Eşimle evlendiğim için çok pişmanım

Dertliyim 44

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2019
315
-19
98
31
Eşimle nerdeyse 7 senedir tanışıyoruz 4 buçuk yıldır severek evlendik evliyiz bir oğlumuz var ben nerdeyse 4 sene kaynanamla oturdum sonra eşimin sorumsuzlukları yüzünden bi gün oğlumu da alıp geldim babamın evine zaten daha önce bir kaç kez açtığım konulardada bunu anlatmıştım sonra 6 aya yakın annemde kaldım eşim en son ev tutunca ona bı şans daha verdim 5 ay oldu ama ne faturayı ne kirayı ne de eşyaların takdirlerini doğru düzgün ödüyo hep geciktiriyo bir de tartıştığımızda sinirli anında bana olur olmadık küfürler ediyo daha önce de bir çok kez yaptı benim kalbim kırılıyo her seferinde ama o siniri geçince sanki o küfürü etmemiş hiç bir şey olmamış gibi davranıyor o yüzden artık soğudum ona karşı içimde sevgi de kalmadı ona karşı bazen diyorum keşke zamanı geriye alsam şimdiki aklım olsa onunla evlenmezdim . Ah annem zamanında çok uyarırdı bu adamla yapamazsın bu adam sorumsuzun teki bu adamdan koca olmaz diye ama hep kulak ardı ettim annemin evlenene kadar hiç rızası yoktu nişanlılık döneminde de birçok kere tartışırdık hatta bir sefer nişan atma durumuna geldik keşke o zaman bıraksaydım diyorum ama ne yazıkki giden zamanı geri getiremiyoruz🙁evlenince daha zor hele çocuk varken annem halen sevmez bende de sevgi bırakmadı zaten. 🙁 sadece içimi dökmek istedim

Son düzenleme:
Göz göre göre her defasında yanlış adımlar atıp,pişman olmuşsunuz.Evet o sorumsuz ama sizde bunları gördüğünüz halde surekli yanlış tercihler yapmışsınız.O suçlu ama sizde masum değilsiniz,tek masum var o da çocuğunuz.Tavsiye vermeye değil size ayna tutmaya geldim.

Sanırım ailemizin söylediklerini ciddiye almalıyız. Keşke tekrar barışmasaydın. Benim de annem, babamın sorumsuzluğu yüzünden ayrıldı. 7 sinde neyse 70 de değişmiyorlar maalesef babamdan biliyorum..

Kurtulmanız için illa ölmesi gerekmiyor. Ölmesini dileyecek kadar nefret ediyorsanız saniye durmayın boşanın.
Biraz daha sabredicembekliyorum bakalım ne olacak eğer bir süre daha böyle giderse en son baba evine dönücem ve o zaman boşanma dilekçesi vericem

Eşim evlendiğinde beri bi türlü evlilik sorumluluğunu alamadı başka bir çok hatası oldu onları daha önceki konularında anlatmıştım zaten
Hayır, demek istediğim şuan boşanmama sebebiniz nedir?
Zaten ailenizin evine gitmiş ama son şans vermişsiniz, yine aynı sorumsuz adam.
Tekrar durduran ne sizi, onu soruyorum.

Biraz daha sabredince de değişen birsey olmayacak.
Evini geçindirmeyen, çalışmayan, çocuğuna bakmayan adamdan bir yol olmaz. Senin kocan ekmek elden su gölden rahata alışmış, alışmasa zaten 4 yıl anasıyla oturmazdın. Bazı adamlar da maalesef ev idare edecek g.t yok canım.

Hep zaman istiyo bı şekilde oyalıyo ama nereye kadar oyalayabilirki milleti
Cok uzuldum, ALLAH yardimciniz olsun.
Belli ki, boşanma dusunmuyorsunuz.
Cocuga bakacak birileri var mi?
Keske siz de calissaniz, yoksa borclar yuzunden daha buyuk kavgalar edeceksiniz.

Tanıştığınızda çalışıyor muydu? Kayınvalidenle yaşarken çalışıyor muydu?

Hayır, demek istediğim şuan boşanmama sebebiniz nedir?
Zaten ailenizin evine gitmiş ama son şans vermişsiniz, yine aynı sorumsuz adam.
Tekrar durduran ne sizi, onu soruyorum.
Oğlumuz için biraz daha bekliyorum annem diyo biraz daha sabret böyle giderse zaten birgün kiracı da evden atar o zaman çeker gelirsin boşver hiç kafaya takma değmez diyo

Oğlumuz için biraz daha bekliyorum annem diyo biraz daha sabret böyle giderse zaten birgün kiracı da evden atar o zaman çeker gelirsin boşver hiç kafaya takma değmez diyo
Anladım.
Yani şu da var, adam imkanı varken mi borç takıyor yani var da mı vermiyor yoksa gerçekten kılı kırk yarıyor ama yetişemiyor mu?
Günümüz ekonomik krizi jetset hariç herkesi vurdu, 2 olan gider 5 oldu.
Herkes dar boğazda, burada önemli konu isteği ve azmi.

Cok uzuldum, ALLAH yardimciniz olsun.
Belli ki, boşanma dusunmuyorsunuz.
Cocuga bakacak birileri var mi?
Keske siz de calissaniz, yoksa borclar yuzunden daha buyuk kavgalar edeceksiniz.
Ben daha önce 1 sene çalıştım zaten ama anladımki boşa çalışmıştım değmezmiş zaten ondan sonra da çocuk oldu bıraktım

Back
X