Eşimle çok mutsuzum:((hepsi kaynanamın yüzünden

• Konu Sahibi Konu Sahibi bol
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar yeni gelişmelerden hbr vereyim,
iyiyim çok şükür dün giremedim çok işim vardı.Akşam işten çıkmadan önce aradı kendisi geç geleceği için sen git ankastreyi beğen ben gidip pazarlık yapar,parasını öderim dedi bende senin gitmene gerek yok ben öderim dedim alacağımız yer arkadaşı neyse gittim beğendim onun pazarlık etmesi gerektiği için bişe yapmadım ama kendine bişe deemdim hiç eve gittim sonra geldi hiç konuşmadık yattık normalde küs olunca yatağın en uç noktasına gidip yatar bütün gece bana değmek için uğraştı,yakın durdu ve sabah 5 falandı ikimizde küs olunca doğru düzgün uyuyamayız dönüp duruyoduk bi baktım geldi sarıldı bende tepki vermedim tabi sonra konuşacağım ama şuan ev işleri olduğu için uzatmayım dedim konuşmayınca hiç bişe yapamıyoruz yarım yamalak olacak.işte gelişmeler böyle.

evt canım gayette rahatlar hiç umurlarında değil bende onların rahatlıklarını görünce deli oluyorum işte.

Allah yardımcın olsun..
durumu değiştirmek senin elinde cnm.
sakin ol ve kendi hayatını bu olumsuzluklardan nasıl kurtarabileceğini düşün.

allah güç versin.birde ben öğretmenim ünv. mezunu.eşim asker lise mezunu.kadir kıymet bilmel nerde.kaynanam da ynı hiç demez 3 kuruş atın kenar.anca yeme peşinde
eşimle aram onun yüzünden bi bozuldu daha toparlayamadık.ve daha 2 yıllık evlişyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…