Eşimle derdim ne?

Sürekli küsen bir adamla, sürekli manipüle eden bir adamla çok zor. Bir şekilde hatayı farkedip kalkıp doğru davranmayı öğrenecek bir zahmet. Birlikte terapiye gitmeniz sonrasında ayrıldım ama şansımızı deneseydim keşke demekten çok daha iyidir.

EŞİNİZLE olan derdi anca siz bilirsiniz, eşiniz sizin için vazgaçilmez mi, yoksa sırtınızda ki bir yama mı çocugunuz için katlandığınız, yada bir alışkanlık mı siğara gibi zararlı öldürücü ama zararına rağmen kendinizden vazgeçtiginiz.

kelimeleriniz de ne aşk , ne tutku var sadece kocaman bir pişmanlık var.
yoksa eşinizle derdiniz sizin onu eş olarak seçmekle yaşadığınız pişmanlık mı. cevap ne olursa olsun sizde.
etrafınızda ki evliliklerin çoğu bu şekilde oldugu için zaman zaman kendinizi bile suçlayacaksınız bak şunun kocası böyle ama kadın susuyor ben daha ne istiyorum diye .

boşanmak kolay mı çocukla zor. ama siz ne yapmak istiyorsunuz ne yaşıyorsunuz bunu oturup iyi bir düşünün.

Biz 3 ablayiz. Çok sukur eşlerimiz çok iyi ama her ailedeki gibi bizlerde de tartişma oluyor. Ablalarim da senin gibicher tartişmada naz eden kocalarindan kendilerini affetdirme peşinde oluyorlar. Çubki huzur istiyirlar barişinca huzurlu oluyor ev. Bazen kabaliklarini bile affettiler. Oyle saygisizlik yok ortada ama kavga işte. Ama ben daha yeni evlendiğimden beri bir kere bile kavgada haksizlik gorsem hiç geri adim atmadim. Çunki hakliyim. Bu yuzden bizim kavgalarimiz yok gibi birşey oldu zamanla. Kavgadan sonra da ozur diler. Ama ablalarimda yillardir ayni konu açilsa üşenmeden yine sorun çikar. Malesef eşinizi siz oyle alişdirmişsiniz. Ilk kuslukde geri adim atmasaydiniz inanin 3-5 derken tekrarlamiycakdi. Şimdi ayaği yer aldi. Nasil olsa barişan var neden sozumu esirgeyeyim ki? Yapa bilecekseniz bu kez geri adim atmayin. Haftalar aylar surse de. Ilk kez sizi kaybetme korkusunu salin içine. Haşa evliliğinizi bitirin demuyorum sadece deyerinizi hissettirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…