canm seni çok iyi anlıorum üzüldüğün noktalarda sonuna kadar haklısın anlattığın kadarıyla tabi
bende yeni evli sayılırım öncelikle şunu söyliyim sana seni hiçe sayan takmayan bi adamla nasıl duruosun fln gibi yorumlar okudum bu yorumları takma kafana seni olumsuz etkilemekten başka bi işe yaramaz. bekarken hiç arkana bakmıcağın durumlarda evliysen durup düşünmek zorunda kalıosun heleki yeni evliysen kaç kişi için birden tartıyosun durumları.
yaşamayan bilemez daha yeni evlisin ilk sene hemen hemen bütün çifler motivasyon sorunu yaşıo oluo böyle ufak tefek tartışmalar tatsızlıklar biraz sabret canm eminim düzelcektir.bu demek değilki altta kal ezil kesinlikle bunu kastedmiorum asla ezdirme kendini ama ezilmicem diyede fevri davranıp haklıyken haksız duruma düşme.
konuşmaya çalış birinde anlamasa diğerinde anlıcaktır tartışmalarınızı insanlara yansıtmayın eşin dikkate alsın bunu çünkü yanlızken kabullenebileceğin bişey başkalarının yanında gerçekleşiosa 10 kat daha büyük bi sorun haline gelio bizler için
canm daha çok yenisin zmanala bulcaksınız doğruları yanlışları düzelcektir eminim, tüm çiftler alışma srecinde yaşıo aynı tarz problemleri ben yaşamayanı görmedim moalini bozma .al karşına eşini sakin sakin ama taviz vermeden yaptığının yanlış olduğunu anlat empati yapmasını sağla ben sana aynısını yapsam ailenin yanında nasıl hissedersin vs.dik dur karşısında herdediğime gelio sanmasın.(azcıkta acıtasyon yapabilirsin erkekler dayanamaz gözyaşlarına

)