım yoksA yapamayız dedik bende kendi evim istediğim gibi olsun dedim araba sonrada olur diye kabul ettim.ama tek kuruş verdirmem onlara yapacakları şeyler için zaten dediki sen paranın bu eve girmesini(annesinin evine) allah göstermesin.

hayret birşey ne anakuzusuymuş
sanki düşmanıyla konuşuyor

inanamıyorum kaynanın ihtiyaçlarını karşılamak için arabanımı satacaksın bu kadar da ödün verme çalışan bayansın yapmıyorum göndermeyeceğiz para demeli ve ya onlar ya ben diye dik durmalısın.Eşin senin de kabul ettiğini gördüğü için onlara almaya yapmaya devam ediyor ve bu hep bu şekilde sürüp gidecek.

Bence eğer işin çok iyi değilse veya meur filan değilsen işten çık bir süre. Nasılsa kendine uygun yeni bir iş bulrsun yine. O zaman zorlanınca bırakır bu durumu.

Çok afedersin, ama laf cambazlığı yapıyor eşin..
Arabayı satarak aldığınız parayı annesi için kullanmıyor, ama kendi parasını annesi için kullanarak arabanın satılmasına sebep oluyor.. Aynı şey değil mi.. Sağ cepten almıyor da, sol cepten alıyor..

Annesi için harcadığı para acil bir ihtiyaç olsa amenna.. Ama mutfak dolabı acil ihtiyaç mıdır, enişteye harçlık zaruri midir?

Anneye zaruri olmayan hediyeler de alınabilir, ama borç varken değil..

Yap bir bebek otur evde çalışma...
Tek maaşla hem evi hem bebek masraflarını karşılamaya çalışsın.
Bakalım ne yapacak

evt canım doğru söylüyosun ahh bide anlasa.

Yap bir bebek otur evde çalışma...
Tek maaşla hem evi hem bebek masraflarını karşılamaya çalışsın.
Bakalım ne yapacak

:) bebek için erken canım ya ona inat yapıp çocuğumun geleceğiyle oynamak istemem yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…