• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle fikir ayrılığı

Esiniz ayip olmaz dediyse, gönül rahatligi ile gidin ailenizin yanina.
Onlarda evi cok dagitip, pisletmeyecekse, döndügünüzde size is cikarmayacaklarsa gelsin kalsinlar evinizde.
Bence hic sorun etmeyin ya, 3 günlük dünya böyle seyleri dert etmeyin en olacak sanki. Kalacaklar gidecekler sonra.
Öyle bir derdim yok zaten. Evimi kirletirler diye düşünmüyorum evdir kirlenir temizlenir.
Eşim ayıp olmaz dedi ama benim gözümde ayıp olur gibi geliyor

Iyi de millet yazin yapar badanayi, kis gunu ne akla hizmet anlamadim.
O iş karışık benim küçük görümce 7 yaşında hala anne babayla beraber yatıyor odanın bi tanesine ona mobilya alacaklar heveslensin ayrı yatsın artık diye. Borçları yeni bitti o yüzden mobilya yı yeni alıyorlar badana ondan gecikti

Konu sahibi evini karistircaklar diye korkuyordur ben onu anladim başında durman lazim o kadar kişi gelcekse.. Yatak odalari ne varsa herşeyi karistirir biliyorum ben bunlari... Hizmet için değil. Hizmet yazmislar kendisi zaten hamile. Ben konuyu okuduğumda onu anladim.
Kimse karıştırmaz öyle bir düşüncem yok. Kendi evleri gibi rahat edeceklerini bilsem hiç düşünmem

Eğer bir planınız varsa bunu ertelemeyin derim. Eşiniz belki bu şekilde istiyordur. Daha rahat olacaklarını düşünüyordur..
Eşimizin ailesi, ayıp olmaz diyorsa olmaz.. Hizmet burada düşüneceğiniz en son şey.
Hamileyim bana birşey yaptırmazlar diyorsunuz hem de hizmet ederim diyorsunuz, anlayamadım.

Yok benim içim rahat etmez , evin kadını benim diyorsanız ertelersiniz gidişinizi olur biter.

Eğer bir planınız varsa bunu ertelemeyin derim. Eşiniz belki bu şekilde istiyordur. Daha rahat olacaklarını düşünüyordur..
Eşimizin ailesi, ayıp olmaz diyorsa olmaz.. Hizmet burada düşüneceğiniz en son şey.
Hamileyim bana birşey yaptırmazlar diyorsunuz hem de hizmet ederim diyorsunuz, anlayamadım.

Yok benim içim rahat etmez , evin kadını benim diyorsanız ertelersiniz gidişinizi olur biter.
Bana çok iş yaptırmazlar dedim. Görümcem ameliyatli sürekli yatıyor onu kaldırma üstünü değiştirme işleri var onları ben yapamıyorum ağır kaldirmamak için.
Küçük görümcem 1. Sınıfa gidiyor onu okula götürüp getiremem yol çok dik tıkanıyorum.
Kayinvalidem iki görümceme zor yetiyor bi de babaanne var şu içecek olsa benden ister çok zor kadın hiç bişeyi beğenmez kayinpederim orda korur beni.
Zaten herkesin bir çok işi var yemek bulasik işleri bende olmalı onları da kaynanama yükleyemem yazık kadına

CANIMMMM SEN NEKADAR HIZMET SEVDALISISIN??
AYYY...HOSUMA GITDI..
BEN DAHA DÜNDEN KACARDIM...:)
Kayınvalideme kıyamıyorum babaanne çok fena kadın. Hiç bişeyi beğenmez sürekli laf sokar kayınvalideme bana sesi çıkmıyor.
Büyük görümcem ameliyatlı kalkamiyor yatıyor
Küçük görümcem 1. Sınıfa gidiyor ödevi hazırlanması ve hep bebek muamelesi yapıldığı için asla kendi başına tuvalete gitmeyen yemek yemeyen zor bir çocuk.

Bi de ben evde olmasam yemek bulasik diğer evin badana sonrasında yapılacak temizliği hepsi kaynanama kalacak ona da yazık

Sakin.laf etme kotu okan sen olursun,esine ve digerlerine gitmeden acil olan kap kacak vs yerleri tarif et onlar bakar basinin caresine,hatta evini actigin icin memnun bile olurlar

Ne kadar içi fesat insanlar varmış dert anlatmakla hata etmişim.

Evet hamileyim evet misafiri de hizmet etmeyi de çok severim bu kim olursa olsun.

İnsanlara ayıp olmasın diye düşünmek birinci önceliğim her konuda.

Kimse evimi karıştıracak diye tedirgin değilim kendi evleri gibi rahat hissedip öyle yasayacaklarina emin olsam seve seve giderim.

Size bana dokunmayan yılan bin yaşasın halinizle mutluluklar diliyorum
Eğer ne işleri var evimde amannn bide onlara hizmet mi edeceğim deseydin bol destekçin olurdu :) hamilelik bir hastalık değildir daha son zamanlarında da değilsiniz hamileliğin. Hizmet etmekten kasıt mantılar açayım ayaklarını leğende yıkayım değil neticede. Hamile iken evde yemek pişmiyor mu çay yapılmıyor mu değil mi? Ben hak verdim size. Ev sahibinin olmadığı bir evde bende rahat edemem huzursuz olurum. Su bazlı boya yapsınlar koku falan olmaz ayrıca.2 oda ise çok çabuk biter.

Kayınvalideme kıyamıyorum babaanne çok fena kadın. Hiç bişeyi beğenmez sürekli laf sokar kayınvalideme bana sesi çıkmıyor.
Büyük görümcem ameliyatlı kalkamiyor yatıyor
Küçük görümcem 1. Sınıfa gidiyor ödevi hazırlanması ve hep bebek muamelesi yapıldığı için asla kendi başına tuvalete gitmeyen yemek yemeyen zor bir çocuk.

Bi de ben evde olmasam yemek bulasik diğer evin badana sonrasında yapılacak temizliği hepsi kaynanama kalacak ona da yazık

CANIM ASIRI INCE DÜSÜNEN VE IYI NIYETLI BIR INSANSIN AMA BUNLARI KAYINVALIDEN DÜSÜNMÜSDÜR VE AYRICA BEYINLE SENCE TARTISMAYA DEGERMI??
BIRAK KENDI ANNESI VEYA KIZ KARDESI DESIN BUNLARI KOCANI...SEN NIYE AVUKATLIK YAPIYON?

bu konuda tüm yazanları okudum, ben olsam ben yokken gelmesinler, evde ben de olayım derdim ve evimde ben yokken birilerinin kalması beni rahatsız ederdi. ama bir kaç gün kalacak olan kayınvalide,görümceye hizmet etmekten de gocunmazdım tabi, gelip geçici bir durum, insan ailesine yardımcı olabilir. siz iyiniyetlisiniz. allah daha da iyilik versin inş. ama eşiniz ayıp olmaz dediyse, kayınvalideniz de gönül koymayacaksa siz de gidince aklınız evinizde kalmayacaksa, emanete sahip çıkacak insanlarsa siz gidin onlar da o arada sizde kalsın. ama olurda birileri "gelin bizden kaçtı diye düşünecek olursa bu iyiniyete yazık olur.

Eğer ne işleri var evimde amannn bide onlara hizmet mi edeceğim deseydin bol destekçin olurdu :) hamilelik bir hastalık değildir daha son zamanlarında da değilsiniz hamileliğin. Hizmet etmekten kasıt mantılar açayım ayaklarını leğende yıkayım değil neticede. Hamile iken evde yemek pişmiyor mu çay yapılmıyor mu değil mi? Ben hak verdim size. Ev sahibinin olmadığı bir evde bende rahat edemem huzursuz olurum. Su bazlı boya yapsınlar koku falan olmaz ayrıca.2 oda ise çok çabuk biter.
Allah razı olsun sizden. Destek almak için illa kötü olmak gerekiyor sanırım.

Eşimin ailesine karşı iyi niyet besliyorum diye resmen taşlandım.
Şimdi söyle bir durum var görümcem ameliyatlı olduğu için sürekli yatıyor onun odası bi de boş bir oda badana yapılacak koku çıksın ve kurusun diye odanın camını açmak lazım evi havalandırmak gerekir. Görümcemin de hasta olmaması gerekiyor usutmesin istiyoruz

CANIM ASIRI INCE DÜSÜNEN VE IYI NIYETLI BIR INSANSIN AMA BUNLARI KAYINVALIDEN DÜSÜNMÜSDÜR VE AYRICA BEYINLE SENCE TARTISMAYA DEGERMI??
BIRAK KENDI ANNESI VEYA KIZ KARDESI DESIN BUNLARI KOCANI...SEN NIYE AVUKATLIK YAPIYON?
Kendi annesi değil. Kayinvalidem cici kaynana. Sadece küçük Görümcemin annesi. O yüzden onu benim kadar düşünen yok.
Eşime ben varken gelsinler dedim tartışmadan zaten az önce kayınvalidem eşimi arayip aynı benim dediğim gibi evin hanımı yokken kalınması doğru değil demiş

bu konuda tüm yazanları okudum, ben olsam ben yokken gelmesinler, evde ben de olayım derdim ve evimde ben yokken birilerinin kalması beni rahatsız ederdi. ama bir kaç gün kalacak olan kayınvalide,görümceye hizmet etmekten de gocunmazdım tabi, gelip geçici bir durum, insan ailesine yardımcı olabilir. siz iyiniyetlisiniz. allah daha da iyilik versin inş. ama eşiniz ayıp olmaz dediyse, kayınvalideniz de gönül koymayacaksa siz de gidince aklınız evinizde kalmayacaksa, emanete sahip çıkacak insanlarsa siz gidin onlar da o arada sizde kalsın. ama olurda birileri "gelin bizden kaçtı diye düşünecek olursa bu iyiniyete yazık olur.
Kayınvalidem kayinpederim bu şekilde dusunmezler ama babaanne için bişey diyemem. Muhtemelen kaçtı gelin der ama sorun etmiyorum onu tınlamam pek :)

Kayinvalidem eşimin öz annesi değil o yüzden o daha yabancı hisseder benim evimde kendimi. Oğlumun evi diyip oturamaz yani.

Bana çok iş yaptırmazlar dedim. Görümcem ameliyatli sürekli yatıyor onu kaldırma üstünü değiştirme işleri var onları ben yapamıyorum ağır kaldirmamak için.
Küçük görümcem 1. Sınıfa gidiyor onu okula götürüp getiremem yol çok dik tıkanıyorum.
Kayinvalidem iki görümceme zor yetiyor bi de babaanne var şu içecek olsa benden ister çok zor kadın hiç bişeyi beğenmez kayinpederim orda korur beni.
Zaten herkesin bir çok işi var yemek bulasik işleri bende olmalı onları da kaynanama yükleyemem yazık kadına

Evlerinde olduklarında bu işleri kim yapıyor ? Siz mi gidiyorsunuz ?

Ayyy hanımlar, bazı kişiler ne çok abartmış yok hizmet mi etmeye meraklısın yok kendileri sana hizmet etsin. Sanki kız kötürüm. Hamile ki, eğer mecali yoksa zaten öyle konu açardı. Ben yapamıyorum ama hizmet bekliyolar diye...

Son yorumundan anladığım kadarıyla kv sorunu halletmiş sanırım. Bazen erkekler bizim gibi düşünmüyolar. Bende rahatsız olurum evde ben yokken kalinmasindan. İnsanın ayıbı olur kaybı olur...

Bende bundan bahsetmeye çalışıyorum hizmet bekleyen babaanne olacak ve onun isteklerini karşılamak için her yeri aramak zorunda kalacaklar
Ayrıca evime gelen büyüğüme hizmet etmekten gocunmam

O zaman gitme ailenin yanına ertele bi sure.. hamileliğin rahat geciyor sanirim hizmet düşündügune göre. Ben bu haftalarda kalkamiyodum yerimden sevindim senin adina canim

Back
X